פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו').מה אומרים?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אומרים שזה לא קשור לפורום התייעצות לפני קנייה (שנועד לדיונים בסגנון "מחפש סמארטפון לשימושים כלליים עד 2300 שקלים"), אלא לפורום סמארטפונים הכללי.וגם אומרים שהכל חדש מהניילונים מ-Handtec, מ-Clove (אתר מומלץ אחר) ובעצם מכל מקום עם טיפת רצינות.אגב, בארץ המצב קצת מורכב יותר מ-"פתחו לי, שינו לי".א. התקנת רום או תמיכה היא בתוספת תשלום (של כמה מאות שקלים), ולכם זה נעשה רק באישור וברצון המשתמש. אין שום סיבה שמישהו יתקין משהו שכזה ללא תמורה.ב. חוקי הייבוא לארץ אוסרים על מכירת מכשיר עם שקע לא תואם. לפיכך כל היבואנים מחוייבים ע"פ חוק לפתוח ולהחליף את המטענים, או לחלופין להזמין מאיזור עם שקעים תואמים (אירופה), מה שיכול לייקר משמעותית את עלות המוצר (ובישראל כמו בישראל, כולם מסתכלים רק על המחיר).ג. יש גם חנויות שרואות לנכון להוציא כל מיני אביזרים מתוך האריזה, כמו כרטיסי זיכרון ואוזניות, ולמכור אותם במועד מאוחר יותר. אני נוטה להאמין שאלו הם המיעוט, ולא מייצגים את הרוב.ועוד דבר, כדי להגיע להגדרות הראשוניות אפשר פשוט לאפס את המכשיר (לשחזר הגדרות יצרן), אז זה לא ממש קשור.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר דווקא מהידוע לי, בארץ מוכרים מכשירים שכבר מגיעים עם תמיכה בעברית וכו' (מעניין איך..), דוגמת ה-S2 ללא תוספת תשלום.אם הבנתי נכון מהתגובה שלך, אז גם אתה בעד קנייה ממקום כמו HANDTEC.. אני טועה? באופן כללי אתה ממליץ לקנות משם?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אנדרואיד תומכת כברירת מחדל בעברית ברמות שונות. אני כמובן מדבר על תמיכה אקסטרה. אתה יכול להיות בטוח שאף אחד לא יתקין לך תמיכה מטוב לב ללא תמורה (לא חנות בכל אופן).אני בעד קנייה מ-Handtec בדיוק כמו שאני בעד קנייה מכל חנות אחרת. זאת חנות טובה, עם שירות מעולה. אבל אתה כצרכן צריך לעשות חושבים ולברר מאיפה יותא לך הכי משתלם והכי נוח.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים באנדרואיד סטור יתקינו לך מה שתרצה במעמד קניית המכשיר.. ג'לי בין ics או מה שתבחר..
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר אני בעד קנייה מ-Handtec בדיוק כמו שאני בעד קנייה מכל חנות אחרת. זאת חנות טובה, עם שירות מעולה. אבל אתה כצרכן צריך לעשות חושבים ולברר מאיפה יותא לך הכי משתלם והכי נוח. - זו בדיוק ההתלבטות שלי. היא חנות טובה עם שירות מעולה, אבל משתלם כספית- זה לא. עם מיסים והכל זה יוצא יותר מבארץ. בנוסף, במקרה של תקלה תצטרך לשלם גם על משלוח מבוטח לחו"ל וללכת עד למכס כדי לחתום על טופס מטופש. אבל תכלס עכשיו, אם לא מדובר בתקלת יצרן למה שתהיה בעיה? כל עוד אתה לא מתכרע על המכשיר ומחליף לו כל היום רומים ותוכנות, יש סיבה לתקלה כלשהי שתצריך שליחה לחו"ל? - השאלה אם תוספת המחיר שווה את השירות הטוב שלהם, אם בכלל אצטרך לקבל אותו מתישהו. - אם אקנה פלאפון בארץ כנראה שאקנה אותו מהחנות PELECOM, כי היא היחידה בירושלים שיחסית מוכרת ומוכרת בזול. יש לך ניסיון איתם? אם משווים ספציפית בין החנות הזאת לבין HANDTEC, מה עדיף?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים ד"א, זה גם יכול לצאת זול יותר (בהרב) אם לא יתפס במכס. זה גם שיקול.יש סיבה לתקלה כלשהי שתצריך שליחה לחו"ל?לא ממש. לפעמים יש תקלות שמופיעות עם הזמן, אבל זה די נדיר. חוץ מזה, האחריות היא לשנה בלבד ולפעמים הרבה יותר קל ונוח לשלוח למעבדה בארץ.האם תוספת המחיר שווה את תוספת המחיר? זה אתה תחליט.לא, אין לי ניסיון איתם... אני לא מסתובב עם ערימות מזומנים ומתנסה בקניות מכל חנות שאני יכול למצוא.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים כבר נתקלתי בחנויות בארץ שמוכרות גלקסי 2 וגלקסי 3 ללא האפליקציות הבסיסיות של גוגל כמוplay store, gmail וכו...לא רק זה, הרומים היו ממש ממש לא יציבים עם עברית חלקית.אבל מה? מוכרים בזול. הבעיה שרוב הלקוחות לא מבין ולא רוצה להבין בהחלפת רומים והתקנת עברית במכשיר. הם משלמים זול, מורידים מהמרקט באתר האינטרנט וחושבים שככה המכשיר.עצוב.
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים מחבר אז זה עוד יותר מחזק אצלי את הרצון לקנות בחו"ל..אני רוצה להיות בראש שקט שבמכשיר שקיבלתי לא נגעו והכל מקורי מהיצרן, השאלה אם כך הדבר ב-HANDTEC?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.