פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים היי,לא מצאתי בשום מקום, סה"כ הדרישות שלי בכלל לא גדולות...אני מחפש עכבר אלחוטי בגודל רגיל (לא הקטנים שמתאימים ללפטופים - הם פשוט קטנים מדי!), עם משדר ננו (כזה שמכניסים למחשב וכמעט לא רואים אותו), ועם כפתור גלילה נורמלי: זאת אומרת שהוא לא קשה ללחיצה ושהגלילה עצמה לא "חלקה" מדי, אלא אפשר להרגיש את ה"טיקים" של הגלילה (אבל לא קשה מדי כמובן).עדיף אחד שטוב גם על משטחים מחוספסים.חשוב לי התכונות האלה, אחרת פשוט לא נוח לי העכבר (לגבי המשדר, אני מסתובב הרבה עם הלפטופ ואני לא רוצה משדר גדול שבולט מהמחשב).אני אשמח לקבל המלצות לדגם ספציפי שעונה על הדרישות, אם אתם מכירים.תודה רבה מראש.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים הראשון (MX) אכן בגודל ממוצע, ארגונומי ומדוייק אבל ה-G700 כבר בקטגוריה של הגדולים.
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים מחבר לא, אני לא מחפש עכבר של משחקים - ההיפך, אני רוצה עכבר הכי פשוט בעולם.כמו העכברים החוטיים הנפוצים (שעולים 20 שקל בכל חנות), אבל אלחוטי ועם ננו-משדר.אם מישהו מכיר - אני אשמח.תודה מראש.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים Performance MX הוא לא עכבר למשחקים. Logitech M705 הוא עכבר מצויין ומומלץ אבל קצת קטן, כך שכדאי שתבדוק אם הוא מתאים לך מבחינת גודל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.