עבור לתוכן

נקסוס 7 16GB ב1500 שקל + שאלה על הארורה

Featured Replies

פורסם

http://dx.com/p/google-nexus7-7-capacitive-screen-android-4-1-quad-core-tablet-pc-w-wi-fi-gps-nfc-black-159006

ושאלה לגבי הארורה 2 (ובכלל הטאבלטים של איינול)

האם הטאצ' במכשירים האלה מגיב טוב?

אלה שרכשו אותו, האם יש דילאיי בין הנגיעה לתגובה?

העניין הוא שיש לי טאבלט של יונדאי (קניתי לא מזמן ברוב טיפשותי) עם חומרה די דומה לארורה (1024X600, MALI400, 1GB, A10, IPS)

ובמשחקים כמו פרוט נינג'ה למשל, שהתגובה חייבת להיות מדוייקת, החיתוך של הפירות במשחק נעשה בדילאיי לנגיעה ואז אתה מפספס. זה מציק לאללה..

• תגובות 41
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לקנות בבאג בארץ בפחות כסף

פורסם

בדיוק. בבאג עולה 1400 שח מחיר השקה, כולל משלוח וכולל אחריות לשנה עד הבית. (עוד חודש יעלה 1500)

חוץ מזה, אם כבר מחו"ל, המחיר כאן יקר מאוד. ניתן להביא מארה"ב ב 1250-1300 שח כולל מע"מ ומשלוח עד הבית.

פורסם
  • מחבר

וואלה? כי חיפשתי בזאפ והכי זול היה 2K+

לא נורא <:

פורסם

KSP פרסמו ששווה לחכות למחיר שלהם.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש תשובה לשאלה שלי?

פורסם

KSP פרסמו ששווה לחכות למחיר שלהם.

לדעתי המחיר שלהם יהיה גם 1,400-1,500ש"ח, אחרת הם לא יעשו עליו הרבה כסף (מחו"ל יעלה כ- 1,250ש"ח כולל הכול).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש באתר "באיי אמריקה" ב-1285 ש"ח (אומנם בכותרת רשום 8 ג'יגה, אבל בכניסה לאתר רשום 16). השאלה היא, האם מישהו הזמין מן האתר הזה והוא אמין?

http://buyamerica.co.il/tablet/85841--google-nexus-7-8gb.html

פורסם

גרסת ה 16GB הוזלה ע"י גוגל ממש לאחרונה ל 200$, בזמן שב 250$ ניתן לרכוש כבר 32GB.

כבר לפני שבועיים (לפני ההוזלה) KSP מכרו את ה 16GB ב 1250 שח, עם אחריות רשמית עד הבית. (שלא כמה הלינק שצינת שהאחריות בחו"ל והמשלוחים הלוך וחזור עליך)

לדעתי המחירים כרגע בישראל יקרים גם אלו עם אחריות בישראל וגם ה"מבצעי" שילוח כמו ב buyamerica. וכדאי להמתין להוזלות אם לא לחוצים.

פורסם

הנקסוס 7 עולה נכון להיום ב-KSP יותר מ-1,400 ש"ח וזמין בחמישה סניפים בלבד בארץ. אתמול הזמנתי (יחד עם חבר מהעבודה) מ-BuyAmerica ב-1285 ש"ח. אני אעדכן כשהוא יגיע.

פורסם

סוף סוף עברית נכונה ולא איזה "יתקן" :yelclap:

פורסם

בשעה טובה זה הגיע. הוא הוזמן ביום ראשון שעבר, נחת בישראל כבר ביום שלישי ונמסר היום אחרי אינספור נסיונות תיאום עם DHL. חברה ארורה.

פורסם

תתחדש.

B&H ו DHL? כמה עלה?

פורסם

הנקסוס 7 עולה נכון להיום ב-KSP יותר מ-1,400 ש"ח וזמין בחמישה סניפים בלבד בארץ. אתמול הזמנתי (יחד עם חבר מהעבודה) מ-BuyAmerica ב-1285 ש"ח. אני אעדכן כשהוא יגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים