עבור לתוכן

Nokia C2-01 התומך בהוט - סתם לוקחים תוספת?

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מחפש למשפחה מספר מכשירים במחיר סביר, ורואה שכולם רוצים תוספת על התמיכה בהוט, וקוראים לדגם 5.C2-01.

אני קניתי למישהו לפני 3 חודשים מכשיר C2-01 רגיל (כאשר עוד לא היה כזו חלוקה), ועבר לו להוט מצויין.

אז זה באמת מצדיק תוספת, או שסתם מוסיפים מחיר?

פורסם

חברת פלאפון עובדת עם התדרים 2100 ו-850 בדור שלישי. הוט מובייל (ורמי לוי) משתמשים באנטנות של פלאפון ויורשים את התדרים לכיפך. הוט אגב גם עובדת במרץ על רשת משלה, בתדר 2100 בלבד.

למכשיר יש שתי גרסאות עם תמיכה בתדרים שונים:

• 900/1900/2100 בדור שלישי
  • 850/1900/2100 בדור שלישי

כמובן שהשנייה תומכת בהוט באופן מלא, ואילו הראשונה באופן חלקי בלבד. התמיכה החלקית יכולה להתבטא בקליטה לא אופטימלית, עם בעיה בעיקר במבנים סגורים (חניונים, מעליות..), משום שתדר 850 מצטיין בחדירה דרך קירות, ואילו 2100 פחות. יכול להיות שאתה תשים לב למחסור בתדר, ויכול להיות שהכל יהיה מעולה, אין אפשר באמת לדעת, זה תלוי ביותר מידי גורמים (ובין היתר איזור המגורים שלך).

מבחינת נוקיה, הדגם השני לא נקרא "C2-01.5", זו המצאה של החנויות (כדי שיראה מתקדם ומרשים יותר). נוקיה גם מוכרת את המכשירים באותו המחיר בדיוק, אבל כן ייתכנו קשיים מסויימים בלהביא גרסה אחרת, שנמכרת באזורים אחרים בעולם. כנראה לתוספת המחיר יש הצדקה כלשהי, אבל חלק מזה גם כנראה תאוות בצע.

כמה תוספת הם דורשים?

פורסם
  • מחבר

50 ש"ח ממוצע.

תודה על ההסבר המקיף, זה מסתדר לי עם הדיווח של אותו בן-אדם כי במבנים שומעים פחות טוב מאז שעבר להוט.

אלך על ה-"1.5", חבל רק שגם מזה עושים עסק, למרות שזה אמור להיות באותה העלות...

אגב, איך מוודאים שזה באמת גרסה של תדר 850?

תודה.

פורסם

איך מוודאים... זו בעיה.

יכול להיות שכתוב על האריזה או על כל הניירת שבאה איתה, ויכול להיות שלא.

במידה ולא, אפשר לבדוק את הדגם של המכשיר (מתחת לסוללה או במקום דומה), ולחפש ברשת. זה דבר די מסובך לעשות, זה לא מידע שזמין למשתמש בדרך כלל.

50 ש"ח זה לא נורא. אנ יראיתי (בסמארטפונים) שנהוג לקחת 300 ש"ח בערך.

ושוב, לא הכל רשעות. נוקיה מוכרת הכל באותו המחיר, אבל הם לא קונים מנוקיה. הם קונים מכל מיני מפיצים ברחבי העולם, ומייבאים לבד, ולעיתים נדירות יותר גם קונים מיבואן בארץ. המכשירים האלו נמכרים באיזורים שונים בעולם, ומאוד יכול להיות שבאמת יקר להם יותר להביא את הדגם השני.

פורסם

והרי לך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים