עבור לתוכן

שאלה| מומחים לכאן צריך עזרה ההמלצה על TABLET של GALAXY או של APPLE

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'...

עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי

ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!

פורסם

ניתן יהיה לסייע לך הרבה יותר אחרי שתחליט על כיוון מבחינת ANDROID או APPLE, או בכלל WIN8 RT שמגיע בקרוב.

ההחלטה הזו היא הבעייתית כי היא כמעט כמו לבחור דת. בחירת המכשיר עצמו היא לא קשה אחרי שאתה מחליט לאיזה מחנה אתה מצטרף.

פורסם

לי יש אייפד, נקסוס 7 ו-SGS3... כולם נוחים לי, אבל בנקסוס הכי נוח להשתמש.

פורסם

ניתן יהיה לסייע לך הרבה יותר אחרי שתחליט על כיוון מבחינת ANDROID או APPLE, או בכלל WIN8 RT שמגיע בקרוב.

ההחלטה הזו היא הבעייתית כי היא כמעט כמו לבחור דת. בחירת המכשיר עצמו היא לא קשה אחרי שאתה מחליט לאיזה מחנה אתה מצטרף.

+1

ואפילו +2

בנוסף כדאי שבחר איזה גודל מתאים לך- 7 או 10 אינץ'. לך לחנות האלקטרוניקה הגדולה הקרובה לביתך (באג, אופיס דיפו..) והתנסה במכשירים שונים בגדלים שונים.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו היה לי נסיון רק עם SAMSUNG, עם מכשירים ניידים, אז בוא נלך על SAMSUNG..

+1

ואפילו +2

בנוסף כדאי שבחר איזה גודל מתאים לך- 7 או 10 אינץ'. לך לחנות האלקטרוניקה הגדולה הקרובה לביתך (באג, אופיס דיפו..) והתנסה במכשירים שונים בגדלים שונים.

אני לא רוצה להסתמך על מה שהגנבים בחנות אלקטרוניקה אומרים לי, העדפה שלי ל10 אינץ.

לי יש אייפד, נקסוס 7 ו-SGS3... כולם נוחים לי, אבל בנקסוס הכי נוח להשתמש.

הנקסוס הוא 7 אינץ, תודה על התגובה!

פורסם

רק תלך ותראה גדלים, אתה לא צריך להתייעץ עם המוכרים.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אבל אני מבחינתי רוצה 10 אינץ.

פורסם

בשביל השימושים שציינת יש 2-3 דגמים של טאבלטים סיניים איכותיים שישאירו לך עודף מ-1000 ש"ח ויעשו את העבודה בקלות.

חראם על הכסף.

פורסם
  • מחבר

בשביל השימושים שציינת יש 2-3 דגמים של טאבלטים סיניים איכותיים שישאירו לך עודף מ-1000 ש"ח ויעשו את העבודה בקלות.

חראם על הכסף.

אוקיי, יש לך הצעות כלשהן? עם רזולוציה, טאץ טובים? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים