עבור לתוכן

מחפש סמארטפון זול אך עוצמתי לקנייה מסין עד 300$

Featured Replies

פורסם

אתה יודע שזה חיקוי? מה הרצונות/צרכים שלך? יכול להיות שיוכלו להציע לך סלולרי יותר משתלם...

נ.ב- כעיקרון זה אמור להיות בהתלבטות לפני קנייה...

פורסם

ה"גלקסי" אכן מזוייף, ולא קשה לראות שכנראה לא כדאי לסמוך על האתר..

ה-Oppo עדיין לא זמין לרכישה (ולמעשה הוכרז רק היום).

מהו התקציב? מהם השימושים? למה החיבה העזה כל כך לסינים?

** אחרי שתעדכן את הפרטים, בבקשה גם תערוך את הכותרת בהתאם (לדוג': "מחפש סמארטפון זול אך עוצמתי לקנייה מסין עד 300$").

והדיון אכן מועבד לפורום התייעצות לפני רכישה.

פורסם
  • מחבר

לילה טוב,

היו לי הרבה סוגי פלאפונים ולא היה אחד שלא התקלקל בשלב זה או אחר ושילמתי עליהם הרבה מאוד דרך החברות.

איני מאמין במותגים שהם חסינים מקלקולים ובאגים אז אם כבר אעדיף לשלם על תואם שליש מחיר +אחריות לשנה מאשר לשלם מלוא חופן דולרים וגם כן אחריות לשנה.מה עוד חדשות לבקרים אנו ממשיכים להחליף למכשירים יותר מתקדמים כל הזמן.

את opoo ניתן לרכוש במכירה מוקדמת ומחירו 400 דולר.אם ארכוש אותו אז זה יהיה חצי מחיר מהמותגים ועם עצמה יותר ואגב ליצרנית יש שם טוב.

בכל אופן מניסיוני עם מוצרי חשמל סינים לא התאכזבתי ואל תשכח שרוב המוצרים המגיעים לארץ ולכל העולם הם סינים והאמן לי שהם למדו מהגדולים ליצר איכות

תודה ולילה טוב

פורסם

למה אתה חושב שאני לא יודע על מה אני מדבר, או שאני מחזיק בדעה שלילית כלפי מוצרים סיניים?

:screwy:

אחריות?

:lol:

ממש לא. אין שום אחריות על זה.

יש הבדל גדול בין חיקויי סיני - שנועד לעשוק אנשים, ובאופן כללי מומלץ להתרחק ממנו כמו מאש, ויש מוצרים סיניים ליגיטימיים, וביניהם יש טובים יותר וטובים פחות. מה שאתה קישרת אליו (חיקוי SGS3)- גם חרא של דבר, גם אין אחריות ( :lol:), וגם האתר הזה כנראה יקח את כספך ויברח. בהצלחה.

אין שום קשר בין ההמלצה להתרחק מזבל סיני לבין קלקולים, למרות שיש יותר מאלו. אלא אם אתה ממש מזוכיסט, זה אלו הם פשוט מכשירים נוראיים, שיגרמו לך צער רב. אתה תקלל את היום בו הזמנת את המכשיר ולא הקשבת ל-Shay1098. [הכוונה היא לחיקויי, לא לאופפו].

אתה לא צריך לספר לי שלאופפו יש שם טוב. אני יודע. בחיי.

ואני גם יודע ש-90% ממוצרי האלקטרוניקה (אם לא יותר) מיוצרים באסיה. באמא שלי, אני יודע.

מה שאתה כן צריך לספר לי (ולשאר חברי הפורום) זה מהו התקציב שלך ומהם השימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

shay הנך אדם מוערך ולא הייתה לי כל כוונה להעליב אם יצאו דברים מהקשרם אתך הסליחה .

לענייננו, שלחתי לינק שונה הנה הלינק אליו התכוונתי

http://android-sale.com/goophone-s3.html

כפי שקראתי היצרן הסיני הוא goophone שמיצר גם את השיבוט של אייפון 5 ורוצה לתבוע את אפל על העתקה. לינק לסקירה http://www.gizchina.com/2012/09/25/goophone-have-a-galaxy-s3-clone-on-the-way/

כל זאת רק לסבר את אוזני הגולשים.

ולשאלתך ,התקציב לא מוגבל אך לא אשלם על מותג שהנו מחיר מנופח וללא כל הצדקה. אלו היינו אנו הגולשים באתרי מידע בכל העולם ,היינו מעודדים חברות סיניות רציניות כמו zte' huawei ועוד.. אז כל החברות כמו אפל נוקיה וסמסונג היו נאלצות לרדת אל העם ולקצץ חצי מחיר ועדיין הם ברווח .

צר לי אם אני חוזר על עצמי אך אני חייב לבטא את התסכול של הגזל הגדול.

תודה על ההתייחסות.

אשמח לקבל את עצתך ואת עצות הגולשים

אהוד

פורסם

למה אתה מתעקש להביא זיופים של מכשירים?

אל.

החברות שימצרות את המכשירים האלו אינן חברות ליגיטימיות שמייצרות מוצר ורוצת להצליח באמצעות טיבו או מחירו, אלא חברות שמתבססות על הונאת הצרכנים ורוכבות על ההצלחה של חברות אחרות.

חברת Xiaomi הכריזה על מכשיר בשם Mi-2 (או Mi-Two), מכשיר מאוד מגניב ומומלץ. למרה הצער הוא עוד לא זמין (יש להם עיכובים), אבל כשיצא, אם תצליח לקנות אותו (תהיה התנפלות גדולה בהתחלה), הוא ה-מכשיר. יעלה 315$ לגרסה הבסיסית.

פורסם
  • מחבר

shay

תודה, כן שמעתי וקראתי על המכשיר הזה הסקירה עליו מלא מחמאות

שב"ש

אהוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים