עבור לתוכן

SGS1 לא חזק מספיק בשביל ICS?

Featured Replies

פורסם

ICS רצה חלק על HD2 (עם HWA מופעלת, כמובן), אין סיבה שלא תרוץ חלק גם על SGS דור ראשון.

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי 2 חברים שלפני שבועיים התקינו CM10 על SGS1.

לא רק ש JB עובד יופי אצלם, הם אומרים שזה עובד הרבה יותר טוב מ 2.3 TW של סמסונג.

אומרים שהכל טס.

בקיצור, מדובר בתירוצים נטו. זה יותר קל להם להגיד המכשיר חלש מדי מאשר להגיד: פשוט לא בא לנו להוציא כסף לשלם למפתחים. (להחזיק מפתחים שיעדכנו את 500 המכשרים שלהם מהשנים האחרונות, עולה הרבה כסף)

פורסם

וזו הסיבה שהאנדרואיד מערכת לא פחות רקובה מהתפוח של אפל. כל מכשיר דגל שיוצא, מלבד הנקסוס, זוכה בממוצע לעדכון בודד רשמי מהיצרן. משם, צריך להסתמך על XDA ושות'.

פורסם

מסכים. למשתמש הפשוט - נקסוס או iPhone.

ולמשתמש המבין יחסית שלא איכפת לו להחליף לרומים אלטרנטיבים ולא מתאים לו נקסוס - להידבק למכשירי הדגל הפופולארים ביותר.

פורסם

אפל לא רקובה. מוצרים של אפל סגורים ומוגבלים, אבל לפחות אפל מספקת עדכונים ל-3 שנים וחווית שימוש מושלמת. יצרניות אנדרואיד זונחות מכשירי דגל בני שנה. אני לא יודע מי אשם יותר היצרניות או גוגל שלא שמה קץ לתופעה ע"י הצבת סטנדרטים הרבה יותר נוקשים.

גן פתוח זה מגניב בשביל כל מיני גיקים שנהנים להתעסק עם הטלפון מהבוקר עד הערב, אבל בשביל משתמש פשוט ומפתחים זה גיהינום על פני אדמות.

http://www.gsmarena.com/latest_android_figures_show_poor_growth_for_jelly_bean_and_ics-news-4886.php

GB מחזיקה ב-55.8% מהשוק. כלומר 55.8% ממכשירי אנדרואיד עובדים על מערכת הפעלה שבורה ומיושנת. השוק מוצף במכשירי low-end שבקושי עובדים. אני מרחם על המפתחים שצריכים לפתח אפליקציה לעשרות מפרטים שונים. אני עוד יותר מרחם על אנשים ששילמו על מכשיר סלולרי במיטב כספם ומקבלים חווית שימוש איומה.

פורסם
  • מחבר

גם הtelit הישן שלי סיפוק חווית שימוש מושלמת.

חווית שימוש זה משהו סובייקטיבי וכל אחד מחפש חווית שימוש שונה.

ברגע שתבין את זה, תבין ששום דבר לא מושלם, גם לא חווית השימוש של אפל.

פורסם

GB מחזיקה ב-55.8% מהשוק. כלומר 55.8% ממכשירי אנדרואיד עובדים על מערכת הפעלה שבורה ומיושנת. השוק מוצף במכשירי low-end שבקושי עובדים. אני מרחם על המפתחים שצריכים לפתח אפליקציה לעשרות מפרטים שונים. אני עוד יותר מרחם על אנשים ששילמו על מכשיר סלולרי במיטב כספם ומקבלים חווית שימוש איומה.

תסלח לי, אבל GB היא ממש לא מערכת שבורה. אולי מיושנת, אבל עובדת נפלא על הרבה מכשירים, בהרבה מקרים יותר מאשר ICS או JB שכבדות מבחינת דרישות חומרה.

פורסם

היא לא שבורה אבל די בינונית עם תמיכה בינונית בעברית.

פורסם

אבל ככל שנוקף הזמן GB ו-FROYO מתכווצות ומשתמשים עוברים ל-ICS ו-JB. יהיה בסדר, גם ככה אף אחד לא רוצה TW.

אני מסכים שגוגל צריכה להיות נוקשה יותר עם היצרניות (קשה מאוד וגם פוגע בקונספט), או להרכיב לאנדרואיד פלטפורמת תוכנה שעל גביה ירוצו האפליקציות, והיא תדאג לתאימות חומרה.

פורסם

עדיין האחוזים של ICS ו GB הם נמוכים

בכל זאת כבר כמעט שנה מאז שהקסטה יצאה.

פורסם

בזה אתה צודק.

אני באמת חושב שכדאי לבנות פלטפומת תוכנה סטייל .net עליה ירוצו האפליקציות והיא תנהל את ההתאמה לחומרה. השאלה הגדולה היא האם:

1. זה לא יהיה כבד מדי?

2. לגוגל יש בכלל אינטרס לעשות דבר כזה? זה אומר שהפלטפורמה תהיה בקוד פתוח וכך תוכל להתקמפל על כל מערכת שהיא- זה טוב לה או לא?

פורסם

גוגל צריכה להציב תנאי - אתם חייבים לתמוך במכשירים לפחות שנתיים. ליצרניות לא תהיה ברירה הם יאלצו להוציא עדכונים. יצרניות לא יכולות לעבור ל-iOS כי iOS בלעדית לאפל. הם יכולים לעבור ל-WP, אבל גם מיקרוסופט תדרוש ׁ(ואכן דורשת) תמיכה לטווח ארוך. שימו לב שאפילו מכשיר Lumia החלש ביותר יקבל עדכון ל-WP 7.8. לדעתי הימנעות מהצבת סטנדרטים מינימליים זו אסטרגיה מכוונת מצד גוגל להציף את השוק במכשירי אנדרואיד וליצור אשלייה של דומיננטיות. זה כמו הצבא האדום ערב מלחמת העולם השנייה שהיה הצבא הגדול בעולם, אבל רקוב מבפנים בלי הנהגה, ציוד וחיילים איכותיים.

פורסם

בזה אתה צודק.

אני באמת חושב שכדאי לבנות פלטפומת תוכנה סטייל .net עליה ירוצו האפליקציות והיא תנהל את ההתאמה לחומרה. השאלה הגדולה היא האם:

1. זה לא יהיה כבד מדי?

2. לגוגל יש בכלל אינטרס לעשות דבר כזה? זה אומר שהפלטפורמה תהיה בקוד פתוח וכך תוכל להתקמפל על כל מערכת שהיא- זה טוב לה או לא?

יש פלטפורמה שעליה רצה המערכת

http://en.wikipedia.org/wiki/Dalvik_(software)

הפלטפורמה כבר בקוד פתוח

כל חברה יכולה להשתמש בה להוציא "מערכת משלה"

ראה דוגמה אמזון עם הקינדל

פורסם

זה מעולה! עכשיו רק צריך לדאוג לכך שהיא תדאג להתאמת הקוד לחומרה הספציפית (עובדה שעכשיו צריך לבדוק אפליקציות על כל מכשיר בנפרד, לטענת אנשים רבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים