עבור לתוכן

25 מיליארד הורדות בגוגל פליי, והולך להיות סייל ...

Featured Replies

פורסם

אוקיי. הורדתי, שיחקתי, ואני חוזר עם מסקנות.

הדבר הכי בולט באפליקצייה (ובכל האפליקציות של החברה), זה המראה ועיצוב. פשוט נהדר.

האפליקצייה כוללת אפשרות לארבעה סוגים שונים של שעונים מעוררים, שכמובן אפשר להוסיף כמה שרוצים מכל סוג:

• שעון מעורר רגיל מבוסס שעה
  • שעון שיופעל בעת זריחה (אני מניח שהנתונים מגיעים משירות מטאורולוגי כזה או אחר באינטרנט)
  • שעון מבוסס מחזורי שינה - קובעים שעה רצוייה להתעוררות, והתוכנה מחשבת עם כל מיני נתונים ממוצעים זמנים אפשריים מומלצים ללכת לישון, או לחלופין אומרים לה: "אני רוצה ללכת לישון עכשיו", והיא כבר תעיר קרוב לשעה המיועדת, בהתאם למחזורי השינה. ידעתם שלאדם ממוצע לוקח 14 דקות להירדם?
  • שעון מבוסס טיימר, לתנומות - מגדירים לו זמן, נגיד שעה, והוא מצלצל אחריה

לאפליקצייה יש כל מיני אפשרויות מגניבות ומועילות, כמו השארת אייקון וקיצור לאפליקצייה בנוטיפיקיישן באר, העברת המכשיר למצב שקט 8 שעות לפני הצלצול, קביעת פיידאין דיפולטיבי, אפשרות לרטט וכו'.

באשר לצלילי הצלצול, יש ארבע אפשרויות:

• "סאונדים" - כל צלצולי המערכת הרגילים, ואני די בטוח שהאפליקצייה גם מוסיפה כמה. אחרת אני לא יודע להסביר איך יש שם אנגרי בירדס ומריו ברוס, לא זכור לי שאי פעם הורדתי דבר כזה...
  • שיר מותאם אישית - מציג רשימה ענקית (או לא, תלוי בגודל האוסף שלכם) עם כל השירים במכשיר. יש כפתור חיפוש.
  • שיר רנדומלי, מכל שירי המערכת
  • פלייליסט

כמה חסרונות שמצאתי-

כל האפשרויות לשים שיר מותאם אישית (או פלייליסט) מצריכות הורדה של הנגן שלהם, DoubleTwist. הוא נגן חביב ביותר (ויש לו גרסה חינמית), אבל זה די מבאס.

אי אפשר להגדיר ווליום פרטני לכל שעון מעורר, אלא אחד לכולם. לא יודע כמה זה באמת חשוב, אבל חבל שאין.

אם מוסיפים שעון חדש מכל סוג, מלבד הרגיל, הוא מדללג על חלון ההגדרות ומוסיף אותו עם הגדרות ברירת המחדש. אין בעיה להיכנס ולערוך, אבל זה נראה כמו תכנון לוקה בחסר. או שאולי זה תכנון שנועד להקל, ומתבסס על הגדרות ברירת מחדל.

האפליקצייה קצת כבדה.. :-\ ה-SGS שלי לא אוהב אותה (אבל באותה המידה אפשר להאשים את הרום העתיק והמקרטע שלי, אין לי כוח להחליף.. ג'ינג'ר שליטטטטטההההה)

האפליקצייה קצת מבלבלת בהתחלה, גם הנגן שלהם אגב. הסתדר אחרי כמה דקות, אבל השעון של סמסונג (וגם הנגן שלהם) ברורים בהרבה.

פורסם

זה משהו שאני לא אוהב. האונס הזה להשתמש בשאר האפליקציות של המפתחת אם רוצים להשתמש באחת מהן.

אבל לפי מה שאמרתם נשים על זה את השקל ומתישהו אולי נתקין.

ספסיבה

פורסם

תודה על הסיקור שי!

חסכתה לי שקל:)

לא נראה לי יחליף את השעון של סמסונג כי צריך להוריד גם את הנגן שלהם בשביל לשים את השיר שאני אוהב

זה נראה לי מסורבל ואין משהו מיוחד בשעון הזה שאני צריך ששווה את זה

פורסם

כמה פעמים הזמנתי שטויות מאיביי\DX שעלו דולר ליחידה. כולה דולר! הזמנתי ובדקתי בעצמי. אין שום סיכוי שיצאתי מופסד.

קל וחומר שקל...

פורסם

пожалуйста

אבל מה הבעיה להוריד עוד אפליקצייה? אף אחד לא מכריח אתכם להשתמש בה.. אפשר פשוט להכניס למגירה ולשכוח ממנה.

כן זה די מגעיל ומעצבן, אבל מה תגידו לחבריכם האייפוניסטים כשהם יבואו להשוויץ "תראה איזה שעון מעורר יפה יש לי, שלך מרגיש כמו פלסטיק זול!"?

פורסם

יש שעונים מעוררים חינמיים שהרבה יותר טובים מזה המוצע במבצע, למשל AlarmDroid ו- Alarm Clock Plus.

אני מקווה שגוגל יתחילו להציע אפליקציות יותר טובות, לפחות כמו בפעם שעברה.

פורסם

על סמך מה החלטת שהן טובות יותר?

כי יש שאלה מתמטית כדי להתעורר?

כן יש בהם כמה פיצ'רים שאין ב-Alarm, אבל גם לו יש כמה שאין להם.

וזה עולה שקל..

פורסם

משהו שוה באפליקציות של היום?

פורסם

אני אישית רכשתי את Tunein Radio ואת ה-Picsay שאפשר לערוך תמונות בצורה נחמדה. שווה לי שקל.

פורסם

zombiesmash

פורסם

קניתי אותה במבצע הקודם. אפליקציה נחמדה מאוד. בזמן האחרון יש לי בעייה עם הפוקוס האוטומטי שלה. היא לא רוצה להתפקס משום מה. עוד לא חפרתי בהגדרות שלה על זה.

פורסם

בהחלט שווה שקל.

אני כרגע קניתי את המשחק ביליארד/פול - שיהיה. בנוסף קניתי את אנדומונדו למרות שאני לא רואה אותי משתמש בה - אבל כשאצטרך משהו כזה, טוב לדעת שיש (וששילמתי עליה שקל)

פורסם

זה אני או שהאפליקציות השנה ממש לא משהו? יש משהו נורמלי היום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים