עבור לתוכן

מחיר של OPPO

Featured Replies

פורסם

יש משהו שאני לא מבין. בכתבה הזו כתוב שמחיר ה-Oppo Find 5 (שהוא ממשיכו של ה-Oppo Finder) יהיה 362$. מצד שני, כשמיפשתי באיביי את ה-Oppo Finder מצאתי שמחירו 560$. זה נשמע לי מאד לא הגיוני שהמכשיר הבא, שהוא משוכלל יותר מהנוכחי, יציג ירידה גדולה כ"כ במחיר (שליש).

הבהרות יתקבלו בתודה.

פורסם

362 לא כתוב היה בהרבה מקורות, ולכן זה לא הנתון הכי אמין.

המכשיר הקודם שלהם באמת היה יקר.

אבל אז הם ניסו להתפרסם ע"י שבירת שיא דקיקות.

עכשיו הם מנסים להכניס כמה שיותר, בכמה שפחות. המחיר די הגיוני, ראה ערך Mi-2.

התמחור של המכשיר והחומרה שלו לא קשורים זה לזה באופן ישיר. יש הרבה יותר משחקים מאחורי הקלעים.

פורסם
  • מחבר

התמחור של המכשיר והחומרה שלו לא קשורים זה לזה באופן ישיר. יש הרבה יותר משחקים מאחורי הקלעים.

ברור. הרי יש גם את נושא המיתוג, השיווק וכד' אבל עדיין זה הפרש ענק.

הלוואי וזה יתממש והלוואי שנוכל לרכוש אותו כאן.

פורסם

לא רק זה, הרבה פעמים חברה גם תהיה מוכנה למכור בהפסד (לדוג' נקסוס 7) או במחיר מאוד קרוב לכך.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר. אין לי שום בעיה עם זה. :)

פורסם

המחירים של מכשירים סלולאריים באיביי הם לא השוואה למחיר האמיתי של אותם מכשירים בחנויות מבוססות.

פורסם
  • מחבר

המחירים של מכשירים סלולאריים באיביי הם לא השוואה למחיר האמיתי של אותם מכשירים בחנויות מבוססות.

אני לא מתמצא במחירים של טלפונים סלולאריים אבל כצלם חובב אני יכול להעיד שמחירי ציוד צילום באיביי דומים עד זהים לחנויות מבוססות. יש לך מושג למה בטלפונים סלולאריים זה לא כך?

פורסם

ואף על פי כן, המכשיר מעולם לא היה בקטגוריית הסופר זולים, אל תתפשו אותי במילה, אבל אני חושב שהוא עלה בסביבות 500$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים