פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים שלום!ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש.כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים.רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות:1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים.יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB.2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4?3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה?תודה מראש,רועי
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים א. כנראה יצאו כמה מכשירי נקסוס, ולא אחד. יש עדויות רבות (פשוט המון) על מכשיר מבית סמסונג, ומכשיר מבית סוני. נאמר גם שהטאבלטפון של HTC שדלף שוב ושוב יהיה מכשיר נקסוס גם הוא. ודרך אגב, אני מאוד בפסק שהמכשיר של LG יקרא נקסוס 4.ב. אף אחד לא יודע את המחיר, כי הוא עוד לא יצא!ג. הוא לא יצא ב-29, הוא יושק בתאריך הזה. יוכרז. המכשיר יהיה זמין לרכישה רק כמה חודשים לאחר מכן (ככל הנראה). חוץ מזה, בהתחלה תמיד יש מחסור במלאי ויש התנפלות גדולה. מאוד קשה יהיה להשיג מכשיר.ד. הדיון הזה לא קשור לפורום התייעצות לפני קנייה. הפורום הזה נועד לדיונים בסגנון "איזה סמארטפון אנדרואיד כדאי לקחת לקנייה מהארץ עד 2300 שקלים". מועבר לפורום סמארטפונים.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים מחבר תודה על התשובה!בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים.יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים דווקא לפי השמועות הנקסוס יהיה זמין מייד לאחר הההשקה לרכישה בגוגל פליי. (לא תקף בארץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.