עבור לתוכן

עזרה- רכישת מכשיר galaxy mini

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אחותי רוצה סלולרי בזול.

הדרישות- שיהיה בעל ממשק מגע, ושיהיה של מותג מוכר (רצוי סמסונג :kopfpatsch:)

לאור הדרישות הללו החלטנו על גלקסי מיני (הוא ניצח את הגלקסי Y בזמן סוללה, למרות שהמפרט נחות במעט). במקום לשלם 750 שקל אצל שודדי ישראל, החלטנו להזמין מחו"ל. באיביי מכשיר אנלוקד יוצא 130 דולר- משלוחה חינם.

אני יודע שאיביי לא תמיד זול כל כך, ולכן רציתי לדעת אם איפשהו יוצא יותר זול.

או לחילופין, מכשיר זול יותר בעל תכונות דומות (או מכשיר עדיף באותו מחיר), אשר יענה על שתי התכונות הפאטתיות שלעיל (אפילו לא חוואווי :facepalm:)

תודה לכם :)

פורסם

130$ ~ 520 שח, הכל טוב ויפה עד שאתה נזכר במיסוי, אל תהמר שלא יתפסו אלא תניח שכן ותהנה במידה ולא

520 + 34% = 696 שח... לא בדיוק שווה

פורסם
  • מחבר

חשבתי שעל אלה אין מיסוי... זה לא למוצרים ממחירים גבוהים יותר?

כמו כן, זה אמור להיות זול יותר באתרים אחרים, לא? אני פשוט לא יודע איפה לחפש... ::)

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל בין 75–325 דולר משלמים רק מע''מ.

מה שבטוח זה שאין לך אחריות.

יש את החנות clove שיש לה שם טוב.

במחיר שאתה מחפש עדיף לקנות בארץ. לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

ממה שיצא לי לראות עד עתה, האחריות די שווה לתחת. לא מכסה שבר, קורוזיה, בעיות חומרה וכו'... או שאני טועה? ::)

Barbee

תודה, אני אסתכל ב-clove :xyxthumbs:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל בין 75–325 דולר משלמים רק מע''מ.

לא בדיוק.

כל מוצר מתחת ל-75$ (כולל המשלוח) לא מחוייב בשום דבר.

בין 75 ל-325 יש פטור ממכס בלבד (אך לא ממע"מ, ממס קניה ומשאר מיסי השקר).

על פלאפונים יש מע"מ ומס קניה (שזה בדיוק כמו מכס, אבל בשם אחר).

ממה שיצא לי לראות עד עתה, האחריות די שווה לתחת. לא מכסה שבר, קורוזיה, בעיות חומרה וכו'... או שאני טועה? ::)

אם המכשיר הגיע תקול, אם מסך המגע לא עובד, יש אחריות. אם שברת אותו, מן הסתם לא.

בפועל במכשירים כאלו אין כמעט צורך באחריות. אחוז התקלות (שלא באשמת המשתמש) נמוך מאוד, ורוב אלו מתגלות ישר עם תחילת השימוש במכשיר. אם הרסת את המכשיר, מן הסתם לא מגיעה לך אחריות.

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

תודה שי.

אני מניח שלא יותר מ700 ש"ח. לא רוצים להשקיע יותר מדי בטלפון לילדה צעירה (11)... זה אחריות :)

עכשיו, אני יודע שהוא נחשב לטלפון... לא מוצלח, אבל המיילסטון ב-clove ב 80 פאונד- 500 ש"ח (מתצוגה, אבל כולל הכל).

תזכירו לי מה היה גרוע בו כל כך, כי לא הייתי מאוד מעודכן אז- הרי יש לו חומרה יותר טובה, לא?

http://www.clove.co.uk/motorola-milestone-2-ex-demo-3

פורסם

700.. זה לא הרבה. הבעיה בתקציב הזה, היא שכל מה שתיקח יהיה מחורבן בצורה זו או אחרת, וכנראה בכל הצורות האפשריות. אל תצפה ליותר מידי.

** הכוונה היא כמובן למכשירי מגע, לא למכשירים רגילים

אנדרואיד היא ה-המערכת לסמארטפונים, אבל מאז ומתמיד התקשתה על חומרה חלשה. הצרה היא שבתקציב הזה, אפילו הנוקיות איומים, ואיומים הרבה יותר כי החומרה שלהם נחותה (נוקיה לא רואה טעם להתאמץ), ומעל זה התוכנה גם לא טובה. אז אנדרואיד איט איז, אין שום אלטרנטיבה.

דרך אגב, על מנת חהוציא את המקסימום מהמכשיר הזול, חשוב מאוד להחליף לו רום. זה יכול להביא לשיפור משמעותי למדי, ובמכשירים כל כך חלושים זה פשוט חובה.

הבעיה בהזמנה מחו"ל היא שאתה לא יכול לדעת האם יתפס במכס או לא. זה בעצם מאוד משנה את התקציב לפלאפון עצמו- אם אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יתפס, התקציב הוא 700 ש"ח. אחרת, התקציב לפלאפון עצמו הוא 522 ש"ח (וחצי).

בארץ:

לך על Sony Ericsson Xperia X8 (החל מ-689 ש"ח). הוא המכשיר הכי משתלם שתוכל להשיג - יש לו מסך ברזולוצייה (יחסית) גבוהה של 320X480 (לעומת הסטנדרט של 240X320 בטווח מחירים זה), ומעבד חזק למדי (שוב, ביחס לטווח המחירים). בנוסף, אמורה להיות לו קהילת פיתוח גדולה למדי, שזה שיקול חשוב בטווח מחירים זה.

בחו"ל:

המיילסטון 2 הזה כמה רמות מעל הסמארטפונים הזולים בארץ. אם לא אכפת לך שהוא מתצוגה, לך על זה.

אם חדש, חפש את ה- Xperia tipo החדש או את ה- Motorola Defy.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים