עבור לתוכן

שוקל לקנות את ה Galaxy W האם מומלץ?

Featured Replies

פורסם

היי,

החלטתי לרכוש סמרטפון לראשונה, עד היום התרגלתי לטלפון קטן שנכנס לכיס ולא מרגישים אותו לכן אני מפחד מכל הטלפונים הגדולים. ראיתי את ה Galaxy W שקיבל ביקורות טובות. אני מקווה שמהסך לא יהיה לי קטן מדי אבל אם גם לאייפון יש מסך בגודל דומה אז אני כנראה אסתדר. אני מחפש טלפון בעיקר לגלישה וGPS. השאלה אם למישהוא יש ניסיון עם הטלפון?

האם אמין?

אפשר לעשות root?

יש רומים

וכו..

תודה

פורסם

מכשיר מצויין למי שמתקשה להתרגל להחזיק בלטה גדולה בידו. מעבד סביר ( לפעמים יש תקיעות, אולי בעידכון ics יש שיפור מסויים) לאחד ליבה. מסך טוב, לא מגיע לרמות הצבע והבהירות של הs2 אבל מספק.

לא יודע מה השווי שלו בארץ, אם אך הוא נע סביב ה1600 שח מדובר באחלה דיל, למרות שיש סינים במחיר הזה בעלי מפרטים מרשימים יותר.

פורסם

אחלה מכשיר בסה"כ לתקציב הזה למי שחייב מהארץ וחייב חדש. שים לב שרוב אם לא כל הגרסאות שנמכרות בזאפ בסביבות 1400-1700 מדובר בגרסא שתומכת בתדר 2100 בלבד ולא בתדר 850 (הוט,פלאפון, רמי לוי). בישביל זה תאלץ לקנות את הגרסאות שעולות 1800-1900

פורסם
  • מחבר

יש לי גם אפשרות לקנות בארה"ב אבל זה סיכון כי יש מכשירים שאינם תומכים ב 850. איך יודעים אם הדגם טוב לארץ?

פורסם

למה לא את ה- Sony Xperia Sola?

אמור להיות טוב יותר בכל פרמטר (אולי חוץ מנפח סוללה). ואפילו יש לו תמיכה ב-850.

פורסם
  • מחבר

למה לא את ה- Sony Xperia Sola?

אמור להיות טוב יותר בכל פרמטר (אולי חוץ מנפח סוללה). ואפילו יש לו תמיכה ב-850.

גם כי אני לא יודע עד כמה הסלולרי של Sony אמינים וגם כי הוא פולט יחסית המון קרינה.

פורסם

אמינים.

אין מדד לדברים האלו, ואין למושג הזה הרבה משמעות. אין דבר כזה אמין או לא אמין. שכח מהמילה הזו. או שתסביר לי כמו לאידיוט למה בדיוק אתה מתכוון ואיך מודדים אמינות.

קרינה?

מעולם לא הוכח בצורה חד משמעית שקרינה סלולרית (או אלקטרומגנטית) מזיקות לבני אדם או לבעלי חיים אחרים בכל צורה דרך או אופן.

חוץ מזה, לנתון אין שום משמעות ושום קשר לסרטן (שאולי) תקבל.

פורסם

נקווה שלא.

פורסם
  • מחבר

אמינים.

אין מדד לדברים האלו, ואין למושג הזה הרבה משמעות. אין דבר כזה אמין או לא אמין. שכח מהמילה הזו. או שתסביר לי כמו לאידיוט למה בדיוק אתה מתכוון ואיך מודדים אמינות.

אמינות זה מה אחוז הטלפונים שמתקלקלים, כמה פעמים הוא נתקע וצריך לאתחל וכו... אין לי נתונים מדוייקים אבל לרוב יש חברות שמייצרות מכשירים יותר אמינים ויש פחות וסמסונג נחשבת אמינה.

פורסם

כל הטלפונים נתקעים מדי פעם וזה קשור לעניין תוכנתי ב-99.9% מהפעמים ולא לענייני חומרה

פורסם
  • מחבר

כל הטלפונים נתקעים מדי פעם וזה קשור לעניין תוכנתי ב-99.9% מהפעמים ולא לענייני חומרה

וכאן נכנסת שוב השאלה ששאלתי לפני זה. מכיוון שאני לא מכיר רומים האם יש רומים טובים שנתמכים למכשיר הזה?

פורסם

אני מניח שיש, צריך לחפש ב-XDA. מצד שני, אין ספק שהקהילה שלו לא ברמה של הקהילה שיש ל-SGS2 ודומיו.

פורסם

אני לא מבין מאיפה הבאת את הדבר הזה על "אמינות". אין שום נתון ושום הוכחה שמעידים על כך שסמסונג מייצרים טלפונים סלולריים "אמינים" יותר מסוני. זה פשוט דבר שהמצאת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

מצאתי שתי אפשרויות קניה באי.בי

1. עם US Settings

Samsung-Galaxy-W-i8150

2. ודגם אוסטרלי I8150T שאמור לתמוך ב 850 גם ב 3G אבל רשום שמגיע עם תוכנה של vodafone

Samsung-Galaxy-W-i8150T

האם מישהו יודע אם הטלפונים האלו יעבדו גם בארץ או שעלולה להיות לי בעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים