עבור לתוכן

בדיקה האם Galaxy S3 הוא Refurbished

Featured Replies

פורסם

שלום לפורום.

אני מתכוון לקנות S3 בקרוב ואני חושש שהחנויות שמוכרות אותו במחיר זול יחסית לספקיות הסלולר מוכרות פלאפונים מתוקנים ולא חדשים.

מצאתי את המדריך הזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/access-hidden-menu-android-phone/

רציתי לדעת האם מישהו ניסה והאם זה עובד ובאמת נותן תוצאה אמיתית.

בנוסף רציתי לדעת האם אפשר לזייף את התשובה שהבדיקה הזאת נותנת, האם החנות יכולה לאפס את הנתון ל No.

שאלה נוספת למי שקנה כבר באחת החנויות שמופרסות בZAP, כיום החנויות מורידות כל יום ב 2-3 שקלים את המחיר רק כדי להיות בתחילת הרשימה. מישהו קנה מאחת החנויות שמופיעות בZAP ויכול לתת ביקורת, האם הפלאפון היה מזויף או Refurbished?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

סביר להניח שהמדריך הזה לא רלוונטי לגלקסי 3. צא מנקודת הנחה שהכל אפשר לאפס/לשנות.

פורסם

מועבר לפורום סמארטפונים.

פורום התייעצות לפני קנייה נועד לדיונים בסגנון "איזה מכשיר אנדרואיד כדאי לקנות עד 2300 שח"

פורסם

אני קניתי מכאן:

www.vipmobile.co.il/mobile

והמכשיר היה חדש בקופסה סגורה. אפשר להיות פרנואידים אבל לא צריך להגזים. אם אתה רואה שהקופסה סגורה והמדבקה שעליה לא קרועה, אתה לא צריך לחשוש בכלל.

פורסם

קודם כל תבקש קופסא סגורה בלי כל מיני שטויות

לי ניסו לדחוף עברית ב200 שקל ,ובמיקרה כזה לך תדע עם התקינו רום על מכשיר חדש או קנו משומש או אחד שעבר תיקון ומכרו לך

וגם ככה הרבה רומים בעברית זה מחברות הסלולר הגדולות ולא רוצה ליתקרב לרומים כאלו

לאנדרואיד מאז גירסת 4 יש עברית מובנת ,בחלק אין מקלדת או בעיות קטנות אחרות

אבל אפשר לסדר את זה בהגדרות ואפליקציות בחינם

חוץ מיזה כנס לדיון על גלקסי S3 מזויפים שפתחתי

שלא תיפול על מכשיר מזויף

פורסם
  • מחבר

הדיון שלך הוא הסיבה שפתחתי את זה :)

פורסם

אני קניתי מכאן:

www.vipmobile.co.il/mobile

והמכשיר היה חדש בקופסה סגורה. אפשר להיות פרנואידים אבל לא צריך להגזים. אם אתה רואה שהקופסה סגורה והמדבקה שעליה לא קרועה, אתה לא צריך לחשוש בכלל.

מה זה אריזה סגורה, שרינק ? אם כן זה לא קשה לעשות אחד כזה. או שיש איזו שהיא מדבקה או משהו אחר מהמפעל ?

פורסם

שרינק לא בעיה לעשות

מה שבעיה לעשות זה הריח של מוצר חדש כזה

והשלמות של האריזה עצמה

למרות שגם בזה אפשר לקמבן ,אבל זה מצריך יותר תחכום מהמוכר ,ורוב הרמאים לא עובדים לעבוד קשה

פורסם

יש הבדל בין S3 מזויף לבין משוחזר, הבדל דיי גדול, S3 מזויף אפשר לזהות דיי בקלות.

ולהמנע ממשוחזר אפשר גם, על ידי קניית מכשיר באריזה סגורה הרמטית, וקניה מחנות "סבירה".

פורסם

אפשר למצוא מכשיר שיובא באופן פרטי בקופסא סגורה? המכס לא פותח אותם כדי להוציא\לבחון את המטען? (אלא אם כן המשלוח לא נתפס במזל או הוברח באיזו דרך יצירתית)

לדעתי הסיכוי שינסו לדחוף לך מכשיר מתוקן הוא די גבוה ואם בכל זאת תתעקש לקבל בקופסה סגורה יגידו לך את מה שכתבתי לפני שורה. (או שידחפו לך משהו שנראה סגור, ובחיים לא תדע שהיה בשימוש אצל מישהו מקודם).

פורסם
ולהמנע ממשוחזר אפשר גם, על ידי קניית מכשיר באריזה סגורה הרמטית, וקניה מחנות "סבירה".

בגדול אפשר גם ליתגבר על זה ,פשוט שזה הרבה יותר עבודה

וגם מצריך מהרמאי קופסא חדשה ,וגם אז המספר בקופסא יהיה שונה מהמספר במכשיר ,במכשירים שיש להם מספור

ככה שזה לא דבר נפוץ ברגע שהאריזה סגורה בלי פגמים ומריחה חדשה

אפשר למצוא מכשיר שיובא באופן פרטי בקופסא סגורה? המכס לא פותח אותם כדי להוציא\לבחון את המטען?

אתה באמת חושב שלמכס יש כוח אדם קרוב אפילו לפתוח כל קופסא ?

למכס אין אפילו כוח אדם מספיק לבדוק מיסים על כל קופסא ,ובגלל זה הרבה חבילות חיבות במס עוברות בלי מס

זה לא שהמדינה נותנת במתנה

ויש חנויות שימכרו לך סגור ,אתה צריך לדרוש את זה ,ובמיוחד עם יספרו לך סיפורים על הזמנה מיוחדת

הרבה חנויות אוהבות לדחוף עברית ולקחת על זה כסף ,למרות שזה כמה דקות ,ולזה חיבים לפתוח את הקופסא

היום חלק מגעים עם עברית מובנת ,למרות שאני מעריך שחלק "יתקינו עברית" גם בהם וישנו סך הכל כמה הגדרות שאנשים יראו עברית ישר

אבל שאני קניתי את שלי דרשתי סגור וקיבלתי סגור ,בלי רום של המפעילות ובלי שטוית ,הוא הריח חדש וניראה חדש ועובד מצוין

תגידו את זה כבר בטפון הראשון ,אל תיתנו להם לספר סיפורים על מטען ושטויות אחרות ,גם ככה כולם יכולים ליטען דרך USB היום

ולקנות שקע כזה למי שצריך שמתאים לישראל זה בערך 10 שקל או פחות אחרי משלוח (מחול )

פורסם

תגידו את זה כבר בטפון הראשון ,אל תיתנו להם לספר סיפורים על מטען ושטויות אחרות ,גם ככה כולם יכולים ליטען דרך USB היום

ולקנות שקע כזה למי שצריך שמתאים לישראל זה בערך 10 שקל או פחות אחרי משלוח (מחול )

ע"פ החוק, אין למכור מכשיר חשמלי ללא שקע מותאם לישראל.

זה משאיר שתי אפשרויות ליבואנים: לקנות מכשיר רגיל ולהחליף את המטענים (וזה מה שנעשה בדרך כלל) או לקנות מכשיר עם תקע אירופאי. מכשיר מאירופה יעלה יותר ממכשיר ממלזיה. ובישראל כמו בישראל, הכל פונקצייה של המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים