עבור לתוכן

ת'רד סדרות מומלצות

Featured Replies

פורסם

אז אני לא יודע אם כבר היה כזה ת'רד בעבר, אבל נראה לי שהגיע הזמן שיהיה.

כשמו כן הוא, אין יותר מדי מה לפרט. אני אתחיל:

Game of thrones (משחקי הכס) - קשה לי להאמין שמישהו לא מכיר, אבל אם לא שמעתם על זה בחיים - תנצלו קצת ימי חופשה, תסננו את החברים, ואת המשפחה - כי אתם הולכים לפתח התמכרות קשה (טיפ קטן - מתחילים להיתפס לזה בערך מהפרק השלישי, אז אם לא אהבתם את הראשון או השני - הסירו דאגה מלבכם, לוקח לסם זמן להשפיע).

House (האוס) - רופא חולה נפש שמרפא חולים, וזה לא עלוב כמו שזה נשמע. סדרה נפלאה שאחרי 8 עונות נגמרה, אני לא אגיד שזה "דרמה" כי גם זה נשמע עלוב. פשוט לכו תראו ותבינו על מה אני מדבר.

Dexter (דקסטר) - עובד כמפענח פריסת כתמי דם בעבור מחלקת הרציחות של המשטרה, ואיך לא - רוצח סדרתי "משובח" שרוצח רוצחים.

אני כבר אומר שהרבה לא מתחברים בגלל שיש בסדרה הרבה דם, הרבה Gore, הרבה אכזריות. נו טוב, זה כל הכיף >:D . אבל אלה שאוהבים - נתפסים חזק. אומר גם שלעלילה לוקח זמן להתפתח, ועם התקדמות הפרקים והעונות היא נעשית מותחת יותר ויותר. סדרה קצת כבדה ולא קלילה, צריך לשנות את הסוויוץ' בראש ל"מצב סרט" ולא "מצב סדרה".

How I met your mother (איך פגשתי את אמא) - קומדיה קלילה. כל פרק אורך בין 20-25 דק'. בד"כ אני רואה פרק אחד אחרי כמה של דקסטר כדי "להשתחרר" קצת. לא דרושה שום הכנה נפשית, פשוט לשבת ולהנות.

The big bang theory (המפץ הגדול) - בכל זאת, hwzone. סדרה קומית המדברת על חבורה של גיקים חובבי טכנולוגיה, star wars, star trek וחוברות קומיקס כאלה ואחרות. אין מה לפרט, מי שגולש כאן ולא מכיר את הסדרה יתחבר אליה.

אני בכלל לא אתחיל לדבר על דוקטור הו - חובבי הז'אנר כבר עוקבים בנאמנות אחרי הסדרה.

עכשיו התחלתי לראות homeland ושני הפרקים הראשונים היו די מעולים. סדרת מתח, וזהו פחות או יותר. לא מכיר אותה לעומק.

אז I'm out, עכשיו תורכם לזרוק קצת שמות. וכן, אני יודע שאני חסר חיים :P .

פורסם

יש פשוט יותר מדי :s07:

בכל מקרה אוסיף מעט:

Breaking Bad

White Collar

The Wire

The Newsroom

Boss

Suits

ויש עוד כל כך הרבה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחדש את הדיון עם The Walking Dead

אני רק בעונה הראשונה בינתים

אבל שחקנים מאוד טובים

בגדול מיתפרצת מגיפת זומבים בעולם ,ומראים לכם מה קורה לשורדים

מה שאני אוהב בינתים ,זה שלא ידוע איזה דמות תמות ומתי ,יש אולי דמות אחת שאני לא חושב שתמות (אל תגידו לי עם כן )

אבל היתר זה לא ברור ,בדרך כלל בסדרות כאלו דמויות שמתות מקבלות איזה 2 שניות זמן מסך

פה יש דמויות די מפותחות שיכולות למות ,ככה שלצופה לא ברור מי הקסט הבאמת ראשי

חוץ מדמות אחת שאני חושב שהיא ראשית

חוץ מיזה מלבד הזומבים ,הסידרה בינתים ניראת מציאותית ,שזה מקורי מאוד מבחינתי ובצורה טובה

אני אוהב גם סירטי "זבל" ,אבל גם סדרות כאלו

פורסם

It's Always Sunny in Philadelphia.

סיטקום הזוי משהו, אבל אם מתחברים אליו זו אחת הקומדיות הטובות ביותר שיצאו בשנים האחרונות.

Entourage.

קומדיה מאוד מוערכת של HBO, אישית לא התלהבתי אבל מומלץ לנסות בכל מקרה.

Rock 30.

עוד קומדיה נחשבת, לא ראיתי אבל אומרים שהיא ממש טובה.

פורסם

ילדי האנרכיה

בתקופה שהטלוויזיה מתדרדרת, זאת אחת מהסדרות המעטות שעדיין עומדות בציפיות.

יש לכם זמן להשלים עד העונה הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים