עבור לתוכן

ציון סופי בquadrant בSGS3

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן (בערך חודש קצת פחות..) קניתי את המכשיר.

באמת טוב ונוח בסך הכל. מאוד מרוצה למכשיר אנדרואיד ראשון.

בכל מקרה, אני רציתי לשאול משהו לגבי הביצועים של המכשיר. (אני מקווה שהנושא קשור לפה, אם לא בבקשה לומר לי - הסידור החדש של הפורומים קצת מבלבל אותי אבל אני אתרגל :))

אז, כמו בכותרת, הורדתי את המבחן Quadrant הרגיל החינמי והתוצאה שקיבלתי היא 5100 טיפה יותר (מכשיר SGS3). זו תוצאה שנחשבת לטובה?

אני פשוט חייב לדעת איך התוצאה.. זו שריטה אצלי שאני חייב לדעת משהו או שאני לא מפסיק לחשוב על זה ...

תודה.

נ.ב.

רום סטוק הבנתי ספרדי .

פורסם

אני קיבלתי 3574 עם NEXUS 7.

פורסם
  • מחבר

עם הנקסוס 7 החדש קיבלת 3500?

טוב נדמה לי שיש לי כבר תשובה..

פורסם

עוד כמה דקות אני יעשה על ה-SGS3.

פורסם

5464 עם ה-SGS3...

פורסם
  • מחבר

ממ.. האם יכולתי להוציא יותר? אני מתכוון ל, האם זה עניין של פעם התוצאה גבוהה יותר פעם פחות?

פשוט ראיתי אנשים שמוציאים מעל ל5.5K איך זה יוצא להם ככה?!

באמת שאין לי שום תלונה על המכשיר ועל הביצועים שלו אבל אני פשוט חייב לדעת :-\

פורסם

אני יכול להוציא יותר, אני צריך לכבות את האנטי וירוס לכבות את אפליקציית פייסבוק (באותו הזמן גם העברתי שירים, אז...). יכול להיות שהייתי מגיע ליותר.

פורסם
  • מחבר

אני חדש בקטע של האנדרואיד (ובכללי זה סמארטפון ראשון שלי..) אז יש לך אולי עצות איך לשפר את המכשיר? (אפילו שהייתי בראש הטבלה ביחס למכשירים אחרים בQUADRANT..)

אני לא יודע איך להתעסק עם רומים וכל זה.. אין לי אחריות גם בלי קשר אז זה שיורד אחריות לא משנה לי.. (קניתי בארה"ב).

אין לי אנטיוירוס (להוריד?), אין תוכנות ברקע - פשוט עשיתי את המבחן וזהו.. יצא 5100.. אבל אם אני יכול ליותר, למה לא? אז יש משהו שאני אולי לא יודע? ???

פורסם

ביצועים יכולים להשתנות עם רומים שונים, וכמובן שתמיד אפשר לעשות גם OC.

ד"א, הדיון לא שייך לתמיכה טכנית (איזו תמיכה את צריך?), אלא לסמארטפונים. מועבר.

פורסם
  • מחבר

ביצועים יכולים להשתנות עם רומים שונים, וכמובן שתמיד אפשר לעשות גם OC.

ד"א, הדיון לא שייך לתמיכה טכנית (איזו תמיכה את צריך?), אלא לסמארטפונים. מועבר.

התלבטתי אם לפתוח בתמיכה או בסמארטפונים.. פשוט אני צריך להתרגל פה לסידור החדש. תודה שהעברת :xyxthumbs:

טוב, אז אני מבין שאם אני רוצה להוציא יותר מהמכשיר אני צריך יותר להתעסק איתו (רום, קרנל וכל זה).

בינתיים אני מפחד קצת לעשות את כל הרוט והרומים - אני צריך שמישהו ידגים לי מול העיניים שלי איך לעשות את זה ואחר כך אני בטוח אדע להתעסק בזה..

בכל מקרה, מכשיר נהדר וממליץ בחום לכל אחד שמרשה לעצמו!

פורסם

Quadrant היא בדיחה

אף אחד לא מתייחס אליה ברצינות

פורסם
  • מחבר

Quadrant היא בדיחה

אף אחד לא מתייחס אליה ברצינות

אז למה אנשים משתמשים בה ביקורות? יש תוכנות אחרות שכן אןמרות משהו על המכשיר?

פורסם

פעם, בתקופה של GPU ליבה בודדת, CPU ליבה בודדת, מסכים ברזולוציה אחידה ומערכת קבצים שהייתה אחידה יחסית בין המכשירים, לקוואדראנט הייתה משמעות.

כיום התוכנה מגיבה שונה לחומרה מסוגים שונים, למספרי ליבות שונים, רזולוציות מסך שונוץ ועוד. כבר נהיה בלתי אפשר לחשב את כל הגורמים בשביל באמת להשוות בין מכשירים.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי .. אבל אם כולם היו היום עוד עם ליבה אחת אז לא היינו מתקדמים הלאה לא? כמו במחשבים - בבנצ'מארקים בודקים המון סוגים של מערכות ולא אומרים שבגלל שיש הרבה סוגים של חומרות שונות (GPU, CPU ..) אז המבחנים האלו חסרי משמעות. פשוט הכל יחסי לדעתי בעניין הזה של מבחני ביצועים.

ככה שבעצם זה כן יכול לומר משהו על המכשיר - רוצים לשבור שיא? צריכים לשדרג את המכשירים ! אני צודק במה שאני אומר?

פורסם

אפשר לעשות אופטמיזציות שיתנו לך תוצאות גבוהות בהרבה

היא פשוט לא תוכנה אמינה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים