עבור לתוכן

מחפש סמארטפון ראשון, יד שניה, עד 1000 ש"ח גג

Featured Replies

פורסם

אהלן

פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה.

מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000.

דרישות:

טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד),

חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה,

רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה,

סוללה חזקה (כמה שאפשר),

גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi),

מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף וחלק (שלא יתקע),

GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב.

פרטים נוספים:

זה הסמארטפון הראשון שלי. לא מכיר מערכות הפעלה, או איכויות של מותגים שונים, ככה שאני מסתמך לגמרי עליכם. לא יודע עדיין לאיזה מפעילה זה ילך, כנראה ל-012. לא מעוניין במשחקים/סרטים. אפליקציות אחרות כן יהיו בשימוש.

נצל"ש קטן: הרבה המליצו לי על המוטורולה דיפיי פלוס. לאחותי יש אותו. היא הייתה מאוד מרוצה בהתחלה, אבל אחרי משהו כמו חודש, צצו מלא בעיות:

הסוללה לא מחזיקה יותר מחצי יום,

הוא נתקע המון,

הוא מנתק שיחות,

הוא נכבה מעצמו ומסרב להידלק אלא אם כן מוציאים ומחזירים את הסוללה.

יש לכם מושג מה יכול להיות הסיפור שם?

המון תודה סופ"ש מעולה

פורסם

נתחיל מהסוף- עדכון רום כנראה יפתור או ישפר את הכל או את הרוב.

ונמשיך הלאה:

האם אנחנו יכולים לחפש לך בלוחות יד שנייה? לא. אנחנו לא יודעים איפה אתה גר, מה אתה מעדיף וכו'. זה ממש בלתי אפשרי עבורנו לחפש במקומך. אתה יותר ממוזמן לערוך חיפוש (ב-יד2, אולי שווה לבדוק גם בפוקט), ולשאול מי נגד מי. ככה - אולי רק אם אנשים פה מכירים בערך טווחי מחירים.

ודרך אגב, הדיפיי עולה חדש טיפה יותר מ-1000 ש"ח. הדגם המשודרג (דיפיי+) עולה מאה שקלים יותר (בערך). בתקציב אני מניח שתוכל למצוא יותר טוב ביד"ש.

פורסם

אני מוכר סמסונג captivate במחיר הזה במצב חדש. צור איתי קשר אם מעוניין

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם.

שי, אני מעריך את הנסיון לעזרה, לא ביקשתי שתחפשו בשבילי.

למצוא את הפלאפון שיהיה לי טוב ביד שניה זו תהיה האחריות שלי.

ביקשתי המלצות לאיזה דגם יתאים לי ספציפית, בהתאם לדרישות שלי, שעולה עד בערך 1500 ביד ראשונה.

התכנון שלי היה לקבל תשובה, ולחפש את הפלאפון הזה ספציפית ביד שניה.

פורסם

אני רואה יותר ויותר galaxy s1 בטווח ה1000 ביד שניה.

למרות שהרבה ממליצים עליו, אני גם רואה דעות הפוכות.

לגבי מערכת הפעלה: הנפוצה כרגע היא אנדרואיד.

אין בעיה של "מחסור" באפליקציות ;)

פורסם

במחיר הזה יש מגוון רחב של מכשירים, כשאתה יכול להשיג מכשיר טוב אם תדגור טוב באתרים השונים ותמצא עסקה טובה, ואתה יכול גם למצוא עסקה טובה מהיום מחר. זה מאוד תלוי. אבל תהיה עם האצבע על הדופק, תדע מה אתה מחפש ותקוץ על המציאה (כמובן שרצוי לפני כן לשאול ליתר ודאות).

אישית אני מאוד אוהב את הפורומים של IANDROID, לרוב מדובר בחבר'ה טובים, שמבינים מה הם מוכרים, ולא דרעק סגנון יד 2 שזה שוק אחד מבולגן מאוד.

אתרים נוספים שאולי תמצא שם הם אייפונז, פוקט ויד שתיים (מהטוב אל הרע הסדר).

במסגרת המכשירים הקיימים שיש בשוק היד"ש כיום במחיר הזה יש לך-

*גלאקסי 1 ונגזרותיו- וייברנט, הרגיל, קאפטיבייט הנהדר. כל אלה מגיעים עם שלל נהדר של רומים ותמיכה מפה ועד לתאילנד! זה היתרון שלהם.

