עבור לתוכן

נדפקו האוזניות?

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות.

מה עושים?ממשים אחריות ? ;/

פורסם

כן, כנראה שהמגע רופף וצריך לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

בד"כ כשהזזתי קצת את הכבל היה רעש כזה באוזניות(מאז שקניתי)חשבתי שזה כלום ולא משפיע,יכול להיות שהייתי צריך לממש אחריות מהתחלה ?

פורסם

יכול להיות אבל בכל מקרה אין טעם לבכות על חלב שנשפך.

אם האוזניות עדיין באחריות, תממש אחריות. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חזרתי עכשיו מKSP,הבחור שם אמר לי שכניראה הבעיה במערבל קול,כי אצלו במחשב שהוא בדק שם הכול היה טוב ושמעו בסדר גמור...

איך אני מאפס את ההגדרות של המערבל קול ?(זה מה שהוא אמר לי לעשות)

פורסם

נסה להתקין מחדש דרייבר לכרטיס קול, אולי גם יש גרסה חדשה יותר.

פורסם
  • מחבר

התקנתי,וגם את הדרייבר של האוזניות.

שמתי לב שכשאני שומע שירים אני בד"כ לא שומע דיבור,רק צלילים וכ"ו או שאני שומע את זה חלק מעוות(את הקול) וכשאני מדבר עם מישהוא בסקייפ אני בכלל לא שומע אותו ועם אוזניות אחרות אין בעיה.

באמת שאני לא מבין,הבאתי היום את האוזניות מKSP והבחור שם אמר שהאוזניות בסדר גמור ואין שום בעיה...

פורסם
  • מחבר

לא עזר(ניסיתי את זה גם קודם),אוזניות אחרות עובדות בלי בעיה,הזזתי את הכבל והגעתי למצב שכן שומעים קול -> בעיה בכבל כניראה.

פורסם

אם ניסית לאפס את ההגדרות של האוזניות בדרייבר או בהגדרות הקול במערכת הפעלה וזה לא עזר, בנוסף גם ראית שהמגע של הכבל רופף וזה לא קורה באוזניות אחרות, אז כנראה הבעיה באמת באוזניות הספציפיות האלה.

אולי תנסה אותן על מחשב אחר אם יש באפשרותך. בינתיים זה נראה כמו בעיה של האוזניות כי זה לא קורה עם אוזניות אחרות באותו מחשב.

פורסם
  • מחבר

הלכתי לKSP,הוא חיבר אותן למחשב אחר והבאתי לו לבדוק שיר שאיתו אני שמתי לב לבעיה(כי לא שמעו את הקול של הזמר וגם הצלילים היו קצת מעוותים) הוא הסכים איתי שיש בעיה באוזניות ואמר שהוא ישלח אותן לחברה לתיקון...

מקווה שהבעיה לא תחזור על עצמה..

תודה על העזרה בכל מקרה =)

פורסם

אין בעד מה, מקווה שיחזירו לך אוזניות תקינות. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים