פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים שלום,ברשותי מדפסת BROTHER MFC-215C ישנה. חיברתי אותה למחשב פעם אחת והוא זיהה אותה, אך מאז הוא מזהה אותה (מחוברת ב USB) כאילו חיברתי כונן. מה ניתן לעשות ע"מ שהיא תזוהה כראוי.מע' WIN 7 32bit/תודה
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר יכול להיות - אין לי מושג מה זה אומר... זו מדפסת ישנה שמישהו נתן לי.
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים הכוונה היא שאתה יכול להדפיס ישירות מכרטיס זיכרון שנכנס לתוך קורא כרטיסים בילט אין במדפסתבכל מקרהזה מה שמזוהה אצלך ככונן (שאין לך גישה אליו, כי לא הכנסת כרטיס זיכרון)מעבר לזה...קראת את הוראות ההתקנה ?הורדת את הדרייבר האחרון ?עשית עדכון קושחה ?
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר כן, נראה שהיא עובדת עם כרטיס זיכרון (SD).מוזר שבפעם הראשונה שחיברתי אותה היא זוהתה כמדפסת, למרות שאין שם כרטיס. מוזר גם שהמדפסת מציינת שאין צבע, למרות ששמתי מחסנית דיו חדשה כמו שצריך.הורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו. הוא לא נותן לי להתקין את הקושחה כי האתר של BROTHER לא מזהה שיש לי מדפסת...ד"א תודה על מאמציך.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים הנה הקישור לאתר ברדר העולמי. תראה אם יש יש שם דרייבר מתאים.http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/eu/eu_ot/en/dlf/download_top.html?reg=eu&c=eu_ot〈=en∏=mfc215c_eu_as
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.