עבור לתוכן

קניית טאבלט סיני עד 200$: בחירה מבין 4 אפשרויות, 7"? 10?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

מראש - אבהיר ואומר כי זה הולך להיות ארוך מהרגיל...אך עם זאת - אני מבטיח שזה מלא בכל המידע הדרוש בכדי לעזור לי (וגם לבטח יכול להיות לעזר רב לאחרים).

לאחר קריאה מרובה של מידע הקשור ל"טאבלטים מסין" צימצמתי את האפשרויות ל-4...

השימושים שלי: אינטרנט+אינטרנט (וגם סרט אחת לכמה חודשים בנסיעה).

התקציב: יכול גם עד 200$ ... אך מעדיף שזה יהיה סביב 150$.

ראשית כל - יש לי גלקסי 3...האם לדעתכם מרגישים הבדל משמעותי בנוחות השימוש כשגולשים באינטרנט בין מסך 5" (גלקסי 3) לבין מסך טאבלט 7"?

האפשרויות:

אפשרות 1: Cube U30GT.

מעבד - Rockchip RK3066, 1.6GHz Cortex A9 dual core

זיכרון - 1GB DDR 3

דיסק קשיח - 16GB Nand Flash

תמיכה בזיכרון חיצוני - כרטיס TF עד 32GB.

מסך - 10" 10points multi-touch; LED

מצלמה - Front + rear camera

סוללה - 7200MAh, 3.7V

משקל - 671גר'.

מחיר - 212.50$ (כולל משלוח בדואר רשום) דרך cube-tablet.

אפשרות 2: Window (YuanDao) N101.

מעבד - RK3066 CPU 1.5GHz Dual-Core

זיכרון - 1GB DDR 3

דיסק קשיח - 32GB (!!!)

מסך - 10" 10points multi-touch; LED

סוללה - 7200MAh

משקל - 635גר'.

מחיר - סביבב $200-210$ (משלוח חינם בדואר רשום) .

לגבי Cube U30GT או Window (YuanDao) N101 (שהם די זהים) ... ההתלבטות באה גם מכיוון של לאיזה מהם יהיה יותר קל למצוא ROM (ברבים) , איזו חברה עשוייה להוציא יותר עידכונים , תמיכה וכו'...

אהבתי שה-Window (YuanDao) N101 בא מראש עם דיסק קשיח של 32GB (בעוד ה-Cube U30GT עם 16GB)...מצד שני - זה גם עולה 26$ יותר...

אפשרות 3: Ainol Novo 7 Aurora II.

מעבד - Amlogic AML8726-M6 1.5GHz Dual Core

זיכרון - 1GB DDR 3

מסך - 7" 5points multi-touch ; IPS ; LCD

מצלמה - Front camera

סוללה - 3700MAh, 3.7V

משקל - 342גר'.

תפריט מובנה בעברית מלאה.

מחיר - 109$ (משלוח חינם בדואר רשום) דרך ainolstore.

אפשרות 4: PIPO U1.

מעבד - Rockchip RK3066, 1.6GHz Cortex A9 dual core

זיכרון - 1GB DDR 3

מסך - 7" 5points multi-touch; LED

סוללה - 3350MAh, 3.7V

משקל - 323גר'.

מחיר - 150$ (משלוח חינם בדואר רשום) דרך pandawill.

יש כאן דגם שלדעתכם מתעלה על פני השאלה מבחינת מפרט אשר שווה "לשבור את הקרן" עליו? או שאולי בכלל האפשרות הזולה יותר תיתן לי בדיוק את מה שתיתן האפשרות היקרה יותר (לשימוש הספציפי שלי)?

יש לציין כי יש בידי כבר כ.זיכרון SDHC (ה-TYPE שעובד עם הטאבלטים) בנפח 32GB ... אמנם גם ניתן פשוט למכור אותו, אך זה פשוט לא מגביל אותי לדגמים בעל דיסק קשיח מובנה של 32GB...

חברים - אין לכם מושג כמה עזרתכם תועיל .... אני כבר כמה ימים מתלבט ומנסה למצוא את מענה לשאלתי ע"י חיפוש וכתיבה בפורומים ...

אודה אם תוכלו להתייחס לדברי במלוא מאודכם... ;D

תודה רבה ושתיהיה שנה טובה

• תגובות 35
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי זה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

קודם אתה צריך להחליט עקרונית אם אתה רוצה 7" או 10". אם לא התנסת איתם פיזית לך לחנות אלק' קרובה ותראה טאבלט כלשהו בשני הגדלים הללו. לאחר שתחליט תתמקד באיזה טאבלט מבין השניים (בכל קטגוריה) עדיף לך.