*DHD- מכשיר יותר חזק מגלאקסי 1, ממשק סנס, פחות רומים מעניינים מאשר מה שיש בגלאקסי, אך מכשיר מצוין. אישית אני מחזיק במקבילה שלו האמריקאית- INPSIRE.

*מוטורולה פוטון- מכשיר חזק בעל שתי ליבות, הוא לבנת חבלה כיאה למוטורולה, מפרט משובח, מבחר רומים נחמד. יש לו מקבילה אמריקאית שכרגע ברח לי הדגם מהראש.

*LG 2X, מקבילה שלה ב-T מובייל זה G2X, מכשיר נהדר עם רומים נהדרים וחלקים, למכשיר היו כמה חתיכות דפוקות בפס ייצור וצריך להיזהר ולבדוק שלא ליפול עליהם. יש לו מסף IPS נהדר!

השתיים האחרונים נהדרים אם תוכל להשיג אותם במצב טוב, הרווחת!

לגבי המכשיר של אחותך- עדכון רום כמו שציינו ככל הנראה יפתור הכל. בינתיים, גם בשבילה וגם בשביל שתדע לאן אתה צולל ומה אתה מחפש לקנות וכדי שתדע איך לבדוק את המכשיר כראוי וכו', תקרא קצת בתחום ותבין מונחיי יסוד שכל משתמש אנדרואידי יודע.

שיהיה בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סחתיין על הפירוט! תודה

עכשיו הנה אני קץ על משהו שנראה כמו מציאה, אבל חייב לשאול לפני:

אני צריך ייעוץ כללי, דחוף, להיום בערב.

הציעו לי 3G עם 16GB ב500 ש"ח. (לא GS!)

המתחרים הם 3GS ב650 וגלקסי 1 ב750.

הראשון נשמע מפתה. משהו שאני צריך לדעת?

כדאי? לא כדאי? (מבין שלושתם)

תודה רבה

פורסם

יש לי את ה-3G והוא פשוט עגלה. לא להתקרב.

פורסם

כנ"ל, מחזק את גיל. עד כמה שהחומרה שאפל שמה באייפונים בעלת עמידות מדף גבוה, ה-3G זה מכשיר שיצא לפני 4 שנים. אתה יכול לתאר לעצמך כמה פעמים הסוללה נפרקה, כמה "שחקו" את המכשיר ברמה התוכנתית. ושלא נדבר על המפרט העלוב יש לומר שלו. 2MP מצלמה? מסך ומעבד בקאנטים וכו'....

אם אתה מחפש סמטרפון בשביל לומר שיש לך מארטפון, ושל אפל, אז אין בעיה. אך אני אישית לפי מה שאתה מציין הייתי מוסיף 150 שקל וקונה את ה-GS, וגם הוא יחסית מיושן לימינו.

אני ממליץ שתקרא קצת על מערכת IOS ועל מערכת האנדרואיד ותקרא מה היתרון של כל מערכת. לדוגמה אצלי המעבר מ-IOS, לאנרואיד היה בגלל הפתיחות של אנדרו'. אפשר לעשות גרור וזרוק ואין צורך להשתמש באייטונז. יש אפשרות להרחיב זיכרון, מסכים גדולים יותר ושלל נוסף של דברים ברמת ההבדלים שאם תחפש ותקרא-תדע. הכל קיים.

להגנת אפל אני יכול לציין שאני אוהב את הפס האחיד, של התמיכה מהיצרניות השונות. המערכת תמיד רצה ובועטת והיא יותר "מיקצועית" ועושה את העבודה חלק שבשבילה יועד האייפון. באנדרואיד תוכל לשחק בקרביי המערכת וכן הלאה. תמיד יהיה "אקשן".

ברמה הקלה אני אוהב את ההשוואה שפעם קראתי ש-IOS (אייפון) זה כמו קונסולה, נעול וסגור ועושה את העבודה שלמה נועד- משחקים וכד', בעוד באנדרואיד זה כמו במחשב, אתה יכול להשתגע ולשים ולשחק איתו עם כל מה שתרצה בגבול הדימיון. :smile1:

מבין המכשירים השונים שהצעת הייתי לוקח את הגלאקסי 1 אם אתה שואל אותי. חומרה יותר מתקדמת, ומסך יותר גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים