עבור לתוכן

חלופות ראויות לאייפון 5?

Featured Replies

פורסם

אני מספר מנסיוני עם חברת מוטורולה, מכיון שהכותב שאל על הרייזר. שכל אחד יעשה עם המידע מה שהוא רוצה.

אני יודע שאני אישית לעולם לא ירכוש שוב מכשיר עם המותג הזה.

למידע נוסף:

http://supportmymoto.com/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32363139#post32363139

פורסם

בכל מקרה נראה שהכי טוב אם תחכה לWP שייצאו אוטוטו.

ואז יהיה אפשר להשוות הכי טוב.

פורסם

באתר הזה פרסמו מדריך לצריבת רומים ובתוך המדריך לינק לפתיחת בוט לואדר של מוטורולה.

אתה שוכח גם שהם החליפו ידיים.

וביינתים מקבלים ביקורות לא רעות המכשירים החדשים שלהם.

ולפותח הת'רד - יש מלא רומים שעוברים אופטימיזציה ועובדים יותר טוב מרומים מקוריים, מורידי מהם את כל השטויות של היצרנים, טוויקים למיניהם וכו'.

אגב מוטורה, הייתי שוקל את הRAZAR I או M החדשים אמורים להיות חביבים ביותר.

ובקשר לגאלקסי - קונים אחד ומתקינים לו רום לפי הצרכים ונהנים ממכישר מעולה שעובד נפלא

פורסם

אתה כנראה מחפש את המכשיר "המושלם" שלא קיים ותמי דתמצא ממה להתאכזב. כי אם הדיבור על פריימדופ מרגיז אותך תמיד יהיה עוד משהו מציק בכל סמארטפון.

פורסם

הייתי שוקל את הRAZAR I

למה שתעשה דבר כזה לעצמך?

מעבד חלש שאפילו לא נתמך ע"י כל האפליקציות בפליי סטור... מה שכן זמני הסוללה שלו מרשימים מאוד, אבל באותה המידה קיים ה-RAZR MAXX HD לדוגמה. הרבה יותר כוח, ואפילו יותר סוללה.

** מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי תוכנה נהדרת בשם iTools ועם כמה שהספקתי להתנסות איתה, היא פחות או יותר מבטלת את התלות שלי ב itunes ובכלל, כל תוכנת i אחרת. היא נותנת לי גישה לתיקיות ולקבצים בתוך המכשיר. אני חושב שזה as good as it gets מבחינת הדרישות הריאליסטיות שלי...

תודה לכל המגיבים בכל אופן.

פורסם

אז מה עם לקנות S2 ולהתקין עליו איזה רום טוב?

1+

פורסם

תן הצצה ל-xiaomi mi2 שצריך להיות מושק כל רגע בסין (גם אני מחכה לשים עליו את היד).

חוץ ממסך לא עצום, חומרה חזקה מאוד ותמורה ענקית לכסף, הוא כולל את רום ה-MIUI שכולל ממשק שדומה באופן חשוד ( ;) ) לזה של האייפון...

פורסם
  • מחבר

^

דווקא המכשיר הזה נראה לא רע בכלל, אני אברר עליו עוד פרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים