עבור לתוכן

מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2

מול מסך מגע מלא ?

תודה רבה למגיבים

פורסם

עבור אנשים מסויימים (ואני ביניהם) מקלדת וירטואלית לעולם לא תשתווה למקלדת פיזית, למשל מבחינת תחושת הכפתור על האצבע שמאפשרת לפתח מיומנויות 'הקלדה עיוורת' (מה שלא ממש אפשר עם מקלדת וירטואלית), או אפילו סתם כי זה מרגיש יותר נוח. בסופו של דבר מדובר בהעדפה, וכדי להחליט מה מתאים לך כדאי להתנסות בשתי האפשרויות.

פורסם

True that

אבל מצד שני, זה מעבה מאוד את המכשיר, וכיום פשוט כבר לא עושים אותם. כל הדגמים עם המקלדות הם או ישנים, או חלשים.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם זה לא משנה אם אני מעדיף מקלדת פיזית או לא

כי המגמה היא לייצר ניידים של רק מסך מגע , אוקי למדתי משהו

דרך אגב קראתי על נייד בשם galaxy pro שדומה לבלקברי

מישהו מכיר משהו עליו?

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

תודה על ההסברים , באמת למדתי משהו

פורסם

בתור אחד שחולה על המקלדת של הN97 ולא מבין איך אפשר בלי, די השלמתי עם זה שבשביל מכשיר נורמלי צריך לוותר על המקלדת, מה גם שהרבה מקלדות(למשל של המיילסטון שהתנסיתי בה) לא משתוות למקלדת של הנוקיה שלי וכבר היה עדיף בלעדיהם.

אז כמו שאמרו מעלי, מקלדת זה תוספת מעולה לסמארטפון אבל כנראה שכבר אין בנמצא כאלה...

פורסם

זה מאוד תלוי איזה מכשיר מחפשים.

לסמסונג יש מכשיר שיצא בקרוב (באופן בלעדי ל-T-Mobile), מסך 4" 480X800, אנדרואיד ICS ומעבד S4 כפול ליבה. Samsung Galaxy S Relay 4G הידוע גם כ-Galaxy S Blaze Q.

לסוני אריקסון יש את ה-Sony Ericsson Xperia pro, חד ליבתי, מסך 3.7" 854X480.

יש גם את ה-Motorola Milestone XT883 או בגרסתו לחברת וורייזון Motorola DROID 3, את ה-Samsung i927 Captivate Glide ובטח עוד כמה.

הצרה היא שהם במקסימום של המקסימום מכשירי ביניים זולים (בארץ טווח מחירים של 1500 ש"ח) ומאוד קשים להשגה, עקב כך שהם לא פופולריים כל כך, קשורים למפעילות האמריקאיות או מיועדים לשוק האסייתי. בכלל, מכשירים כאלו שלא מיועדים לסין או למפעילות כמעט ואין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים