פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים אולי יש להם איסרו חג ארוך? בכל מקרה אם הבנתי נכון את ההודעה, יש חוסר בפנלים IPS ?
פורסם 2012 באוקטובר 1713 שנים עכשיו קיבלתי מייל שה-AURORA2/FIRE לא במלאי ולא יודעים מתי יחודש (AINOLSTORE).
פורסם 2012 באוקטובר 1713 שנים טוב נראה שהגיע הזמן לבטל ולהזמין מחנות אחרת..עריכה: עכשיו מתחבר גם למה הם הוציא את דגם הקריסטל החדש עם מסך MVA..עריכה 2: נראה שהוא אזל גם אצל חנויות אחרות :'(
פורסם 2012 באוקטובר 1813 שנים שלחתי להם מייל גם אתמול וגם שלשום והם לא עונים הם טענו שב18 לחודש הם ישלחו את המכשיר וכרגע אין לי שום סטטוס של מצב ההזמנה גם באתר אין שום מידע אני מציע לכל מי שתכנן להזמין מהם להמתין..עדכון חזרו אלי וביטלו את ההזמנה ואני צריך לקבל החזר כספי תוך 24 שעות
פורסם 2012 באוקטובר 1913 שנים גם לי עדיין לא ענו מאז שלשום, דרשתי ביטול + החזר כספי, לא רואה טעם להמתין שיחזור למלאי אם החנות עובדת ככה, לא שווים קנייה מהם.בינתיים עשיתי קצת חושבים והגעתי למסקנה שהFlame עם התוספות שלו עדיף לצרכים שלי, אז הזמנתי אותו מפנדה.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אני לא יודע למי לפנות שלחתי להם כבר 2 מיילים הם לא עונים ביום חמישי קיבלתי מהם מייל שהעסקה מבוטלת ואני יקבל החזר כספי תוך 24 שעות ובינתיים לא קורה כלום עדכון: לא מזמן קיבלתי את הזיכוי לחשבון הפייפאל
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים אישית אני קצת מתעצבן על הסינים הארורים האלה. עבר כבר חודש ימים (הוזמן ב-21/9) ועדיין כתוב שהחבילה שלי בשנזן, סין. הטענה שהבנתי, היא שהם לא מעדכנים יותר מדי והסיכוי הוא שהחבילה שלי כבר בארץ. בכל אופן שלחתי להם מייל לשאול מה בנידון. קטע מעצבן...
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים אישית אני קצת מתעצבן על הסינים הארורים האלה. עבר כבר חודש ימים (הוזמן ב-21/9) ועדיין כתוב שהחבילה שלי בשנזן, סין. הטענה שהבנתי, היא שהם לא מעדכנים יותר מדי והסיכוי הוא שהחבילה שלי כבר בארץ. בכל אופן שלחתי להם מייל לשאול מה בנידון. קטע מעצבן... גם אצלי אותו דבר והזמנתי קצת לפניך ב 16/09 ואצלי רשום [glow=red,2,300]Posting,Sep 19, 2012 2:50:00 AM,GUANGDONG[/glow] הם ביטלו את ההזמנה ואמרו שהכסף יוחזר בתוך יומיים
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים היאז מה ההבדל בין ה fire/flame ובין ה Aurora ? שווה להזמין את הAinol novo 7 Aurora II כולל נרתיק והמקלדת ב 130$ כולל משלוח?תודה.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים טוב, אני רואה שעדיין לא השתנה הסטטוס אצלי.מה אני אמור לעשות עכשיו? למי אני פונה?יש את הפורומים שלהם כאן: http://ainolstore.com/forums/איפה בדיוק אני כותב? אשמח להסבר.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים לי הודיעו שההזמנה נשלחה בסוף אוקטובר ומעקב הדואר מודיע שהיא ב-transit מאז ה-1.11יצירת קשר: http://www.ainolstore.com/contacts/יש לך 45 יום לפתוח DISPUTE ב-PAYPAL כדי לבטל את הקניה אם הם לא מגיבים (מאז ההזמנה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.