בכל מקרה, רק כדי להעיר/להאיר - תחשוב אם כדאי לך להוציא 80% יותר כסף על אחד מהטאבלטים של ה10" שהצעת פה ביחס לאורורה 2 של אינול.

אני אישית החלטתי שזה ממש לא כדאי ולכן הזמנתי את האואורה 2 (וואני איתו כבר כשבוע)

פורסם

XTRACT מה עם איזו ביקורת וידאו לטאבלט?

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

קודם אתה צריך להחליט עקרונית אם אתה רוצה 7" או 10". אם לא התנסת איתם פיזית לך לחנות אלק' קרובה ותראה טאבלט כלשהו בשני הגדלים הללו. לאחר שתחליט תתמקד באיזה טאבלט מבין השניים (בכל קטגוריה) עדיף לך.

בכל מקרה, רק כדי להעיר/להאיר - תחשוב אם כדאי לך להוציא 80% יותר כסף על אחד מהטאבלטים של ה10" שהצעת פה ביחס לאורורה 2 של אינול.

אני אישית החלטתי שזה ממש לא כדאי ולכן הזמנתי את האואורה 2 (וואני איתו כבר כשבוע)

היי ותודה על תגובתך!

למעשה כבר ראיתי את ה-AURORA II בגודל 7" והתרשמתי שזה נותן שידרוג מבחינת נוחות השימוש בהשוואה לסלולרי שברשותי (גלאקסי 3).

מה שמעניין אותי לדעת זה האם גודל 10.1" כבר נוטל לחלוטין את היתרון שקיים ב-7" הוא הקופקטיות - זה שניתן בקלות להכניסו לתיק הצד של היומיום...או שההבדל בגודל הוא לא "אישיו" בין 2 הגדלים הללו ולא יורגש בנשיאה...אך כן יכול להיות מורגש (לטובה) בצפייה.

מה שאהבתי - לדוגמא ב- Window (YuanDao) N101 זה שגם ישן מסך גדול יותר וגם יש דיסק קשיח עם 32GB...אפילו לא חייבים כ.זיכרון.

השאלה היא אם היצרן הזה נמצא באותה השורה של AINOL (עידכונים, שירות וכ'ו)....

בעיקרון - אני די קצר בכסף...אך אני מוכן לשלם יותר בכדי לקבל מסך גדול יותר...רק השאלה אם 10.1" מבטל למעשה את יתרון ה"ניידות" שיש ב-7".

אך מסכים איתך שההבדל של כמעט 50% הוא משהו שבהחלט צריך לקחת בחשבון אם הוא בכלל כדאי... :screwy:

אשמח לשמוע זאת ממי שהתנסה עם טאבלט 10" או בעל טאבלט 10"...

תודה רבה על תשובתך!

פורסם

תבדוק את החברה הזו:

http://www.ramos-sale.com/buy-products.html (לא בהכרח להזמין משם)

אני אישית לא התרשמתי מהדגם הקודם של הAinol Novo(לא הכפול ליבה), מנסיון אישי קניתי אותו.

חבר שלי קיבל את הRAMOS כפול ליבה והוא עובד ממש יפה מכל הבחינות.

כמו שתראה באתר הזה הם מוציאים כנראה סוף החודש את הליבה המרובעת ב250$ 10.1 אניצ'. נראה מבטיח:

Ramos W30 Specification:Model: Ramos W30 Operating System: Android 4.0.3 OSCPU: Chipset: Samsung Exynos4412 quad-core processor GPU Mali-400 Dual CoreRAM:1GB DDR3Storage: 16GBExpanded MicroSDHC card, up to 32GBScreen: 10.1 inch IPS Touchscreen, 1280x800 High-resolution ScreenResolution: 1280 x 800 PixelsGravity Sensor: YesVisible Angle: 150°Bluetooth: Yes build-in BluetoothGPS: Yes build-in GPSFM: Yes build-in FMInternet Access

פורסם

XTRACT מה עם איזו ביקורת וידאו לטאבלט?

ממש אין לי זמן לצערי. פתחתי דיון (שהגיע נראה לי לעמוד הרביעי כבר) של הטאבלט - אתם מוזמנים לחפש ולשאול שאלות ספציפיות אם יש

פורסם
  • מחבר

תבדוק את החברה הזו:

http://www.ramos-sale.com/buy-products.html (לא בהכרח להזמין משם)

אני אישית לא התרשמתי מהדגם הקודם של הAinol Novo(לא הכפול ליבה), מנסיון אישי קניתי אותו.חבר שלי קיבל את הRAMOS כפול ליבה והוא עובד ממש יפה מכל הבחינות.

