עבור לתוכן

אתרים סינים אמינים

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא קישור לאתרים סינים אמינים שעושים משלוחים לארץ? (מיותר לציין שיהיה אפשר להבין משהו מהאתר)

אני מעוניין להזמין טלפון וטבלט,

אשמח אם מישהו יוכל להוסיף מהניסיון שלו ולחלוק איתנו את חויית הקניה מהאתרים האלה.

פורסם

מישהו יכול להביא קישור לאתרים סינים אמינים שעושים משלוחים לארץ? (מיותר לציין שיהיה אפשר להבין משהו מהאתר)

אני מעוניין להזמין טלפון וטבלט,

אשמח אם מישהו יוכל להוסיף מהניסיון שלו ולחלוק איתנו את חויית הקניה מהאתרים האלה.

ALIEXPRESS.COM זה פורטל בסגנון ZAP שמקשר אותך לחנויות סיניות (חלקן בהונגקונג, חלקן ביבשת-העיקרית) . היבשת העיקרית זה מחוזות סין למעט הונגקונג. הפורטל הזה הוא חברת בת של ALIBABA.COM שמייצא בעיקר ליבואנים קטנים (כגון חנויות).

בפורטל הזה המחירים תחרותיים, וסידורי יצוא נוחים (למשל: סידורי משלוח וצורות תשלום מגוונים). יש גם ציונים לשבח (אבל לא הייתי לוקח אותם יותר מדי ברצינות כי כמו ב- ZAP אפשר כנראה לזייף המלצות), אני חושב שחשוב יותר להסתכל על כמויות של הזמנות (הזמנות רבות = ציון לשבח).

לא יכול לציין נסיון כי זו הפעם הראשונה שהזמנתי משם. המשלוח יצא אתמול בבוקר , יומיים וחצי לאחר התשלום שלי. אם לא יהיו תקלות, צפוי שהמשלוח יתקבל בערך תוך חודש (בחבילת דואר אוויר). זמני המשלוח הנ"ל הם זמנים מקובלים ברוב החנויות שם (לפי הפרסומים שם).

פורסם

www.pandawill.com

אמורים להיות די אמינים, יש להם גם טלפונים וגם טאבלטים במחירים סבירים מאוד יחסית לאתרים האחרים, ברוב הזמן אפשר למצוא קופון פעיל ל5$ הנחה נוספת בכל הזמנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים