עבור לתוכן

שוקל לקנות את ה Galaxy W האם מומלץ?

Featured Replies

פורסם

שים לב שבהזמנה באיביי אתה יכול לשכוח מתמיכה או אחריות לאחר הרכישה.

תמיד מומלץ לקנות מחנויות איכותיות כמו Clove או Handtec.

שים גם לב שהמחיר הנמוך לאו דווקא יהיה כזה - במידה והמכשיר יתפס במכס תיאלץ להיפרד מעוד 34% מערך המוצר (כולל המשלוח). כך המחיר מאוד קרוב למחיר בארץ, ובחלק מהמקרים אף גבוהה ממנו.

לגבי הדגם האוסטרלי - לא הצלחתי למצוא מידע מספק באינטרנט.

לא ידוע האם המכשיר יקבל בשמחה רומים של הדגם הרגיל, לא ידוע האם יש לו רומים משלו (לא מצאתי, אז אני מניח שההנחה הראשונה נכונה), לא מצאתי אפילו אזכור לדגם בשום מקום רשמי. גם במידע על הדגם הרגיל מצאתי סתירות - בחלק מהמקורות כתוב שהוא תומך ב- 900/2100 בדור שלישי, ובחלק 850/2100. השאלה היא האם אתה רוצה להסתכן ולגלות את הכל לבד בדרך הקשה..

דרך אגב, האוסטרלי לא שולח לישראל, אז אני מניח שזה בכלל לא רלוונטי.

באופן כללי, הם יעבדו בארץ בלי בעיה. בדגם הרגיל חסר תדר 850 בו נעשה שימוש בחלק מהמפעילות, אך כל אלו שמשתמשות בו משתמשות גם ב-2100. אולי הקליטה לא תהיה אופטימלית ולא תגיע למלוא ה"םוטנציאל" שלה, אבל יעבוד בהחלט, ויכול מאוד להיות שאילו לא תשים לב בחיסרון. ויכול גם להיות שכן. באיזו חברה אתה מנוי?

פורסם
  • מחבר

תודה, ההפרשים בין הארץ לחול באמת לא משמעותיים לכן קניתי היום במובייל מול, רמת גן. הם הביאו לי מכשיר שתומך בתפריטים עם עברית מלאה (אמרו שזה רום?). שיניתי בחזרה לאנגלית אבל אני לא מצליח להבין איזה רום זה.

Build number:GINGERBREAD.XXLM6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים