עבור לתוכן

סמארטפונים הדור החדש

מה אתם הייתם קונים ? 1,037 הצבעות

1. 1. מה אתם הייתם קונים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מכשיר חדש ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חזק פה וכדאי לקנות ?

פורסם

לא, זה פשוט לא עובד ככה.

אתה מציין תקציב ושימושים.

אנחנו ממליצים על מכשירים.

זה לא עובד ככה- מה הכי חזק א-ב-ג-ד (מתוכם שלושה לא ממש זמינים לרכישה).

וחוץ מזה, הדיון הזה שייך לפורום "התייעצות לפני רכישה".

ועשה לי טובה, אחרי שתציין תקציב, שנה את הכותרת למשהו יותר מובן.

פורסם
  • מחבר

אם לא כתבתי שימושים ותקציב אז כנראה שזה לא כל כך משנה לי !

דבר שני השאלה שלי מכוונת לגבי מפרט מי מביניהם הכי חזק !

ועוד משהו אני יודע שהם עדיין לא זמינים !

אז לפני שתגיב בצורה תוקפנית דבר בצורה יותר עדינה אדון ״ מנהל ״

פורסם

איך שימושים לא משנים לך אם אתה מתכנן לקנות מכשיר?

וחוץ מזה, אני די בטוח שכתבת בהודעה המקורית "וכדאי לקנות", שזה לא נמדד לפי ביצועים גרידא, אלא התאמה למשתמש ושקלול פרמטרים נוספים.

בכל מקרה, אין דבר כזה "הכי חזק". במבחן X מכשיר Y יוצא הכי חזק, במבחן Z מכשיר W הכי חזק וכן הלאה. הם כולם מאוד חזקים.

יתרה על זאת, ל-X+ עוד לא יצאו מבחני ביצועים (והוא משתמש במעבד חדש לגמרי, שעוד לא נעשה בו שימוש בשום מכשיר אחר).

אז מה התשובה? אין תשובה.

ואתה עדיין צריך לשנות את הכותרת.

ולהפסיק להשתמש ככה בסימני קריאה, זה לא התפקיד התחבירי שלהם (ומעצבן באופן כללי).

פורסם

אם תקציב ושימושים לא משנים לך תעשה אן דן דינו ותקנה

פורסם
  • מחבר

אור איזה חכם אתה לא חשבתי על זה !

פורסם

שמת כאן מכשירים שונים לחלוטין, ולו רק בגלל ההבדל בגודל המסך. החל מ4 אינטש וכלה ב 5.5. ועדיין ישנם הבדלים רבים אחרים.

ואתה מתעקש מה הכי חזק, כאילו זה הפרמטר היחיד להחלטה.

אז אני מצטרף להמלצה לעשות אנד דן דינו. ( ! )

פורסם
  • מחבר

כל אחד עושה לי את עצמו מבין גדול.

אם לא רשמתי את הדברים האלה אז כנראה אני מתכוון אך ורק למפרט של המכשירים ואני לא מדבר על גודל מסך וכל דבר אחר ששונה האחד מהשני כי אתם לא מחדשים שום דבר את הדברים האלה אני יודע .. אני מדבר על נטו ביצועים חומרה....

אז בבקשה שלא כל אחד ישחק לי אותה מבין עניין .. מי שרוצה לתת תשובה לעניין מוזמן בכיף ומי שלא רוצה אז שיפסיק לבלבל תמוח ...

העניין מאוד פשוט אל תסבכו אותו, אם אתם משועממים זה כבר משהו אחר

פורסם

galaxy s3 וה note 2 הם בסך הכל אותם מכשירים שהגורם המבדיל בינהם הוא גודל המסך, ופה נכנס הקטע של הצורך שלך בפרמטר מסוים.

htc one x plus עוד לא יצא ו/או אין לו מבחנים ובדיקות שיכולות להכניס אותו לקטגוריית "שווה רכישה" אלה אם כן אתה חולה HTC וקונה כל מה שהם מייצרים (כמו חולה אייפון, רק שזה מקרה מאוד נדיר).

אייפון זה בכלל קטגוריית בפני עצמה- תצטרך קודם כל להחליט באיזה מערכת אתה הולך להשתמש, ועד כמה אתה באמת הולך "להשתמש" במכשיר.

כשתסיים לשחק משחקי ילדים "למי יש יותר גדול ויותר חזק", תחזור לפה אם קריטריונים מפורשים בשימוש שלך (בסוף נראה לי שבכלל תשתמש בו רק לשלוח סמסים ולדבר אם חברים, בלי שום שימוש בפיצ'רים, כמו המטומטמת בסרטון שראיתי- מחכה בתור לאייפון 5):

בסופו של דבר זה כמו שתשאל איזה רכב הכי טוב ותתן את הרשימה הנ"ל: בוגאטי ווירון, טראקטור קאטרפילר, לנדרובר, ורכב חשמלי שיצא רק עוד שנה.

ותשנה כותרת. זאת הפעם השלישית שאני נכנס לנושא הזה בטעות- רק בגלל הכותרת- מה שגרם לי להגיב.

פורסם

^^

מה אתה לא מבין? זה לא מעניין אותו. הוא רק רוצה לדעת מה הכי חזק כדי לקנות. אל תבזבז לו את הזמן.

והוא גם לא ישנה את הכותרת, וזו גם לא תהיה הפעם הראשונה. אה, והוא גם יקבל על זה אזהרה.

Psybrain, אפילו הייתי לארג' איתך ועניתי לך שאין לדעת מי הכי חזק. אבל כמובן שזה לא מעניין אותך.

סליחה באמת שאנחנו מבלבלים לך במוח.

תפסיק לבזבז לנו את הזמן.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים