עבור לתוכן

עזרה במציאת חנות בחו"ל לרכישת טאבלט

Featured Replies

פורסם

שלום

מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים

תודה לעוזרים

פורסם

א. מועבר לפורום טאבלטים הכללי. פורום התייעצות לפני קנייה נועד לעזור לאנשים למצוא את המכשיר בשבילם.

ב. למה חנות של סמסונג? מה בדיוק זה יתן לך? מעבר לזה, למיטב ידיעתי לאף חברה בתחום הגאדג'טים אין חנות משלה, מלבד אפל כמובן, אולי חוץ מכה מקרים בודדים ונקודתיים. זה דבר שלא קיים.

פורסם
  • מחבר

א. מועבר לפורום טאבלטים הכללי. פורום התייעצות לפני קנייה נועד לעזור לאנשים למצוא את המכשיר בשבילם.

ב. למה חנות של סמסונג? מה בדיוק זה יתן לך? מעבר לזה, למיטב ידיעתי לאף חברה בתחום הגאדג'טים אין חנות משלה, מלבד אפל כמובן, אולי חוץ מכה מקרים בודדים ונקודתיים. זה דבר שלא קיים.

אתה מכיר אולי חנות מחשבים מוכרת שם שמוכרת טאבלטים של אנדרואיד כי כבר אני מתחיל לוותר על העניין של לקנות שם כי לא מצאתי שום חנות מחשבים שם

פורסם

לא, אני לא ברצלונאי ולא מכיר חנויות שם.

אל תצטט תגובה מעליך, זה מיותר לחלוטין ויוצר בלגאן מיותר (במיוחד אם התגובה ארוכה).

פורסם
  • מחבר

אוקיי

פורסם

סתם לצורך העניין, יש חנות רשמית של סמסונג בדיזנגוף סנטר.

פורסם

לא בדיוק. זאת חנות של סאני, יבואנית סמסונג בישראל. באותו האופן יש גם חנויות אפל בישראל, שהן בעצם חנויות של איידיגיטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים