פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת.כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300תודה רבה מראש.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר sidewinder של מייקרוסופט.היא עולה 350 לפי מה שראיתי בזאפ.אולי כדי להוסיף עוד 20 שקל ולקנות Razer Lycosa? נראת לי יותר מרשימה...
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים Sidewinder x4. ב-tms 230 ש״ח קניתי ויש לי. לא מתחרט. מקלדת מדהימה. סרטון שלי עליה (סורי על האנגלית העילגת):
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים ^נראה שהיא דיי דומה לX6,חוץ מהעובדה שאין תאורה ואי אפשר להחליט באיזה מקום הNUMPAD יחובר...
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר תודה רבה על התגובות! למרות שנראה לי בסוף אני אקנה את Thermaltake Challenger PRO Gaming USBנראה לי מאגניב הקטע של המאוורר
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אני יכול להמליץ לך את Steelseries MERC Stealth - מקשים שקטים מאד + תאורה (של שלושה מצבים) לכל המקשים + חלק ייעודי לגיימינג. היא אמנם עולה 400 ש"ח בבאג, אבל אם תהיה סבלני מספיק תוכל לקנות אותה בחצי מחיר בבלאק-פריידי המתקרב של באג בנובמבר. אדרבא - אני גם מעוניין לרכוש שם משהו באותו מחיר, כך שאם תרצה אפשר להצתוות לרכישה
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים Sidewinder x4. ב-tms 230 ש״ח קניתי ויש לי. לא מתחרט. מקלדת מדהימה. סרטון שלי עליה (סורי על האנגלית העילגת): אנגלית עילגת? יש לך אנגלית יותר טובה מחצי בצפר שלי..חחח רואים שאתה רשום לliunsthectips plug the thing into the thing
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.