עבור לתוכן

ONE X או הGALAXY S3 ?

Featured Replies

פורסם

היה בבעלותי כ3 חודשים את ה ONE X, היו דברים שאהבתי, היו דברים שפחות אהבתי.

היו לו מעט באגים מההתחלה ועוד כמה שנוספו על הדרך, אם נניח שזאת הייתה בעיה ספציפית במכשיר ונתעלם מהם, בסך הכל הייתי מרוצה למרות שזה הסמראטפון הראשון שהיה לי ככה שלא היה לי קנה מידה להשוואה.

המצלמה הייתה מעולה, המסך היה פצצה ואיכות הסאונד מספקת מאוד ונהנתי לשמוע מוזיקה גם עם האוזניות הפשוטות שבאות עם המכשיר ואני אחד שמאוד רגיש לסאונד.

מה שהציק לי מאוד, מאוד היה כפתור הUNLOCK שמעל המסך, מציק מאוד ולא אינטואיטיבי לשלוח את האצבע לשם בשביל לפתוח את המכשיר, וזאת פעולה שעושים מאות פעמים ביום, לפעמים צריך שתי ידיים בשביל לעשות את זה.

זמן הסוללה גם כן לא היה מלהיב.

אהבתי מאוד את העיצוב, את התחושה ביד ואת המשקל הקל... אבל דווקא המשקל הקל אולי גרם לדבר המצער לקרות שכן... הוא עף לי מהמעיל באמצע רכיבה על קטנוע מבלי שבכלל שמתי לב והלך לעולמו.

אז עכשיו אחרי שכבר עקלתי את הבאסה והכסף שהלך, החלטתי לקנות מכשיר חדש ושיעלה כמה שיעלה אני לא הולך לקנות מכשיר נחות ממנו וכל פעם להתבאס על זה שהוא עף לי.

מהIPHONE ירדתי לגמרי, יקר, מסך קטן מדי ולא עשה לי את זה.

חשבתי גם על הONE S בתור אופציה בגלל זמן הסוללה הארוך יותר והמסך המעט טיפה קטן יותר שהוא גם יתרון וגם קצת חסרון אבל אולי בכל זאת יותר נוח בכף היד... אבל קצת מבאס שיש לו רק 16GB ובכל הפרש המחירים בינו לבין הONE X הוא איזה 200 שקל ככה שנראה לי שכבר יהיה עדיף את ה ONE X מבין השניים.

ועכשיו למתמודד הרציני ביותר הGALAXY S3, כבר יש אותו במחירים הגיוניים יותר מלפני 3 חודשים, גם אפשר למצוא אותו באותו מחיר של הONE X ביד 2 והוא עושה רושם לא רע בכלל ואני אוהב את אפשרות הUNLOCK הקלאסית של סאמסונג בדומה לאייפון שיש לו.

וכמובן כל שאר הדברים אם כי עושה רושם שדווקא מבחינת המצלמה הוא נופל מהHTC.

למישהו פה יש עיצה? מישהו פה ניסה את שני המכשירים ? למישהו פה יש את הS3 והוא לא מרוצה ? סובל מבאגים ?

תודה.

פורסם

יש לי את ה-Galaxy S3 כבר כמעט שבוע ואני נורא נהנה ממנו. מסך ענקי ויפיפה, נורא קליל, מצלמה מטורפת. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות כלשהן, אני נורא נהנה מהמכשיר.

פורסם

כנ"ל. לזה שמעלי - איפה קנית ואיזה מהירויות הורדה אתה מקבל בSPEEDTEST?

פורסם

יש כבר חנויות בזאפ שמוכרות את הגלקסי בפחות מ-2800 שקל.

אני מאוד מרוצה מהמכשיר ובעיקר מהיכולת לצרוב רומים בקלות ובפשטות. בתור מישהו שהגלקסי 3 הוא הסמארטפון הראשון שלו, היה מאוד קל להיכנס איתו לעולם הזה של צריבות רומים. גם הביצועים במשחקים טובים מאוד אפילו אם אני מוריד קצת את התדר של המעבד.

זמן סוללה סביר. כל עוד לא חורשים את המכשיר באינטרנט, משחקים וכו' הוא מחזיק יפה, אבל מן הסתם זה ככה בכל מכשיר כמעט.

עוד פלוס הוא שאפשר להסיר את הסוללה בניגוד ל-htc.

החיסרון היחיד זה שהוא מרגיש עדין מידי אז כן תצטרך למצוא לו מקום אחר באמצע נהיגה.

פורסם

אולי אני יצא קצת עוף מוזר בכל הדיון הזה, אבל באמת שהS3 לא "עשה לי את זה" והיה מאוד משעמם.

נכון בהתחלה היה מגניב והכל, אבל אחרי שימוש של חודשיים פשוט שיעמם אותי.

מכרתי את הS3 וקניתי מיד את הONE X, ומאז אני פשוט נהנה כמו שלא נהנתי מIPHONE 4 , SGS2 , SGS3 , GALAXY NEXUS.

הבעיה העיקרית - המסך, כן תגידו משתגידו הגוון הכחול שהוא היה מקבל אפילו שהייתי משעין אותו קצת אחורה ממש הציק לי, ובנוסף הפריע לי הפיקסלים שהייתי רואה במסך הבית על הטקסט של האפליקציות וגם קצת בזמן גלישה באינטרנט.