לא ברור על איזה AINOL אתה מדבר... דגמים בשוק הזה יוצאים כל שבוע ;D ...

לגבי הטאבלט של חברת RAMOS: איזה דגם? האם יש דגמים מקבילים שניתן להשוות מול ה...???:

Window (YuanDao) N101

Cube U30GT

Aurora II

תודה!

פורסם

אני נמצא באותה ההתלבטות, גם לגבי הגודל (עד עכשיו היה לי "7). אני נוטה מעט לכיוון ה-cube, בגודל ה-10.1, אבל אני לא בטוח שאכן יהיה נוח להסחב איתו ברכבת.

האם החלטת? אשמח להתלבט יחדיו...

פורסם
  • מחבר

אני נמצא באותה ההתלבטות, גם לגבי הגודל (עד עכשיו היה לי "7). אני נוטה מעט לכיוון ה-cube, בגודל ה-10.1, אבל אני לא בטוח שאכן יהיה נוח להסחב איתו ברכבת.

האם החלטת? אשמח להתלבט יחדיו...

ירדתי בכלל מאפשרות ה-7" ... קטן מידי ודומה מידי בגודלו לגלקסי 3.

בדרך להחליט בכלל על אחד מתוך 2 דגמים הנ"ל:

Window (YuanDao) N101 בגרסת 32GB דרך מוכר באתר ALIEXPRESS ב-184$ לפני עלות המשלוח (במו"מ מול המוכר).

PIPO Max M1 9.7 בגרסת 16GB דרך SPEMALL ב-208$...

אך עקב זה שיש לי אפשרות ל-Cube U30GT בגרסת 32GB ב-207$ כולל משלוח .. זה עדיין נמצא ברקע.

פורסם

למה דווקא שני אלו? למה לא CUBE?

פורסם
  • מחבר

למה דווקא שני אלו? למה לא CUBE?

לצד זה ששמעתי וקראתי ש-CUBE זו חברה רצינית, מוציאה עידכונים וכ'ו ... שמעתי ש-2 הדגמים הללו מעולים.

אך מצד שני, יש לי אפשרות לקנות את ה-CUBE בגרסת ה-32GB ב-207$ ... מחיר די זול , אז אולי צריך לכוון את כרטיס האשראי לכיוון הזה.

כעת הסתבר לי שה-Window (YuanDao) N101 בגרסת 32GB הוא בכלל גרסת OEM....נראה לי שארד מזה...

פורסם

האם יש לך התלבטות לגבי הגודל? האם 10.1 מתאים לצרכיך?

לאחר כל מה שקראתי אני גם הבנתי ש-CUBE פופולרי. היה לי AINOL, שהתפורר אחרי כשנתיים וחצי. אני מניח שזה חלק מהעניין במותגים סיניים.

פורסם
  • מחבר

האם יש לך התלבטות לגבי הגודל? האם 10.1 מתאים לצרכיך?

זה לא עיניין של התלבטות בנוגע לגודל ... גודל של 10.1 אינץ או 9.7 אינץ זה לא קריטי בכלל.

ההתלבטות היא נטו בהקשר של הדגם...על מה לא להתפשר - לדוגמא, דגם בעל מפרט עדיף אך עם נפח 16GB מול מפרט טיפה פחות טוב עם נפח 32GB...

למשל, ה-PIPO נראה במפרט טוב, עם מע' Jelly Bean ועם דיסק קשיח 16GGB.

לא ברור לי עד כמה זה קריטי אם יהיה דיסק פנימי של 32GB או 16GB פנימי + 16GB (או אף 32GB) חיצוני...

פורסם

מבחינתי אם אני הולך על ה-CUBE, אז כבר עם הכונן הגדול יותר, ההפרש לא מספיק גדול כדי שאחסוך כאן. אבל בכל מקרה יש הרחבה על ידי כרטיס, כך שזה לא נראה לי צוואר בקבוק רציני מדי.

לגבי הגודל, מבחינתי ההתלבטות בין "7 לבין "10, משום שאני מתכוון להסתובב איתו די הרבה.

נדמה לי ששמעתי קצת קיטורים על ה-PIPO, אפילו בפורום הזה...

פורסם
  • מחבר

נדמה לי ששמעתי קצת קיטורים על ה-PIPO, אפילו בפורום הזה...

לא מצאתי שום דבר בגנות ה-PIPO... לא בפורום הזה וגם לא בגוגל ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים