פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים עכבר חביב, יש עליו ביקורות טובות ברשת. אפשרות טובה נוספת - Razer Abyssus עם פאד קשיח או Razer Goliathus Speed.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר נראה טוב, אבל אני חייב עכבר באזור התקציב הזה עם כפתורי צד. וד"א אני מחזיק בGoliathus
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים ממליץ לך על Roccat Kova + יש לי כפתורי צד(2) + שתי כפתורי Easyshift (מתי שאתה לוחץ על אחד מהם זה מכפיל את פעולת לחצן כלשהו) הוא מתאים גם לימניים וגם שמאליים... חחח אני יודע את זה כי אני גם חיפשתי עכבר וקראתי די הרבה
פורסם 2012 בספטמבר 1413 שנים מחבר ממליץ לך על Roccat Kova + יש לי כפתורי צד(2) + שתי כפתורי Easyshift (מתי שאתה לוחץ על אחד מהם זה מכפיל את פעולת לחצן כלשהו) הוא מתאים גם לימניים וגם שמאליים... חחח אני יודע את זה כי אני גם חיפשתי עכבר וקראתי די הרבה מכיר את מנגנון הEasyShift, זה קיים גם בPyra. מכיר גם את הKova אך לדאבוני הוא הרבה יותר גדול ממה שאני מחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.