והדברים האחרים שהציקו לי(אבל יכול להיות שלא יציקו לאדם אחר):

עיצוב מאוד משעמם של המכשיר והגב שנשרט בקלות.

כפתורים של הBACK וMENU שממש הציק לי המיקום שלהם בגלל שקשה להגיע אליהם(ויש לי יד די גדולה).

הTOUCHWIZ, כמה שהוא מכוער ומשעמם אחרי כמה ימים זה פשוט לא יאמן, נכון אפשר לשנות, אבל אני אחד שרוצה לקנות מכשיר ושיהיה לי נעים להישתמש בו גם בלי לצרוב ROM אחר.

והיו עוד כמה דברים אבל אני לא יפרט את כולם כי זה כבר יהפוך לסיפור ארוך מדי :P

פורסם

לא נתקלתי באף אחת מהבעיות שציינת. מה שכן לדעתי הכפתור הפיזי הוא טעות.

פורסם

לא נתקלתי באף אחת מהבעיות שציינת. מה שכן לדעתי הכפתור הפיזי הוא טעות.

למה אתה מתכוון?

פורסם

שהיה עדיף 4 מקשי מגע בתחתית המכשיר כמו בRAZR לדוגמא ולא כפתור הבית הפיזי הלא נוח שממוקם שם.

פורסם

ag43 הגוון הכחול בזוויות צפיה שונים נמצאים בכל מכשיר עם מסך Super Amoled, אולי אתה לא שם לב או לא אכפת לך, אבל תאמין לי זה שם, 3מכשירים אחרים שראיתי ובדקתי בכולם היה את זה.

ולגבי הפיקסלים, זה משהו אחר ואני לא מאשים אף אחד אם הוא לא שם לב לזה.

שלא תבין אותי לא נכון, נהנתי עם הSGS3 ובשום פנים ואופן אני לא יכול להגיד שהוא לא מכשיר טוב, אבל לכל מכשיר יש את המגרעות שלו, ואני לא יכולתי לחיות איתם, אבל זה לא אומר שלאדם אחר יהיה ממש אכפת מזה או ישים לב לזה.

גם לONE X יש מגרעות אבל אלה דברים שאני יכול לחיות איתם ולא ממש מפריעים לי.

פורסם

אני פשוט לא רואה את הגוון הכחול שאתה מדבר עליו.

פורסם

ag43 הגוון הכחול בזוויות צפיה שונים נמצאים בכל מכשיר עם מסך Super Amoled, אולי אתה לא שם לב או לא אכפת לך, אבל תאמין לי זה שם, 3מכשירים אחרים שראיתי ובדקתי בכולם היה את זה.

ולגבי הפיקסלים, זה משהו אחר ואני לא מאשים אף אחד אם הוא לא שם לב לזה.

שלא תבין אותי לא נכון, נהנתי עם הSGS3 ובשום פנים ואופן אני לא יכול להגיד שהוא לא מכשיר טוב, אבל לכל מכשיר יש את המגרעות שלו, ואני לא יכולתי לחיות איתם, אבל זה לא אומר שלאדם אחר יהיה ממש אכפת מזה או ישים לב לזה.

גם לONE X יש מגרעות אבל אלה דברים שאני יכול לחיות איתם ולא ממש מפריעים לי.

אין לי מושג על מה אתה מדבר גם, בחנתי את המכשיר מספר פעמים ולא היה שום גוון כחול מוזר, החלפתי מסכים ומה לא... אם אני שם את המכשיר בזווית ממש ממש ממש הזויה שאני בכלל לא שאתמש בה הוא פשוט נהיה יותר בהיר, אבל זה לא אמור להפריע לך בכלל.

פורסם

חפשו ביוטיוב איזה השוואה ותסתכלו על הצבע הלבן בדפדפן ותגידו לי מה אתם רואים.

זה ידוע כבר מזמן שמסכי הAMOLED תמיד מגיעים עם גוון כחול ולא לבן כמו שצריך להיות.

אתם לא תשימו לב לזה כל כך בסרטים ובמסך הבית וכדומה כן?

פורסם

יש לי את ה-SGS3, כבר חודשיים, ואני מאוד מרוצה, אבל מבחינתי, השימוש שלו, הוא יותר לשיחות ופחות לשאר הדברים (משתמש ב-NEXUS 7 עם HOTSPOT מה-SGS3). אני לא רואה בו בעיות, מצלמה באיכות טובה מאוד.

פורסם
  • מחבר

אולי אני יצא קצת עוף מוזר בכל הדיון הזה, אבל באמת שהS3 לא "עשה לי את זה" והיה מאוד משעמם.

נכון בהתחלה היה מגניב והכל, אבל אחרי שימוש של חודשיים פשוט שיעמם אותי.

מכרתי את הS3 וקניתי מיד את הONE X, ומאז אני פשוט נהנה כמו שלא נהנתי מIPHONE 4 , SGS2 , SGS3 , GALAXY NEXUS.

לא מציק לך הכפתור שחרור נעילה ? אבל ממש ?

ולא נתקלת בבאגים כמו מסך שנהיה שחור בזמן קבלת/הוצאת שיחה ?

דרך אגב, הONE X מגיע עם 32GB מובנה והS3 שנמכרים בזול אלה הגרסאות עם ה16GB מובנה.

פורסם

לא מפריע לי הכפתור, אני רגיל לזה מהאייפון.

והמסך הופך לשחור רק שאני מצמיד את המכשיר לאוזן, וזה אמור להיות כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים