עבור לתוכן

טאבלט עד 1500 ש"ח עם אחריות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות טאבלט עד 1500 ש"ח עם אחריות, מה שאומר שככל הנראה אצטרך לקנות מהארץ.

הדרישות גמישות, גודל מסך לא כזה רלוונטי: 7-10", אך מפרט שיריץ אנדרואיד חלק, אם כי משחקים זה פחות חשוב.

תודה לעוזרים

פורסם

בתקציב הזה בארץ משהו יותר מידי טוב לא תמצא.

Having that said, יש לך את ה-Samsung Galaxy Tab 2 7.0, שהחיסרון הגדול ביותר שלו הוא אולי רזולוציית המסך הנמוכה יחסית (600X1024). גם המעבד לא מלהיב במיוחד. אבל זה הטוב ביותר שתוכל לממצוא בתקציב.

אם אתה יכול לחרוג מעט, Go Moblie מוכרים את הנקסוס 7 ב-1800 ש"ח. לפי עמוד המוצר, יש 12 חודשי אחריות. לא ברור לי איזו אחריות זו בדיוק (אחריות יצרן בינ"ל חסרת תועלת בארץ? שירות בארץ?), אבל זה כבר משהו.

ע"פ הדיון הזה, ניתן לממש אחריות בינ"ל למכשיר גם בארץ, וזה אומר שתוכל לרכוש אותו בזול במחו"ל. רק בישראל 200$=1800ש"ח...

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לקנות מארה״ב...איך הנקסוס 7 באמת?

פורסם
  • מחבר

מסתבר בסוף שיש צורך במינימום מסך של 9״...איך הקינדל fire? בינתיים נראה שבמקרה של בעיה יש מי שיקח אותו לתיקון בארה״ב.

פורסם

אתה מוותר על ה-NEXUS 7?... אני מעדיף את הנקסוס אל האייפד שלי... (יש לי גם נקסוס 7 וגם את האייפד החדש).

פורסם
  • מחבר

7" זה לא קטן מדי?

פורסם

בכלל לא, גם אני חשבתי כך, אבל אחרי שימוש של חודש אני מצטער שקניתי אייפד. הנקסוס 7 נוח לקריאה, לראות סרטים (יש לי 16GB, אז הכנסתי 4 סרטים ואני מחליף אותם כל כמה זמן), לכתוב כאן בפורום...

ממליץ לך לשקול קנייה שלו.

פורסם
  • מחבר

אין לו כניסת MICROSD וזה חסרון משמעותי מבחינתי.

פורסם

אז יש את הטאב 2 7" שהמליצו עליו. יש לי אותו, הוא מצוין למרות הרזולוציה המעט נמוכה (זה לא מפריע ביום יום אם לא ממש מחפשים את זה, בסרטים וסדרות בכלל אין בעיה), ואמור לקבל 4.1.1 בעתיד הלא מאוד רחוק (כבר יש גרסאות בטא מודלפות). עם זאת יש לו חסרון אחד גדול, במידה וזה חשוב לך - אין אפשרות להתקין אפליקציות על כרטיס חיצוני. יש לך את ה-8 ג'יגה שלו, שמתוכם למשתמש זמינים קצת יותר מ4, וזהו. זה חסרון בעיקר במידה ותרצה להוריד משחקים כבדים (היום יש משחקים של סדר גודל של 2 ג'יגה).

אגב, הוא מגיע עם ממשק עברי מהמפעל (רכשתי את גרסת ה-WIFI בלבד בארה"ב) ככה שרק מקלדת עברית צריך להוריד לו.

אם הנושא של הרחבת הזיכרון חשוב לך, יש את האייסר A110. הוא אמור לצאת לשוק ב-1.10 ולהתחרות ישירות בנקסוס 7, כולל ברמת מחיר (ובשתי גרסאות, 8 ו-16 ג'יגה). לפחות לפי המפרט היבש, זה בערך נקסוס 7 עם חריץ הרחבה.

פורסם

אני מחפש לקנות טאבלט עד 1500 ש"ח עם אחריות, מה שאומר שככל הנראה אצטרך לקנות מהארץ.

הדרישות גמישות, גודל מסך לא כזה רלוונטי: 7-10", אך מפרט שיריץ אנדרואיד חלק, אם כי משחקים זה פחות חשוב.

תודה לעוזרים

לא ברור מה השימושים שלך.

לגלישה אינטנסיבית באינטרנט רזולוציה מינימלית 768X1024 (לא בטוח שיש רזולוציה כזו בארץ, כמו כן רוב הטבלטים היום ברזולוציה סבירה הם במסך רחב משהו כמו 800X1280 ).

לקריאת ספרים רזולוציה 600X1024 היא מינימלית עדיף 768X1028 או יותר. רזולוציה נמוכה פירושה שהאותיות מטושטשות או שבמסך נכנס פחות מחצי דף של ספר, זה ממש לא נעים וגורם לכאב ראש.

לסרטים גם רזולוציה נמוכה 480X800 מספיק בתנאי שהמסך באיכות גבוהה IPS או משהו כזה.

לסרטים חובה 16GIGA בכרטיס זכרון פלש פנימי ו- 32GIGA חיצוני. כל סרט DIVX או FLV או MP4 לוקח בממוצע 700 מגה עד 2 גיגה, וללא כרטיסי זכרון אתה מוגבל בכמות הסרטים שאתה לוקח אתך מחוץ לבית.

לא חושב שיש בארץ מכשיר ב- 1500 שקל שעולה 1500 עם אחריות. גם לא בטוח שאחריות בארץ שווה הרבה (מה שווה האחריות אם תצטרך לחכות חודשים לתיקון ?). לדעתי עדיף לקנות טבלט סיני טוב ב- 1000 שקל בערך, עד שיתקלקל ויזרק (בדרך כלל יחזיק שנתיים לפחות אם הוא מפירמה טובה).

פורסם
  • מחבר

הקטע של אחריות זה לא לאורך הזמן, אתה צודק שהוא ייזרק אחרי שנתיים גם אם יעלה 3,000 - העניין הוא אחר, במידה והמוצר מגיע DOA, מתקלקל אחרי כמה ימים או עם בעיה רצינית אחרת תוך תקופה קצרה (בדרך כלל מה שקורה), יש לאן להחזיר ועם מי לדבר.

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי, רוב הזמן הוא גולש באינטרנט ורואה סרטונים.

פורסם

אם השימוש זה בעיקר איטנרנט וסרטונים (ואפילו סרט פעם ב) אני לא רואה למה נקסוס 7 8ג'יגה לא מספיק..

פורסם

אם אתה חושב שיחסר, אז קונים את ה-16GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים