עבור לתוכן

iPad 2 עם חבילת גלישה - מה הכי שווה?

Featured Replies

פורסם

היי.

בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום).

אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4.

בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה:

משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכשיר שאינו סולארי קלאסי, אלא רק DATA?

אופציה שניה, גם היא מול סלקום, היא דרך "ניתוק זיקה" עם המבצע החדש שלהם לאייפאד (יוצא 5 ג'יגה תמורת 63 שקל אם באים עם האייפאד מהבית). השאלה הגדולה היא - האם הוא יהיה גם תקף לאייפאד 2 שגולש על דור 3, או שהוא קשיח לאייפאד 3? למישהו יצא להתעסק עם זה?

האופציה השלישית היא מר רמי לוי, שמציע חבילה של 5 ג'יגה תמורת 69 שקל, ללא התחייבות. נשמע טוב, אבל האם יש קאץ' כלשהו? מישהו ניסה? כנ"ל לגבי תוכנית דומה עם YouPhone ו-73 שקל?

אשמח ללמוד מניסיון קולקטיבי :) תודה.

פורסם

לא תהיה לך אפשרות לשכפל את הסים ולנצל את חבילת הגלישה על האייפאד. סלקום מאפשרים לך סים משני בדור 2 בלבד שלא מסוגל להגיע למהירות נורמלית.

בקשר למבצע של סלקום על חבילות הגלישה באייפד ב63 שקל..זה בעצם ניתוק זיקה ולפי מה שיודע לי סלקום לא מוכרת ipad2 אלא רק ipad 3, גלקסי טאב וזום 2, ככה שבמקרה שלך לא תהנה מהמחיר המוזל.

פורסם

אני באותה סירה איתך אחי...

פתחתי שרשור לפני כמה ימים/שבוע (ואף אחד לא ענה לי שם :( ...)

ניסיתי לחשוב מה עדיף - נוקיה+סמארטפון, רק סמארטפון, נוקיה+טאבלט...

אולי יעזור לך קצת, ואשמח לשמוע מה דעתך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542543.0

פורסם
  • מחבר

לא תהיה לך אפשרות לשכפל את הסים ולנצל את חבילת הגלישה על האייפאד. סלקום מאפשרים לך סים משני בדור 2 בלבד שלא מסוגל להגיע למהירות נורמלית.

בקשר למבצע של סלקום על חבילות הגלישה באייפד ב63 שקל..זה בעצם ניתוק זיקה ולפי מה שיודע לי סלקום לא מוכרת ipad2 אלא רק ipad 3, גלקסי טאב וזום 2, ככה שבמקרה שלך לא תהנה מהמחיר המוזל.

לא קיימת מסגרת "ניתוק זיקה" על מכשירים שהרשת לא מוכרת? (תאכלס, הגיוני כשחושבים על זה...)

פורסם

לפני שאתה מסתכל על חבילות גלישה, תסתכל פה

פורסם

מסכים.

בהנחה וזה השימוש היחידי/עיקרי שלך - החל מבעוד כחודש אתה אמור להיות מכוסה טוטאלית מבחינת אינטרנט ברציפים וברכבות. בהנחה וזה יהיה המצב אולי כדאי לך לשאול "לרדת" לאייפד2 עם WIFI בלבד מה שאומר שבמחיר שהצגת כיד שנייה (ל-3G) תוכל לקבל את גרסאת ה-WIFI באייפד חדש לגמרי מהאריזה.

בלי קשר, הערה קטנה -

רמי לוי מוכר חבילת גלישה ב-69 ש"ח אבל דמי המנוי אצלו הם 17-18 ש"ח ככה שאתה מגיע לאזור 85-90 ש"ח סה''כ

פורסם
  • מחבר

לפי מה שביררתי, רמי לוי לוקחים 69 שקל עבור 5 ג'יגה (מוגבל ל-2 מגה) בעוד שיו-פון רוצים 55 שקלים עבור 5 ג'יגה (מתחייבים למינימום 2.5 מגה) אבל עם 15 אגורות לכל מגה אחרי החריגה.

לגבי האינטרנט ברכבת - עוד חודש? על סמך מה? הלינק הוא מינואר, ובנתיים זה נראה מאוד כושל (גם בפריסה ובעיקר במהירות).

אני מקווה גם איכשהו להשתמש ב-remote desktop ליישומי ווינדוס, ככה שמהירות היא כן פאקטור כלשהו.

אם אתם מכירים אחרת, את מוזמנים לעדכן להרחיב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים