עבור לתוכן

קניית סמארט-פון עד 1200 בעוד חודש בערך

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה.

חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו.

אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה.

אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי).

נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג',

מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4.

מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...):

sony expria sola

samsung galaxy ace plus

sony expria ray

אמממ וזהו בעצם,

אשמח לשמוע הצעות, המלצות וכו'... בתודה!

פורסם

ה-SOLA כנראה הכי יתאים אבל כדאי לחכות לעוד חודש.

פורסם

איפה אפשר להשיג בארץ נכון להיום SOLA ב-1200 ש"ח?

פורסם

מקום הקנייה הוא חנות פרטית

מכיר חנויות שמוכרות מכשירים מחודשים אולי לזה הוא התכוון, אחרת זה בסביבות 1500 ש"ח

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה.

חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו.

אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה.

אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי).

נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג',

מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4.

מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...):

sony expria sola

samsung galaxy ace plus

sony expria ray

אמממ וזהו בעצם,

אשמח לשמוע הצעות, המלצות וכו'... בתודה!

איזו ירידה ? רוצה לספר לנו ?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על הSOLA בערך ב1200 כי אני מוכן לחכות עוד חודש - חודשיים, ככה שהמחירים יירדו. מקסימום עוד 50 שקל. אם זה יהיה יותר מ50 שקל, אני מאמין שאני אחשוב על מכשיר אחר.

איזו ירידה ? רוצה לספר לנו ?

כן, אני רוצה לספר:

הגעת האייפון 5 לארץ: יגרום לעוד תחרות מחירים בין חנויות שתגרום להורדת מחירים של המכשירים ה"ישנים".

הקלות בייבוא מכשירים לארץ: לא מזמן בוטלו מספר חוקים (או חוק אחד, לא זוכר) שבעצם מקשים על הבאת מכשירים לארץ. עכשיו קל יותר להביא מכשירים, לכן, נראה יותר מכשירים סינים בשוק שגם יצטרפו לתחרות. כמובן שבהתחלה כולם יפחדו מהמכשירים הסינים ("כי מה? זה סיני, זה גרוע..!"), אבל לאט לאט אנשים יתחילו להחשף אליהם, וואלה, יראו שגם הם טובים. זה גם יגרום להורדת מחירים עקב התחרות.

זה לדעתי מספיק סיבות לחכות חודש- חודשיים ולהשקיע בסמארטפון טוב.

עריכה: עוד משהו : http://www.israeldefense.co.il/?CategoryID=760&ArticleID=2601

עכשיו עוד משהו, אם המחיר של הSOLA יהיה יותר מה1200, 1250 בעוד חודש - חודשיים, על איזה מכשיר היתם ממליצים? ACE PLUS אולי? או הRAY? או אולי מכשיר אחר בכלל...

פורסם

אם יש לך סבלנות ועוד כמה שקלים, אתה יכול לנסות להשיג את ה-xiaomi mi2.

פורסם

אני מדבר על הSOLA בערך ב1200 כי אני מוכן לחכות עוד חודש - חודשיים, ככה שהמחירים יירדו. מקסימום עוד 50 שקל. אם זה יהיה יותר מ50 שקל, אני מאמין שאני אחשוב על מכשיר אחר.

כן, אני רוצה לספר:

הגעת האייפון 5 לארץ: יגרום לעוד תחרות מחירים בין חנויות שתגרום להורדת מחירים של המכשירים ה"ישנים".

הקלות בייבוא מכשירים לארץ: לא מזמן בוטלו מספר חוקים (או חוק אחד, לא זוכר) שבעצם מקשים על הבאת מכשירים לארץ. עכשיו קל יותר להביא מכשירים, לכן, נראה יותר מכשירים סינים בשוק שגם יצטרפו לתחרות. כמובן שבהתחלה כולם יפחדו מהמכשירים הסינים ("כי מה? זה סיני, זה גרוע..!"), אבל לאט לאט אנשים יתחילו להחשף אליהם, וואלה, יראו שגם הם טובים. זה גם יגרום להורדת מחירים עקב התחרות.

זה לדעתי מספיק סיבות לחכות חודש- חודשיים ולהשקיע בסמארטפון טוב.

עריכה: עוד משהו : http://www.israeldefense.co.il/?CategoryID=760&ArticleID=2601

עכשיו עוד משהו, אם המחיר של הSOLA יהיה יותר מה1200, 1250 בעוד חודש - חודשיים, על איזה מכשיר היתם ממליצים? ACE PLUS אולי? או הRAY? או אולי מכשיר אחר בכלל...

א. אין שום סיבה שהאייפון יביא לירידת מכשירים של כל מכשיר מלבד האייפון 4S.

ב. החוק החדש הוא בולשיט טהור. כן, עכשיו פשוט יותר ליבואנים לייבא מכשירים, ואפילו קצת יותר זול, אבל עדיין יש עבודה רבה, והחנויות יספגו את הרווח - הם ימכרו באותו הסכום וירוויחו יותר.

ג. אתה בחיים לא תראה פה מכשירים סיניים מקיר לקיר. יש כיום כמה מכשירים של Huawei בזאפ, האנדרויאדים הזולים ביותר בארץ. אתה מוזמן להתקשר לחנויות ולשאול אותן כמה יחידות כאלו הן מכרו.

פורסם
  • מחבר

א. אין שום סיבה שהאייפון יביא לירידת מכשירים של כל מכשיר מלבד האייפון 4S.

ב. החוק החדש הוא בולשיט טהור. כן, עכשיו פשוט יותר ליבואנים לייבא מכשירים, ואפילו קצת יותר זול, אבל עדיין יש עבודה רבה, והחנויות יספגו את הרווח - הם ימכרו באותו הסכום וירוויחו יותר.

ג. אתה בחיים לא תראה פה מכשירים סיניים מקיר לקיר. יש כיום כמה מכשירים של Huawei בזאפ, האנדרויאדים הזולים ביותר בארץ. אתה מוזמן להתקשר לחנויות ולשאול אותן כמה יחידות כאלו הן מכרו.

א. האייפון 5 יביא להודת מכירים של עוד מכשירים בנוסף ל4s, זה בגלל שיש לאייפון 5 עוד מתחרים שיירצו לעקוף אותו, אם לא בתכונות, אז במחיר יותר נמוך.

בקיצור, האייפון יגדיל את התחרות ויגרום להורדת מחירים, אני לא מתכוון להתווכח איתך.

ב. אסור לחנות להרוויח יותר מאחוז מסויים ממחיר האמיתי של המכשיר. גם על זה אני לא מתכוון להתווכח, פשוט תחשוב בהגיון.

ג. אני לא אומר שהמכשירים הסינים ישברו את האייפון והs3, וגם אני לא אומר שהשוק יהיה מוצף בהם. אבל הם יגיעו, וגם הם יגדילו את התחרות. Huawei כבר תקופה בארץ, והם לא קשורים לחוק החדש. וד״א, גם אם 20 אנשים קנו מכשיר שלהם, זה כבר הפסד לSamsung וSony, שלא נקנה מכשיר שלהם. (כמובן ש20 אנשים לא כ״כ מדגדג להם, אבל עקרונית- הם מתחרים איתם.).

פורסם

א. זה לא מרוץ פוליטיקאים לשלטון... א רוצה ככה אז ב יעשה אחרת. מדובר פה באינטרסים גרידא. המכשירים נמכרים במחיר מסויים לחנויות, והוא לא ישתנה. החנויות לא יורידו מחירים כי אין תחרות בכלל. האייפון הוא ממילא אחד המכשירים היקרים ביותר, והוא מכוון לפלח שוק שונה לחלוטין. מכירת אייפון מתבססת על מותג הרבה יותר ממכירת מכשירים רגילים.

ב. אני חושב מאוד בהיגיון. היגיון כלכלי-ישראלי של החנויות. פשוט להם יותא יותר זול להביא מכשירים. גם לא בהרבה דרך אגב. 200 ש"ח רווח נוסף לא מקרבים את המכשיר אל רף הרווח המקסימלי.

ג. לאף אחד לא אכפת שמכשירים סיניים יגיעו. כי קניית מכשיר לא תלוייה באיכות המוצר, אלא לשם שלו (לפחות עבור רוב האוכלוסייה).

פורסם
  • מחבר

טוב, בנאדם, אין לי כוח להתווכח איתך.

צא מנקודת הנחה שאני קונה מכשיר מתי שהמחירים יירדו. אם זה מחר, ואם זה בעוד חצי שנה, אין לי כוח להתווכח אם המחירים ירדו או לא.

אני לא בא להתווכח, אני בא לחפש עזרה בבחירת מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים