עבור לתוכן

התלבטות בין אייפד לטאבלט

Featured Replies

פורסם

אהלן , אני רוצה לקנות אייפד או טאבלט ורציתי שתכוונו אותי לבחירה יותר נכונה ..

קודם כל מה עדיף לקנות אייפד או טאבלט , השימושים שלי הולכים להיות לרוב גלישה , צפייה בסדרות , קריאה בזמן נסיעה וכו' מבחינת נוחות ועדיפות מה עדיף לי ? מישהו אמר לי שאייפד יותר נוח לשימושים אלה זה נכון?

וכמובן יש לי את ההתלבטות במידה ואני קונה אייפד רציתי ללכת על זה : http://ksp.co.il/?uin=15570

הבעיה היא שהזיכרון הוא רק 16 ג'יגה וזיכון כפול עולה 500 ש"ח יותר ...

אבל באופן כללי האייפד הזה הוא טוב ?

ובמידה ואני קונה טאבלט אני רוצה ללכת על זה : http://ksp.co.il/?uin=15831 - טאבלט של asus שאני לא יודע איך הוא והם איך בטאבלטים לבין http://ksp.co.il/?uin=16879 טאבלט של סמסונג .

מה עדיף לי ? אולי בכלל יש לכם המלצה לטאבלט אחר ? תודה מראש!

פורסם

מצטער על הקטנוניות, אבל אני חייב.

Ipad הוא טאבלט.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאייפד הוא טאבלט.

התכוונתי מבחינת המוצר. טאבלטים של חברות אחרות כמו סמסונג או אסוס לעומת אייפד כמוצר..

כנראה הניסוח שלי היה מטעה..

פורסם

לא, הניסוח שלך בסדר. כלומר הוא לא נכון, אבל הבנו.

זה די עצוב למען האמת, תופעה די נרחבת. בלשון העם "אייפד" ו-"אייפון" הם לא "טאבלט" ו-"סמארטפון", אלא משהו אחר, נשגב, נעלה. אחלה פבליציסטים יש לאפל..

מה התקציב שלך?

ולפרוטוקול, ניסוח נכון יהיה "אייפד או טאבלט אנדרואיד".

אני בטוח ש-"מישהו" אמר לך שאייפד זה יותר טוב, אבל הלו הם הבל הבלים. שוב הפרסום של אפל.

פורסם
  • מחבר

חחח...

אממ נאמר לי שאייפד יהיה יותר טוב לשימושים הספציים שלי שהם גלישה , קריאה , לראות סדדרות ....

פשוט המערכות הפעלה של טאבלט של אסוס וסמסונג נראו לי יותר חזקות משל אייפד והמחיר יותר יותר משתלם , השאלה היא שוב מה יהיה לי יותר נוח ושימושי ומה בתכלס יותר טוב.

אין לי הגבלה של תקציב אבל אני גם לא רואה סיבה לרכוש טאבלט ב4 אלף נגיד כי אין לי למה ...

בוא נגיד הטווח הוא אלפיים אפשר לחרוג אם יש משו יותר זול ומשתלם גם טוב...

פורסם

אם אתה מתכוון לראות סדרות כדאי לך ללכת לכיוון של אנדרואיד, התמיכה של ios בקבצי וידאו לא מדהימה בלשון המעטה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מה עדיף מבחינת האיכות ה- אסוס או סמסונג?

פורסם

מה הגודל מסך שאותו אתה מחפש כי אם אתה מחפש ממש ניידות יש את הנקסוס של גוגל (7אינץ') שבהזמנה דרך החנויות שעושות את כל הפרוצדורה בשבילך (נותנות לך כתובת בארה"ב, משחררות מהמכס וכו) אתה מגיע לפחות מ1400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

למען האמת אני מחפש יותר מסך גדול בין 9-10 אינצ' רצוי כמו שיש ברוב הטאבלטים 10.1 .

השאלה איזה עדיף לי האסוס או הסאמסונג מחינת איכות ששתיהם נראים סבבה...

פורסם

יש לי את ה"אח הקטן" של הסמסונג (גרסת ה7"). סה"כ מדובר בטאבלט מצוין, אבל בפורומים שונים מדברים על זה שהמעבד טיפה חלש מידי בשביל הרזולוציה היותר גבוהה של גרסת ה-10".

מבחינה חומרתית האסוס חזק יותר (טגרה 3, 4 ליבות לעומת כפול ליבה), אבל גם כבד יותר.

אני יודע בודאות שהסמסונג יקבל בעתיד הלא רחוק אנדרואיד 4.1 (ג'לי בין - כבר יש הדלפות של הגרסה), אני מאמין שגם האסוס אבל לא יודע. בכל מקרה כיום שניהם עובדים עם אנדרואיד 4.

תוסיף לזה את העובדה שהאסוס זול יותר, אני חושב שאני יודע מה הייתי קונה.

פורסם
  • מחבר

כן אני בדיוק קורא עכשיו גם שלמעבדי טגרה יש יתרון בצפייה בתכני HD אם הבנתי נכון ...

אוקיי תודה לך .

פורסם
  • מחבר

אגב משו ששכחתי לשאול בנוגע לגלישה אני מתכנן את רוב השימושים בטאבלט , מחוץ לבית ומן הסתם שבלי אינטרנט הטאבלט חסר חשיבות .

נגיד כשאני באוניברסיטה , או בחוץ אני מניח שאני לא אצליח למצוא רשת אלחוטית זמינה ואני צריך טאבלט עם תמיכה ב 3G או שאני טועה?

פורסם

אם אתה רוצה לגלוש בחוץ כאשר אין לך רשת אלחוטית פתוחה בחוץ, אז אתה כן צריך טאבלט שתומך בגלישה סלולארית, אבל אל תשכח שזה לא נגמר רק שם. אתה צריך גם חבילה בנפרד באחת החברות וכו'.

הפתרון הכי טוב לדעתי זה להתשמש בנייד הסלולארי שלך בתור hotspot ולגלוש דרכו.

פורסם

אני יודע בודאות שהסמסונג יקבל בעתיד הלא רחוק אנדרואיד 4.1 (ג'לי בין - כבר יש הדלפות של הגרסה), אני מאמין שגם האסוס אבל לא יודע. בכל מקרה כיום שניהם עובדים עם אנדרואיד 4.

אז אני יכול לומר לך בוודאות שהאסוס מתעדכן ל-4.1.

מזה כיומיים שאני בעלים גאים של אסוס TF300T, פשוט אחלה של מוצר במחיר משתלם!

לגבי הגרסה, הטאבלט עצמו מגיע בגרסת 4.0.3, אך לאחר שאתה מתחבר לאינטרנט עם WIFI, המכשיר מודיע לך שיש עדכון לגרסה 4.1.1.

וכמו שצויין, אתה יכול להשתמש בסמארטפון שלך כ-HOTSPOT, מכיוון שכיום בכל מקרה כל חבילת גלישה מגיעה ללא הגבלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים