עבור לתוכן

שאלה טכנית על מסכי מגע

Featured Replies

פורסם

אני מכיר שיש שניים, האחד רסיסטיב שעובד כנראה לפי מיטב הבנתי על סגירת מעגל בין שני חומרים בעלי התנגדות גבוהה.

והשני הוא הקפסטיבי שלמיטב הבנתי תלוי בלחות, כלומר מגע אצבע יעבוד ומגע פלסטיק לא.

(אני יודע שהפשטתי את העניינים פה אבל זאת לא השאלה).

השאלה שלי היא כזאת, הזמנתי את מכשיר הפליים החדש של איינול שאמור להגיע אלי בשבועות הקרובים ואני מעוניין לרכוש לו סטיילוס.

המכשיר מגיע עם מסך קאפסטיבי.

האם אני יכול להשתמש בו בעט סטיילוס ואם כן איזה סוג של עט סטיילוס (אם בכלל יש להם סוגים), ועל מה אתם ממליצים במחיר של עד 15 דולר?

פורסם

נדיר למצוא היום מכשירים עם מסך RESISTIVE שהוא כבר נחשב נחות לעומת ה CAPACITIVE, עט סטיילוס יעודי למכשיר עם מסך CAPACITIVE יתאים אני לפעמים משתמש על המכשיר שלי עם זה (HTC).

לגבי איזה דגם עדיף - זה קצת פחות אני מכיר. ראיתי שיש את הסטיילוס של הסמסונג NOTE אני אישית אהבתי אבל זה מגיע מתאים במיוחד עם כניסה למכשיר הנ"ל, מה שהוא פשוט דק ונעים להשתמש איתו על המסך, לרוב הסטיילוסים היום עגולים ומעצבנים כאלו, לא מדוייקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים