פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים שלום לכולםאני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימרמחירי המסך עד 1500 ש"חמחירי העכבר עד 450 ש"חנ.בשמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים לגבי המסך תפתח דיון בפורום מסכים.לגבי העכבר, מה סוג האחיזה שלך? יש הסבר בסטיקי שאלות נפוצות (הודעה נעוצה בראש הפורום) על סוגי האחיזה השונים.לאחיזת Palm העכברים המומלצים הם Logitech G400, Zowie AM:GS ו-Razer Deathadder.לאחיזת Claw מומלצים Razer Abyssus בשילוב עם משטח קשיח או משטח Razer Goloathus Speed או CM Storm Spawn שגם ניתן להשיג ב-KSP.עריכה: כמו כן הסימן | בכותרת מיותר, אנחנו לא נוהגים לתייג הודעות בפורום.
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים מחבר עד היום השתמשתי בעכברים בסיסים מדי עם האחיזה הנפוצה PALMאבל היום אני מעוניין ללכת לכיוון הCLAW אם כבר אני נכנס קצת יותר לעינינים אז נעשה את זה בצורה הכי מקצועית שאפשר...אני שמעתי הרבה ביקורות טובות והמלצות על ה-logitech g9xמה אתם אומרים ?
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים העכברים שהמלצתי לך עליהם עדיפים על ה-G9X. ה-G9X הוא עכבר לייזר ואלה פחות עדיפים למשחקים.אתה מוזמן לקרוא בסטיקי שאלות נפוצות, יש שם הסבר למה עכברים אופטיים עדיפים למשחקים מאשר עכברי לייזר.
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים מחבר כן קראתי והבנתי... מוזר שאתה אומר שלא הכי טוב כי דווקא לא מזמן יצא באתר הזה כתבה על העכבר עד כמה שהוא מצוין ושהוא הכי חזק בשוק היום. בכל מקרה קיבלתי את ההצעות שלך תודה רבה על העזרה אני צריך לחשוב מה אני עושה. אשמח לשמוע עוד הצעות מעוד אנשים...
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר כן קראתי והבנתי... מוזר שאתה אומר שלא הכי טוב כי דווקא לא מזמן יצא באתר הזה כתבה על העכבר עד כמה שהוא מצוין ושהוא הכי חזק בשוק היום. בכל מקרה קיבלתי את ההצעות שלך תודה רבה על העזרה אני צריך לחשוב מה אני עושה. אשמח לשמוע עוד הצעות מעוד אנשים... סוג של הקפצה... יש למישהו עוד רעיונות לעוד עכברים מומלצים??
פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים מחבר G9X http://hwzone.co.il/reviews/peripheral/g9x/6 יש לחבר שלי אותו גם והוא מרוצה עד השמיים אז זרמתי עם הכתבה ואיתו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.