עבור לתוכן

תגובתו האמיצה של שגרירינו בשבדיה מזאל

Featured Replies

פורסם

אני מחזק את ידיו של שגרירנו מזאל נוכח ה"יצירה" הנפשעת המשבחת טרור ופיגועים של מי שמכנה את עצמו "ישראלי"

חזק ואמץ, הלוואי שכולם היו אמיצים כמותו!

הטקסט שאליו הפנה ה"אמן" את מזאל.

שיפטו בעצמכם!

לא מצאתי בטקסט רמז אחד לגינוי הטרור!

פורסם

אני חושב שהוא עשה טעות. הוא גרם לזה לעכשיו התערוכה קיבלה יותר תשומת לב. אני לא מסכים עם מעשיו של ה"אמן" אבל לא זו הדרך.

פורסם

אני מתפלא שהוא לא השתין לתוך המים... כך לא מתנהג שגריר.

פורסם

כל הכבוד לו.

למה לא עושים תערוכה כזאת עם המרצחים של 9-11....מי יתעסק עם אמריקה אה?

אבל ישראל פףףף "גם ככה כולם שונאים אותם"

פורסם

אני מתפלא שהוא לא השתין לתוך המים... כך לא מתנהג שגריר.

לפעמים צריך להגיב בצורה קיצונית בכדי להבהיר שפה עברו את הגבול,

יש משהו בדבריו של maverick אבל אי אפשר לשתוק על דבר כזה,

כל הכבוד לשגריר.

פורסם

הרי זה ברור שה"אמן" הוא שונא ישראל,והעם היהודי והישראלי רגיש לדברים האלו,תתארו לעצמכם עם בארצות הברית היו מציגים "תערוכה" כזאת,הממשלה שם היתה מורידה את זה מבלי שנוציא מילה...יש מדינות שמודעים לרגישות עמים.

פורסם

מישהו שם תלה לבדיוק 3 דקות בלבד תמונה של רוצח שהתנקש בשר בממשלה, השוטרים קפצו עליו והעיפו אותי בלי לדבר בכלל.

הצביעות במיטבה.

פורסם

בשרת הבטחון השוודית אם אני לא טועה...

אבל זה לא שזה היה מיצג שונה...הוא פשוט שם את הסירה עם התמונה של הרוצח של אותה "שרה", בבריכת הדם של המיצג עם הטרוריסטית...לכן אנשי הבטחון התנפלו עליו...אם הוא היה מביא מיצג משל עצמו במקום שונה, אני די בטוח שאף אחד לא היה מתנפל עליו.

פורסם

האומן הגיע מקיבוץ יד חנה שלא נחשב כפרו ישראלי ומכאן המיצג

פורסם
  • מחבר

יד חנה היה בעברו קיבןץ קומוניסיטי, במלוא מובן המילה. (סתם לידע כללי)

פורסם

אני מסכימה מאה אחוז עם השגריר, זוהי לא יצירה, זאת זוועה ואמן המתואב הזה צרייך היה לקבל בעיטה באחוריים. ובכל זאת, אנשים אומרים שהיצירה לא פורשה נכון. בתור אחת שלמדה אמרנות במשך 4 שנים אני יכולה להגיד שהמסר שה"יצירה" מעבירה הוא שונה מהמסר שהיא התכוונה אולי להעביר. היא כאילו מהללת את המעשה הנפשע ואת המבצעת ומעבירה מסר שגוי שלפיו מותר לפגוע, ובמיוחד בנו.

ובכל זאת, אין זו דרך דיפלומטית להתנהג. הייתי בבי"ס לשגרירים במשך שנתיים ואחת התכונות שצריכות להיות לשגריר היא איפוק. אין הרבה מקום לביטוי רגשות או עמדות פוליטיות אישיות כשאתה שגריר ואתה כל הזמן צרייך לשמור על תדמית מדינתך. חוסר האיפוק שהשגריר הציג גרם לנו להראות כמו ברברים חסרי מעצורים (כך שלא עבדנו פה על אף אחד).

אדוני השגריר, יש דרכים אחרות להתמודד.

נ.ב. - בשוודיה ה"יצירה" גם יוצרת מחלוקת והאדם הקטן בסה"כ לא מסכים אם מה שהוצג שם אז אל תמהרו לתלות צלב כרס על שוודיה שהיא אחת המדינות הנפלאות בעולם ויש לנו רבה מה ללמוד מהם.

פורסם

וואלה אחלה שגריר, מייצג את ארץ ישראל בכבוד..

גבר-גבר.

:-X

פורסם
  • מחבר

אחרי שצחקנו, NICE 1

מה אתה היית עושה לו היית רואה רוצחת, שרצחה משפחות שלמות, שטה לה כשלגיה, צחה כשלג, תמימה, ומסכנה, על דמינו?

אומר "וואלה, גבר גבר מי שעשה את, ה"ישראלי" הזה צודק!"

???

פורסם

וואלה לא, אבל אני גם לא הייתי שולח בחור עם אינסטינקט של מוכר פלאפל להיות השגריר שלנו בשבדיה, אז אולי אני לא דוגמא טובה..

פורסם
  • מחבר

קראתי עליו קצת, וממה שהבנתי הוא בנאדם רגוע, שפשוט רתח שראה את מה שראה, ואני לא בטוח שאני לא הייתי עושה אותו דבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים