פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקשאז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבדהתכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום.....http://puu.sh/15Cpfפה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים נראה לי שלא לזה המאקרו מיועד. למה לא פשוט להשתמש בתוכנת סיסמאות כמו Lastpass?
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר זה היה סתם דוגמאואני ראיתי סרטונים בהם מישהו הכין מקרו שמתי שהוא ילחץ על הפתור יפתח לו חלון RUN(המטרה שלי זה שמתי שאחי ילחץ על כפתור זה יעשה לו קוד כלשהו בGTA)
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים האם התקנת גרסה עדכנית של הדרייבר מהאתר של רייזר? כמו כן, ניסית לעבוד לפי המדריך הזה? עריכה: פה יש מדריך המשך לסרטון הראשון:
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר פעלתי לפי המדריך הזה עוד לפני שפתחתי את האשכולוניסיתי להוריד מהאתר שלהם אבל זה אומר שהקובץ לא נמצא על השרת(גם בגרסא הרגילה וגם בגירסא שמותאמת לWindows 7)
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר אצלי זה מוריד בלי בעיה, נסה פה. תודה על העזרה המהירה עכשיו עובד לי... (חשבתי שהדיסק שקיבלתי זה עם הגירסה העדבנית ביותר...)
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים בכיף, שמחה שהצלחתי לעזור.טיפ כללי: אני תמיד מורידה את הדרייברים מהאינטרנט מאתר היצרן ולא מתקינה מהדיסק כי רק כך מגיעים לגרסה העדכנית ביותר, במיוחד כאשר ממשיכות לצאת גרסאות חדשות לדרייבר גם הרבה לאחר שדיסק ההתקנה נצרב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.