עבור לתוכן

SGS1 לא חזק מספיק בשביל ICS?

Featured Replies

פורסם

מה בדבר http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tipo-review-819.php ?

אם סוני מוציאה מכשיר לשוק הנמוך בעל חומרה נחותה עם ICS, למה סמסונג לא יכולה?

או עוד דוגמא HTC עם ה desire C.

• תגובות 35
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סמסונג יכולה, אבל לא רוצה. סמסונג מעדיפה שתקנה גאלקסי 3. כנ"ל HTC, LG וחברות רבות אחרות. תמיכה לזמן קצר זו אחת הבעיות החמורות ביותר באנדרואיד.

פורסם
  • מחבר

חוסר עדכונים זאת בעיה הנובעת מהעובדה שכל חברה מוציאה מליון וחצי מכשירים שונים במקום כל שנה 3 מכשירים, אחד לשוק גבוה אחד לבינוני ואחד לנמוך.

ככה היא מעדיפה לא להשקיע משאבים במכשירים ישנים, מבזבזת יותר כסף על פיתוח ועושה בלאגן למפתחים עם שלל שבבים ורזולוציות.

אני תוהה מתי תפסיק השיטה המעצבנת הזאת.

כמובן שסמסונג היא המובילה בתחום שלל המכשירים ולדעתי זה ממש חסרון.

פורסם

זה נכון, אבל מצד שלל המכשירים האלה הם מה שנותנים כיום לאנדרואיד את כוח היחסי שלו בשוק, מבחינת כמות ונתח שוק.

פורסם

לא צריך את הדוגמאות האלו בכלל. לנקסוס S, לו יש חומרה כמעט זהה לחלוטין ל Galaxy S, יצאו גם ICS וגם JB.

הטענה של סמסונג הייתה שהתוספות שלה למכשיר דורשות משאבים ועבור התוספות שלה (TouchWiz) יחד עם ICS - החומרה איננה מספיק חזקה.

פורסם

טענה של סמסונג הרבה יותר טובה מהטענה של HTC. סמסונג לפחות ניסו לתרץ את חוסר התמיכה. HTC פשוט אמרו לא יהיה עדכון. למה? ככה.

פורסם

^ להיפך לדעתי. עדיף להגיד את האמת מאשר לתרץ תירוץ מפגר כשלכולם ברורה הסיבה האמיתית.

פורסם

החומרה איננה מספיק חזקה.

ובאופן ספציפי- זיכרון ה-RAM.

בפועל במכשירים זמינים פחות מ-340MB של RAM, מתוכם מעל ל-200MB תפוסים ע"י המערכת. תוסיף לזה ICS ו-TW וזה כבר באמת גבולי.

פורסם

בתור בעלים של נקסוס S, אני חייב לציין שהJB כבד מאוד על המכשיר. ב-XDA יש לא מעט שמדברים על זה שהם מעדיפים לחזור לGB מהסיבה הזאת.

אמנם כל הכבוד לגוגל שיש תמיכה של מכשיר בן שנתיים כמעט במערכת חדשה, אבל חבל שהם לא עושים אופטימיזציה ברמה של אפל למכשירים הישנים. למיטב הבנתי IOS6 רצה חלק על אייפון 4, אין שום סיבה שעם האופטימיזיציה הנכונה זה לא יקרה לJB על נקסוס S.

פורסם

איזו אופטימיזציה? אייפון 3G עם הגרסה האחרונה הנתמכת של IOS זוחל כמו תינוק נכה.

פורסם

שוב, לא יצא לי לשחק עם אייפון 4 וIOS 6, אבל מדובר במערכות הפעלה וטלפונים בערך מאותו דור ולמיטב הבנתי היא רצה די חלק על האייפון 4.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סמסונג לא עדכנה בגלל הראם, אין מספיק בשביל מערכת והממשק. HTC לא עדכנה את הDHD למשל בגלל שהמידע של הסנס ביחד עם המידע של המערכת גדול ממה שהקצו להם כששחררו את המכשיר ומי שרוצה לעדכן בעצם יעבור וויפ, למשתמשים מתקדמים זה לא באמת מזיז לדעתי אבל למשתמשים רגילים זה חשוב.

פורסם

גם SGS2 לא חזק מספיק בשביל ICS

אלא ששם זה קצת גבולי אז אפשר למרות הפגיעה בביצועים.

פורסם

^ לי הוא מרגיש חלק.

פורסם

רוב המכשירים היו סובלים עידכונים, אבך הרצון של החברות לדחוף את הלונצ'רים שלהם (סאמסונג, ו-HTC הם דוגמאות בולטות) רוצח כל אפשרות לעידכון, אני בטוח שסקר מהיר היה מגלה שיש עשרות אחוזים שמעוניין לקבל עידכון בלי TW, אבל אין אפילו אופציה כזאת.

נכון שאפל מורידה אופציות מעידכוני מערכת למכשירים ישנים אבל משאירים את ההחלטה בידי משתמש הקצה, דבר שלא קיים באדרואיד ופשוט מעיב לא מעט על המערכת (ראה ערך מוטורולה אטריקס שכבר לא יקבל ICS, שלדעתי למכשיר ליבה כפולה זה סוג של מינימום כבר).

לא להעלות שוב את נושא הרומים המקוסטמים, זה לא העניין כאן, וזו לא התמיכה שלקוח קצה מצפה לה מהחברה שבה "השקיע" את מיטב כספו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים