עבור לתוכן

צריך את חוות דעתכם לגבי רכישת מכשיר אנדרואיד לא ממותג

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

אני מתלבט לגבי הזמנת מכשיר אנדרואיד לא ממותג. המכשירים האלו נמצאים בלא מעט אתרי קניות והמחיר שלהם די אטרקטיבי, מה שגורם לי לתהות, האם לא מקבלים חתול בשק?

מכמה תגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שהם מחזיקים מעמד במשך יותר משנה ושלכאורה אין חשש, אבל אולי בכל זאת יש מישהו מכם שקנה מכשיר מהסוג הזה ויוכל לתת לי את חוות דעתו.

דוגמה למכשיר אנדרואיד לא ממותג:

http://www.aliexpress.com/item/Direct-Marketing-MTK6577-V12-cell-phone-android-4-04-with-4GB-ROM-4-3inch-Screen-3G/628051776.html

עוד דבר שהייתי רוצה לדעת: המכשירים האלו מגיעים ללא תמיכה בעברית. יש אפשרות לפרמט מכשיר מהסוג הזה ולהתקין גרסה תומכת עברית?

פשוט מעולם לא היה לי מכשיר אנדרואיד (אני כרגע עם נוקיה 5530 והייתי מעוניין לשדרג)

עוד דבר: הדרישות שלי מסמארטפון: מעבר לטלפון וSMS כמובן, GPS, קורא ספרים, נגן מוזיקה, נגן סרטים, קצת אינטרנט, WAZE, קצת משחקים (ברמה של אמולטורים, אנגרי בירדז וכאלה)

בתודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

במחיר הזה כבר עדיף ללכת על לנובו A789.

בכל אנדרואיד 4.0 יש עברית שניתן לכתוב איתה הודעות. לגבי עברית בתפריטים אין אבל ניתן להוריד כל מיני תוספים שמאפשרים את זה.

פורסם
  • מחבר

הסוללה שלו די חלשה, וגם הזיכרון שלו חצי ממה שאפשר להשיג באותו מחיר.

אלא אם כן לנובו מספקת אחריות גם בארץ. אם לא אז אין שום יתרון במותג שמייצר באותו מפעל של הלא ממותגים.

פורסם

השאלה היא אם יש לך הגבלות מחיר, או שלא איכפת לך לעלות במחיר ולקבל משהו הרבה יותר איכותי (xiaomi m1s, לדוגמא) או להתפשר על מסך ענק ולקבל מכשיר איכותי (zopo 900),

בקיצור אם תגיד את הדרישות המדויקות שלך (מחיר, מסך, רזולוציה, סוללה וכו) אני אוכל לעזור לך יותר.

בכל מקרה, gizchina.com הוא אתר טוב שמסקר את רוב המכשירים הטובים שיוצאים בסין, אם אתה מתלבט כדאי לך לבדוק שם.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי סוללה חזקה, רזולוציה של לפחות 800X480 מעדיף במחיר אטרקטיבי כי הסמרטפונים האלו מתיישנים ממילא תוך שנה

פורסם

שלום לכולם

גם אני מחפש משהו דומה , כמה שאלות

1) למה זה "להתפשר על מסך ענק" ? הZOPO שציינת נראה נחמד בסה"כ

2) איך יודעים שנייד סיני כזה יעבוד עם רשתות של הארץ + לגולן לדוגמא אין את החבילה שמאפשרת גלישה בblackberry , איך נמנעים

מלקנות מכשיר ולגלות את זה בדרך הקשה?

3) עד כמה האיכות של מכשיר אנדוראיד סיני שונה ממכשיר של סמסונג או HTC?

פורסם

מה זה מחיר אטקרטיבי בשבילך?400$? 300$?

כל אחד וההעדפות שלו, אם נוח לך עם מסך של 5.3' אז זה אחלה פלאפון.

פורסם
  • מחבר

מסך 5.3" זה גדול מדי לטעמי. אני צריך סלולרי שיכנס לכיס ושיהיה באמת נייד. אם הייתי מעוניין במסך גדול הייתי קונה טאבלט (שכרגע אין לי צורך במכשיר מהסוג הזה)

מחיר אטרקטיבי בשבילי זה סביבות ה-100-150$ (אפשרות לחריגה של עד 50$)שיתן את היחס עלות-תועלת הגבוהה ביותר.

אני יכול להסתפק למשל במעבד חד ליבה וחצי ג'יגה זיכרון אבל באותו מחיר אני יכול להשיג כפול ליבה עם ג'יגה זיכרון.

מבחינת מסך אני צריך שיהיה לפחות 800X480 כי אני צופה מדי פעם בסרטים בסלולרי כשאני מחוץ לבית. אם יש יותר גבוה באותו מחיר - מה טוב.

אני צריך גם סוללה חזקה (לא כ"כ מתמצא ביחידות MAH אבל שיספיק להציג לפחות 5 שעות רצופות של סרט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים