עבור לתוכן

צריך חוות דעת ועזרה לבחירת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

צריך עזרה בבחירת סמארטפון כמה שיותר זול שיוכל להריץ waze, whats up כל מיני אפליקציות ומשחקים

שיהיה רדיו ומצלמה לא כזה חשוב...

ראיתי את זה

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926429

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/infinity/by-orange/

זה פלאפון infinity של אורנג שהם כותבים שהוא דומה ל סמסונג גלקסי 2 רק שהוא עולה 1600 שקל והגלקסי 2 עולה משהו כמו 3600 שקל...

למה האפשרים האלה? והאם ב אינפיניטי אני יוכל להריץ את הדברים שאמרתי למעלה?

ואם יש לכם הצעות אחרות?

פורסם

בבקשה ציין תקציב, ופרט על הדרישות.

מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

פורסם
  • מחבר

התקציב הכי נמוך שאפשר בשביל להשיג את הדרישות שאמרתי...

משהו כמו 1600 שקל... לא יותר מ 2000

פורסם

ה-Infinity הוא מכשיר אנונימי לכל דבר. הוא הושק בלעדית ברשת אורנג' (ולפי מה שאני רואה, יותר נכון ברשת פרטנר, ז"א שהוא זמין אך ורק בישראל), ולא הצלחתי למצוא שום מידע מעמיק עליו. מרומים מותאמים אישית אתה יכול לשכוח, ואם תיקח את המכשיר- זה חתול בשק. אין לדעת האם הוא טוב, רק או נורא. בעיקר מפריע לי שלא מצויין בשום מקום דגם השבב בלב ליבו של המכשיר, רק נאמר שזה מעבד Qualcomm חד ליבתי בתדר 1.4Ghz. אני מניח שזה מסדרת S2, אולי MSM8255 או MSM8655. בכל מקרה, זה שבב מיושן למדי. בקיצור נמרץ, אין לדעת מה תקבל, ואתה יכול לשכוח מתמיכה או מרומים (שזה מאוד חשוב, במיוחד ברומים הגרועים ומלאי הספאם של המפעילות הסלולריות). אני לא ממליץ.

במקום, יש לך מכשיר מעוד נחמד של Sony, הוא נקרא Xperia Sola, עולה החל מ-1490. נכון לרגע זה, הוא המכשיר המשתלם ביותר במקטגוריית המחיר. הוא מגיע עם אנדרואיד ג'ינג'רברד, אך מתוכנן עדכון ל-ICS בקרוב (ואולי כבר יצא), מסך 3.7" ברזולוציית 480X854 (מה שמביא אותו לצפיפות פיקסלים של כ-265ppi), מעבד כפול ליבה במהירות 1Ghz, חצי ג'יגה ראם, 8 ג'יגה זיכרון פנימי (וחריץ הרחברה לכרטיסי זיכרון), מצלמת 5MP, וסוללת 1320mAh. מכשיר מאוד משתלם ומומלץ.

אגב, למכשיר יש פיצ'ר ייחודי (שלא קיים באף מכשיר אחר שאני מכיר, לפחות לא ככה) והוא זיהוי ריחוף מעל מסך המגע. כלומר, אצבע קרוב למסך, אך לא נוגעת. זה שימושי לדפדפן (ויכול לשמש כמעין מקש ימני), ונעשה בזה שימוש בעוד כמה דברים, ובין היתר ברקע החי הדיפולטיבי של המכשיר. בעת ריחוף האגודל הרקע יתרכז סביב האצבע. לא שימושי, אבל מגניב מאוד.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר עדיף לי את הסוני הזה או גלקסי 2 בחנות פרטית שמחיר של 2100 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים