פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מה קורה ??אני מחפש תוכנה כמו FIND MY IPHONE לאנדרואיד , יש המלצות ??תודה
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים יש מלא פתרונות.אני משתמש ב Anroid Lost שהיא חינמית.יש את CERBERUS שהיא בתשלום אבל היא ממש טובה, ואם יש לך ROOT למכשיר אפשר להתקין אותה באופן כזה שגם אם יעשו FACTORY RESET למכשיר, היא עדיין מותקנת (אבל היא עולה כסף)לסמסונג יש גם משהו משלהם אם יש לך טלפון של סמסונג..
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר כן יש לי טלפון של סמסונג גלקסי אס 2 , אני רוצה את התוכנה הכי טובה גם אם היא עולה כסף ויש לי רוט למכשיר ..איך אפשר להפעיל את זאת של סמסונג ?תודה
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר את האמת CERBERUS נראית לי תוכנה מאוד טובה , יש בה הרבה אפשרויות ויש אפשרות להקליט קול ...****אתה בטוח ש CERBERUS היא בתשלום ?? בגוגל פלאי היא בחינם ..
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר אז זהו אפשר לקנות מההתחלה וזהו ?? שם התוכנה בגוגל פלאי Client Cerberus זאת היא ??
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים לא, זאת התוכנה:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=en
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים גם Android Lost החינמית יכולה להקליט קול, לצלם תמונות, לקרוא הודעות ועוד כל מיני דברים נחמדים..אבל ברגע שעושים FACTORY RESET היא נמחקת..
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר אם שתי התוכנות היו חינמיות במי הייתם בוחרים ?? וכמו שאמרו CERBERUS אפשר לצרוב אותה למכשיר שגם אם עושים FACTORY RESET היא לא נמחקת אז זה גם יתרון ..
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים ל-Avast Anti Virus לאנדרואיד יש פלאגין שנקרא anti theft שעושה את כל הדברים האלה (איתור דרך GPS, חסימת שינויים בהגדרות, הקלטת קול וכו') והוא בחינם והוא גם יכול לשרוד פירמוטים למיניהם. הוא מאפשר שליטה מרחוק על המכשיר דרך האינטרנט (צריך לפתוח חשבון באתר שלהם) או דרך מכשיר אחר ע"י SMSים. אבל דווקא לצלם תמונות אני לא בטוח שהוא יכול.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים רק cerberus. תוכנה מעולה. עם רוט היא תעשה הכל ...תדליק וויפי או gps וכל מה שצריך. יש גרסת cwm לצריבה שמופיעה תחת שם אחר כדי שיהיה קשה יותר למצוא אותה ניתן להסתיר אותה לחלוטין רשיון נותן נרשמה ל 5 מכשירים
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מחבר ^^^^צודק בדקתי באתר שלהם יש תוכנה שאפשר "להסתיר" היא מותקנת תחת שם אחר ...צריך לעשות משהו מיוחד בשביל שהיא תוכל להפעיל וייפיי או גיפיאס ?? או פשוט להתקין ?.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.