פורסם 2012 באוקטובר 2113 שנים נרשמתי לפני כמה זמן לקורס טכנאי סלולר, וקראתי היום את בת'רד הזה שאין הרבה ביקוש בתחוםמשהו השתנה בחצי שנה האחרונה או שזה עדיין אותו דבר? והמצב באמת כ"כ גרוע שלא שווה לעבור קורס או שהביקוש רק לא כ"כ גבוה?
פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים טכנאי סלולאר, פרט ללפרק מכשירים ולהחליף מסך, יודע גם לטפל בתקלות ברמת רכיב.
פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים זה לא לגמרי מדיוק.יש לפעמיים תקלות של רכיב חומרה(כלשהו) שאתה צריך ציוד מיוחד כדי להחליף אותו.
פורסם 2012 באוקטובר 2713 שנים מסכים איתך...(אבל בנוסף למלחם, יש צורך בבדיל עם קוטר דק ועוד ועוד.... אני לא אומר שבלתי אפשר - אפשרי אבל זה מצריך השקעה חד פעמית לקניית הציוד)
פורסם 2012 באוקטובר 2713 שנים מחבר מאיפה אתהוכמה אתה רוצה להרוויח בתור טכנאי סלולאר?אני מירושלים ואני רוצה להרוויח בסביבות 30-40 לשעה.יוטיוב... זה כל מה שצריךכן, אבל אם אני ירצה להתקבל למעבדה אני לא ייצטרך איזה תעודה או משהו?
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מעבדות גדולות (חברות סלולר) מעבירות בעצמן חלק מהקורסיםבלי קשר, אין חכם כבעל ניסיוןאני עבדתי כטכנאי מחשבים בלי תעודה פשוט כי יש לי ניסיון, מישהו שמבין בנושא יכול לשאול אותך כמה שאלות ולהבין מה הרמת ידע שלךאותו דבר בסלולר... אף אחד לא יכול לדעת הכל, יש הוראות ברשת לכל דבר כמעטתבין גם שלא כל דבר היום מתקנים פשוט כי לפעמים העלות עבודה+חלקים הופכת ללא משתלמת ללקוחהדברים העיקריים שעושים היום למכשירים הם:שבר מסך = סרטוני יוטיוב מפה להודעה חדשה על איך להחליף, באיפון זה תהליך קצת ארוך, בסמסונגים החדשים זה תהליך מהיר כי כל החלק הקדמי בעצם חלק מהמסךשבירת שקע טעינה = הלחמה החוצה הלחמה פנימה, במידה והאדם לא הרס לגמרי את העסקמים = רולטה רוסית, אין פה משהו חד משמעי, לפעמים אפשר להציל לפעמים לאהחלפת פאנלים = מוציא ברגים מחזיר ברגיםזה לא מסובך כמו שאתה חושב
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים בתור טכנאי מחשבים אתה גם מחליף את הרכיבים שעל כרטיס המסך ועל לוח האם?זה ההבדל בין טכנאי דרג ב' שאתה יכול ללמוד ביו טיוב לבין טכנאי דרג ד' שלומד חומר יותר מקצועי.
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים דרג ד' לא לומד חומר יותר מיקצועי. הוא מתמקצע בכרטיס מסיום. יש הבדל ענק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.