פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים שלום רב.כאשר אני מנסה להפעיל סרטים בmk802 אני שומע רעש של אפלקציות שאני מפעיל,לחיצה על תיקיות במערכת הפעלה וכו..(כל הדברים שקשורים למערכת הפעלה)אבל שאני מנגן סרט אני לא שומע סאונד...מישהו נתקל בבעיה ויודע לפתור אותה?
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים גם לי זה קורה בסרטים של DTS HD למישהו יש איזה פתרון לבעיה?איך אני גם מזרים מדיה עם המכשיר? ראיתי ביוטיוב סירטון על אפליקציה בשם PLAYUPNP.הוא רושם לי רכיב codac של שמע אינו נתמך dts בסרטים של HD
פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים תנסה להתקין את הגרסא האחרונה של k-lite mega codec pack תנסה להפעיל בנגן אחר כמו vlc או bsplayer הבנתי שיש לו את כל המקודדים שהוא צריך.
פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים חחחח אחי אתה בטוח שקראת את כל השרשור?מדובר על מחשב מיני בעל מערכת הפעל אנדרואיד, bsplayer זה ישן מדיה פלייר קלאסיק מפעיל הכל.מישהו יכול לעזור פה?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים בקשר לקלאסיק פלייר אתה טועה , הוא לא תמיד מנגן את כל הקבצים , ומה שהמליצו לך הוא הנכון , תתקין פליירים אחרים ותנסה להפעיל את קבצי המדיה איתם , פליירים כגון VLC , BSPLAYER וכו' , כי הם דווקא יכולים לעזור בבעיה הזאת .ה-MK802 III שלי רק בדרך עלי , אבל הייתה לי אותה בעיה בגלאקסי 2 שלי , שהקלאסיק פלייר לא התמודד עם סרטים מסויימים , אחרי התקנת פליירים אחרים זה פתר את הבעיה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.