פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים שלום,המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב.בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי.והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה.קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה :www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100aאו http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120aקראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב.השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .?האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? מישהו מכיר את הנושא הזה ? מישהו ניסה ?אז אחרי הרבה חפירה אני מקווה שמישהו יוכל בטובו לעזור לי ולזרוק לי איזשהי עצה או הסבר.אם אתם מכירים משהו יותר טוב. משהו יותר מהיר. אשמח לשמוע !המחיר פחות משמעותי, פשוט אשמח להצעות.בתודה מראש, מתן.נ.ב.מישהו מכיר איזשהו אדפטר שאני אוכל לחבר דיסק און קי או USB כלשהו גם בצורה אלחוטית ? (אני מתכוון שיהיה מחובר לי למחשב איזשהו אדפטר ועל הספה יהיה לי קונקטור שיתקשר עם המחשב)
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים יש לך מחשב נייח או נייד?אם זה נייד ומעבד SANDY ומעלה אז הייתי ממליץ על D-LINKDHD-131
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר יש לי מחשב נייח .ואעני אבדוק את מה שאמרת . אתה מכיר אולי את מה שפירסמתי למעלה ? יש עוד מישהו עם מידע שימושי ?
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים נשמע לי סתם מיותר.פשוט תעשה תעלה כלשהי שתסתיר את הכבלים על הקיר מהטלוויזיה עד לפאנלים,ומהפאנלים עד למחשב.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר אני לא רוצה לעשות עוד תעלות. ויש בעיה. החדר עכשיו אחרי שיפוץ ואני לא רוצה להוסיף לקירות תעלות או משהו כזה.ואם יש פיתרון אלחוטי שדורש הרבה פחות עבודה אז למה לא ?(אגב אני צריך פיתרון כזה גם לסלון אז אני צריך את זה כך או כך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.