עבור לתוכן

הסבר למתחילים בנושא עדכון גרסאות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לחברה שלי מכשיר גאלקסי S1 עם גירסה שהגיעה מסלקום (גירסה 2.1)

אני אשמח להסבר מפורט איך אפשר להחליף לו גירסה וגם מה זה אומר כי אם אני מבין נכון

מדובר בגירסאות שמפתחים עצמאיים מעלים ולא במשהו "רשמי"

יצא לי לקרוא בכמה אתרים על איך להגיע למצב downlode עם הנייד ותוכנת ה odin אבל לפני שאני מחרב לה את הנייד

ומסדר לעצמי מקום של כבוד על הספה בלילה , אני אשמח לעזרה

תודה רבה למגיבים

פורסם

צריך הרבה "כשרון" ובאמת להתאמץ בשביל לחרב את הטלפון (או להגיע למצב של brick, כפי שמכנים את זה באמת).

אם אתה מעוניין - יש המון מדריכים. זה מאוד תלוי אם היא רוצה להשאר עם הממשק של סמסונג או עם גרסה "נקייה" של אנדרואיד.

בכל מקרה, שתתן את המכשיר לסלקום לעדכון גרסה - 2.1 זו גרסה *מאוד* מיושנת וקיים עדכון רשמי ל-2.3 לדעתי. כמובן שבכל העולם אפשר לעדכן over the air (כלומר אתה מקבל הודעה שיש עדכון, מוריד איזה קובץ מהאינטרנט, מתקין ואחרי כרבע שעה מקבלת ההודעה הטלפון משודרג ללא כל מאמץ).

בכל אחד מהמקרים שציינתי פה כל המידע שיש על הלפון יאבד. מה הכוונה? אם יש כרטיס זיכרון במכשיר - שתוציא אותו במידה והיא מוסרת אותו לסלקום (אחרת אין בעיה להשאיר אותו). כל האפליקציות ימחקו. במידה ואנשי הקשר ולוח השנה מסונכרנים מול גוגל - אין בעיה, בעת הפעלת המכשיר מחדש חברה שלך תכניס את חשבון הג'ימייל שלה והכל ישוחזר, אחרת שתגבה או תסנכרן מול גוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים