עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זקוק להמלצה לטאבלט עם GPS

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות GPS לאוטו והחלטתי שאם כבר להוציא 300-400 שח למה לא להוציא עוד קצת(בערך כפול..) ולקנות כבר איזה טאבלט שישמש לGPS באוטו..

הדרישות שלי מהטאבלט הן מסך גדול מ-5'' כמובן עם מערכת הפעלה אנדרואיד + BLUETOOTH (אשמח אם הוא יוכל לענות לשיחות דרך הבלוטות'..) ואם יש אפשרות שהוא יוכל גם להציג תכני HD ויתמוך ב3G מה טוב אך אם לא והמחיר סביר זה גם מעולה!.

אני את האמת מצאתי רק את FLYTOUCH 8 באייבי במחיר של 160$ ,זה עונה על רוב הדרישות שלי אבל אין עליו ביכלל ביקורות שזה מאוד מחשיד..

בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 200$ ויכול לקנות מכל מקום שעושה משלוחים לארץ חח..

עריכה:

שכחתי לרשום שאני גם אשמח אם הוא יתמוך WAZE..

פורסם
  • מחבר

אז קודם כל 29 דפים אני בטוח לא אקרא.. חיפוש עשיתי ולא מצאתי את מבוקשי ואשמח אם ראית משהו ותוכל להסב את עיניי..

ובקשר לשאלתך אז גם את גוגל ראית וגם את EBAY וגם את אליבאבא וגם עוד לפחות 5 אתרים סינים.. אבל תשובה לא מצאתי אז אשמח אם תוכל לעזור לי :)

עריכה:

קראתי את עשר הדפים האחרונים ולא הבנתי איך זה יכול לעזור לי? תאכלס אני מכיר את רוב הטאבלטים שכתובים שם ולאף אחד אין GPS אבל בכל מקרה זה ממש לא המלצה רצינית אלא יותר אשכול "קניתי לאחרונה".

באמת שאני רוצה לקנות ולסיים עם זה אז תאמין לי שאני רציני והפכתי את רוב המקורות שידועים לי..(שכנראה זה לא מספיק..) ולכן אני צריך חוות דעת או המלצה של מומחים שקנו או התנסו או מכירים מישהו כזה..

פורסם

http://goo.gl/UOcaK

יש הרבה דגמים דומים אז אל תתבלבל - זה דגם שנקרא LEADER ויש לו GPS, BT ומסך IPS ברזולוציה גבוהה (+מעבד חזק ומעבד גרפי מצויין).

אם לא לחוץ לך, כדאי לחכות ל-black Friday שקרוב מאוד. בטח יהיו סיילים.

אישית - הייתי מוסיף קצת ולוקח נקסוס7 מגוגל שעדיף משמעותית.

רק תוסיף לו סטנד לרכב:

http://www.pandawill.com/universal-stand-holder-freelander-car-charger-for-pd10pd20-p67557.html

sku26911_9.jpg

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!!

וכן אני יודע על הבלאק פריידי הקרב ובא .. אבל הוא דיי רחוק חח..

בכל מקרה אתה חושב שהנקסוס 7 באמת שווה את התוספת מחיר? מה היתרונות שלו בעצם חוץ מקהילת פיתוח(שכן אני יודע שזה חשוב אך לדבר שישמש 90 אחוז מהזמן כGPS אני לא כזה בטוח )

את האמת לא חשבתי ביכלל שתעלה את עניין הבלאק פריידי ועכשיו הכנסת אותי שוב לעניין שאולי שווה לחכות..

דרך אגב הנקסוס/הLEADER תומכים בשיחות? ואגב האם אתה יודע איך זה הולך עם חברות הסלולאר כל עניין ה"שיכפול" סים?

ועוד שאלה בקשר ל3G האם ברגע שמכניסים את הסים אפשר לגלוש או שחייבים את הדונגל?

ושוב תודה רבה רבה על העזרה!

פורסם

חפש גלקסי טאב יד שניה 10.1 דגם 7500. אם זה לא גדול לך קצת. יש לו GPS שננעל בתוך הרכב מתחת לפח מבלי לקרב אותו לחלון אפילו. אנטנה שננעלת בשניות. יש לו אנטנה כפולה או משהו כזה. יחסית לכמה טלפונים שהיו לי יש לו נעילה מדהימה. תמשיך לברר אבל תבדוק גם את זה.

פורסם

אתה יודע מזה זה גודל 10'? אתה יודע כמה זה גדול בשביל GPS?

לי יש את הנקסוס 7, ו-SGS3, אני מפעיל נקודה חמה (hotspot) ומתחבר עם ה-NEXUS, משם אני מפעיל WAZE ו... נראה לי שהבנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.