פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר אוקי. זו פשוט תוכנה ש"מתאימה את עצמה" לכל מכשיר ולא מותאמת למכשיר מסוים וזה גורם לשינוי מסוים בניקוד ואופן פעולות מסוימות - זה בערך מה שקורה?*יצא לי 5300 וקצת היום.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים HTC one X עם Android 4.0.4 - יצא לי 5625.נראה לי שהתוצאה שלך בסדר גמור.
פורסם 2012 באוקטובר 1313 שנים קח בחשבון שבנצ'מרקים חדשים עוד לא יצאו והתחום הזה יחסית חדש ומאוד דינמי.חלק מהפיתוח של רכיבים (מעבדים ושבבים אחרים) כולל אופטימיזציות לבנצ'מרקים ככלי שיווקי.
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר אה אני מבין^לא נראה לי שיתחילו לעשות אופטמזציות לכל כך הרבה מכשירים .. יהיה טוב אם יהיה בדיקה למכשיר ספציפי לא? ההתאמה תהיה טובה יותר..
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים לא צריכים לעשות אופטימיזציות למכשירים, רק לשבבים עצמם שמשותפים לדגמי טלפונים רבים.בדיקה למכשיר ספציפי היא כמו כוסות רוח למת. הרי כל המטרה היא להשוות בין מכשירים, לא?
פורסם 2012 באוקטובר 1513 שנים מחבר תודה על ההסבר. עכשיו הבנתי למה אמרתם בהתחלה שזה לא "פייר" לעשות בדיקות כאלה על כל מיני מכשירים שלא התאימו לשבבים שלהם את הבדיקה.מישהו במקרה יודע על איזה שבבים (או מכשירים) התחילו לבנות לפיהם את הQUADRANT? מה עם ANTUTU? גם חרטה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.