עבור לתוכן

תגובתו האמיצה של שגרירינו בשבדיה מזאל

Featured Replies

פורסם

אבל תבין שזה שאתה היית מתנהג ככה, ואריאל שרון וגם אותו שגריר שגם התנהג כך, לא הופך

את המעשה הזה למוצדק...להשחיט מייצגים אנטי-יהודיים זה לא מתוקף תפקידו, הוא יכול למחות

בעזרת מכתבים או פשוט לדבר ולהביע את דעתו בפורום מסויים, אבל פשוט להגיע לאותו מוזיאון

ולהשחיט את המייצג, אני מצטער אבל זוהי לא דרך להתנהג לא משנה מה המסר מאחורי אותה יצירת

אומנות.

פורסם

מה שנקרא ניצח במערכה הפסיד בקרב, ואני בטוח שלא רק אתה אלא עוד לפחות מיליון בני 15 בעולם היו מגיבים ככה.

פורסם

המיצג הזה באמת "מעלה את הסעיף" למי שקרא את התרגום של הטקסט

למי שלא אספר בקצרה:

ה"אומן" (שאני לא זוכר כרגע מאיזה קיבוץ הוא בא), שילב את הסיפור של כיפה אדומה עם טקסט שלו לגבי המחבלת ,

לדוגמא (בתירגום חופשי מהזיכרון אז נא לא להתפס לקטנות):

כיפה אדומה הלכה לסבתא

המחבלת (כמובן שהוא נוקב בשמה) הלכה לבקר את בנה

פתאום בא הזאב

לפתע הופיע חייל

ואכל את סבתא

והחייל ירה בבעלה האהוב

וכך הלאה והלאה....

טוב הבנתם את הרעיון

בזמן שהאמת היא שהיא בגדה בבעלה ובעלה אמר לה לעשות פיגוע כי רק כך יסלחו לה,

תודו שזה היה מרתיח אותכם (אפילו אותך NICE-1)

פורסם
  • מחבר

מה שנקרא ניצח במערכה הפסיד בקרב, ואני בטוח שלא רק אתה אלא עוד לפחות מיליון בני 15 בעולם היו מגיבים ככה.

אני לא בן 15, כבר הרבה זמן לא, בתגובה שלך אתה מתנהג כמו בן 15.

תחשוב קצת לפני שאתה זורק מילים, לא יזיק לך.

ואני ממש, אבל ממש לא מבין איך אתה מתנהג בכזה פאסון, מול הברבריות של "הישראלי"

שמציג אותנו הישראלים באור יותר גרוע מהאנטישמים הכי גרועים!

ועכשיו עם כל הסיפור בהולנד של מוזיאון אנה פרנק, שמשווים את היטלר לשרון, פשוט בלתי נסבל!

האנטישמיות היום דומה למה שהיתה בשנות ה30 לפני המלחמה, ואת זה יש לי את סבא שלי שמעיד.

פורסם

לא צודק אולי,

מרתיח אולי,

ללכת ולהתנהג כמו נהג מונית שחתכו אותו בכביש, לא. במיוחד כשאני לא מייצג את דרור (=עצמי) אלא את מדינת ישראל.

פורסם
  • מחבר

נכון, הוא מייצג את מדינת ישראל, את עם ישראל, את הזעם שלנו למיצג הממש זוועתי/לא אנושי/ סדיסטי/ שמצדיק טרור/ התאבדות/ הרג המוני.

למעשה, הוא גם מייצג את העולם החופשי כולו, זו גם צריכה להיות תגובתו של העולם, הלוחם כעת נגד הטרור האיסלאמי המשתולל.

האמת, ככל שאני חושב על זה יותר ויותר, כך אני מבין שזה כבר לא קשור לאנטישמיות ואנטי ישראליות, אלא לרגש אנושי, שאמור לזעוק כנגד מיצג זוועה שכזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים