עבור לתוכן

מישהו מכיר סוללה מורחבת \ "כיסוי מטעין" טובים לגלקסי S1?

Featured Replies

פורסם

הכוונה לא לסוללה חיצונית, אלא לסוללה פנימית מורחבת (ופאנל אחורי חליפי מתאים, כמובן) או לכיסוי המתלבש על הUSB וכולל סוללה נוספת. בינתיים נתקלתי בסוללות מורחבות בודדות, וכולן יוצרות "מדרגה" בגב המכשיר שאני מאוד רוצה להמנע ממנה, ואילו כיסויים שכאלה לא מצאתי כלל לS1... מישהו מכיר חלופות?

פורסם

אני קניתי בטריות נוספות +מטען חיצוני כמו זה .

יש כאלה גם עם פחות בטריות או בטריות עם יותר נפח.

אני חושב שזה יותר נוח מאשר בטריות ענקיות או פאנלים מכוערים (לפי דעתי).

פורסם

יש סוללות בגודל רגיל, אך עם נפח גדול יותר.

לחברת Anker לדוגמה יש סוללה בנפח 1800mAh. היו כמה קניות קבוצתיות של הסוללות שלהם בפורום, שאורגנו ע"י iakovl. אולי אפילו נשארו לו כמה, דבר איתו.

פורסם
  • מחבר

20% תוספת ביחס לסוללה המקורית זה לא מה שיעזור לי, ולא, אני ממש לא מעוניין להסחב עם סוללות נפרדות שצריך להחליף. תודה על העזרה, אבל אולי מישהו מכיר בכל זאת?

פורסם

זה לא "20%". זה מוסיף הרבה.

גם חשוב לא לשכוח את הבלאי של הסוללה המקורית.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח להסבר לגבי איך בדיוק סוללה של 1800mAh לא מהווה תוספת של 20% בלבד ביחס לסוללה המקורית של 1500mAh.

פורסם

היא כן מבחינת נפח וחישוב מתמטי.

בפועל, הרגשתי שיפור של יותר מ-20%. אתה יודע, יש עוד כל מיני אלמנטים לסוללות חוץ מהנפח המוצהר (אופן הפעולה הפנימי), והבלאי המדובר.

פורסם

טוב

קודם כל, יש סוללה לS1 שנשארה אצלי מסבב קודם (סבב נוכחי מגיעים רק S2 וS3 כי אף אחד לא ביקש S1)

אם אתה רוצה משהו שלא יוסיף "גב" למכשיר אז הANKER הוא האפשרות הכי טובה שלך פשוט כי יש לה שם מעולה בעולם כרגע, מוזמן לחטט בXDA ולבדוק

אישית אני עם הNOTE מחזיק סוללה אחת במטען וסוללה אחת במכשיר, מחליף לפי הצורך, זה הרבה יותר מהיר וקל ממה שחושבים

פורסם

הסוללה נכנסת לי לארנק ואני לא מרגיש אותה , אני יכול להכניס גם שתיים.

ואם אני צריך ממש הרבה זמן ניידות , אז בכל מקרה יש איתי תיק.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה משהו שלא יוסיף "גב" למכשיר אז הANKER הוא האפשרות הכי טובה שלך פשוט כי יש לה שם מעולה בעולם כרגע, מוזמן לחטט בXDA ולבדוק

הבעיה היא שהיא לא מוסיפה הרבה ביחס לסוללה המקורית. לידידה שלי יש אייפון, ועד כמה שאני מתעב את אפל, יש למכשיר שלה מן דבר גאוני כזה שמתלבש חיצונית, מוסיף ממש טיפה לרוחב וקצת לעובי (ובאופן אחיד, בלי מדרגות) וכסנטימטר וקצת לאורך, וכמעט מכפיל את זמן הסוללה. למה אין משהו דומה לS1?

פורסם

הבעיה היא שהיא לא מוסיפה הרבה ביחס לסוללה המקורית. לידידה שלי יש אייפון, ועד כמה שאני מתעב את אפל, יש למכשיר שלה מן דבר גאוני כזה שמתלבש חיצונית, מוסיף ממש טיפה לרוחב וקצת לעובי (ובאופן אחיד, בלי מדרגות) וכסנטימטר וקצת לאורך, וכמעט מכפיל את זמן הסוללה. למה אין משהו דומה לS1?

בעקרון אני דיי בטוח שיש, זה כיסוי עם סוללה נוספת בתוכו.

העניין הוא שזה חסר טעם במכשירים שבהם אפשר להחליף את הסוללה /:

תדביק סוללה נוספת עם סלוטייפ למכשיר, ותחליף כשצריך..

תקבל יותר סוללה ופחות משקל ורוחב ;D

פורסם

פשוט כי לא טרחו ליצר (יש לS2 ועוד מכשירים, אבל לא S1 עד כמה שאני יודע)

איפון לא שינה את הצורה שלו ויש רק מכשיר בודד אז קל לפתח ולייצר כמות ולא לשבור את הראש

מהניסיון שלי עם הS1 שהיה לי עם הANKER (לא S1 אלא I897 אבל אותו דבר בגדול)

יש הבדל, זה הבדל מורגש בפועל ואחרי שיפצורי תוכנה החיי סוללה בכלל בשמיים

בכל מקרה תבין שנוח ופשוט להסתובב עם סוללות וזה נותן לך הרבה יותר זמן סוללה בפועל ומשאיר לך את היכולת להשתמש בכל כיסוי שתרצה

בכל אופן, אם אתה רוצה את הANKER דבר איתי כי יש לי 2 יחידות אחרונות (S2 וS3 הגיעו היום) וכנראה יש להם כבר קונה

פורסם

אגב יש סוללות גדולות ("שמנות" עם נפח גדול וכמעט כפול) עם כיסויים מתאימים, אבל האיכות שלהם לא ידוע ועלול להיות סיכון כזה או אחר למכשיר שלך.

חיפוש מהיר ב-DX\EBAY ודומיהם ימצא לך לא מעט אופציות.

פורסם
  • מחבר

טוב, שכנעתם אותי. יש למישהו המלצות לנרתיק לS1 (עם מקום לשתי סוללות ספייר) ולמטען חיצוני כפול? :smile1:

פורסם

לא יודע אם יש דבר כזה מוכן מראש

לגבי מטען כפול... המטען אנקר מגיע עם מקום לסוללה וחיבור USB להטענה של המכשיר עצמו... או שאתה רוצה הטענה של 2 סוללות בלי מכשיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים