פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים יש לי רעיון נחמד משחקאבל אני לא ממש בטוח שהוא יגרום להרבה הכנסותהקטע זה שעוד לפני שאני מתחיל בכלל אפל רוצים 100 דולר בשנה על דמי מפתחברגע שהמשחק יהיה מוכן אני יוכל לשלם את הסכום כדי לנסות לפרסם אותו אבל השאלה שעלתה לי זה איך יכול להיות שיש כל כך הרבה אפליקציות דביליות חינמיות שלא עושות כלום?יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום של 100 דולר?
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים אתה יכול לפתח לאנדרואיד.תשלום ה-99 דולר הוא לא פר אפליקציה אלא תשלום שנתי.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר כן אני יודעלאנדרואיד זה יותר נמוך 25 דולראבל השאלה שלי היא איך יש כל כך הרבה אפליקציות לא מוצלחות שפשוט לא עושות כלוםכאילו מישהו ניסה לעשות אפפ, לא ממש יצא לא משהו מוצלח אז הוא פשוט עזב את זה ככה....חשבתי אולי יש דרך אחרת שלא מצריכה תשלום דמי מפתח
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים אם אתה חושב שהאפליקציה שלך טובה, במחיר של 0.99$ אתה צריך למכור אותה כ-125 פעמים בשביל לכסות את ההוצאה הזאת (אפל לוקחים אחוזים).125 זה מספר קטן מאוד. מצד שני אתה צריך לנסות לצוף ליד כל הכרישים.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר בשוק האפליקציות של היום..... גם אם האפליקציה שלך ממש טובה אתה עדיין אחד מתוך כמעט מליון אז כדי להתחיל להגיע לאנשים זה עניין של פרסום בקיצור תודה רבה על התגובה המהירה בכל מקרה אני צריך לסיים את המשחק יש הרבה עבודה אלוהים גדול.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר אני ישמח אבל בגלל שזה משחק מבוסס על שאלות אז יש הרבה עבודה של להכניס את השאלות למשחק.... ברגע שזה יהיה מוכן אני יפרסם נראה מה אנשים חושבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.